Paslaugos

Skaitykite šį skyrių ir nepraleisite nei vienos naujos funkcijos ar visiškai naujos Paysera paslaugos pristatymo.

Kaip Paysera programėlėje patvirtinti mokėjimus Visa kortele internetu?

Apsipirkti internetu smagu, tiesa? Bet ar saugu? Mes stengiamės padėti jums apsisaugoti, todėl pridėjome papildomą saugumo lygį atsiskaitant Visa kortele internetu – mokėjimus turėsite patvirtinti Paysera mobiliojoje programėlėje. Taip užtikriname, kad pirkimą atliekate tikrai jūs, o jūsų Visa kortelė apsaugoma nuo netikėtumų. Taigi, apžvelkime viską nuo pradžių.

#

Kaip įdiegti ir naudoti rinkodaros įrankius Paysera Tickets platformoje?

Norite analizuoti savo renginių rezultatus ir geriau pažinti savo auditoriją? O galbūt net paleisti surinktais duomenimis pagrįstą mokamą reklamos kampaniją? Norėdami jums padėti, pasirūpinome, kad iš Paysera Tickets platformos galėtumėte rinkti duomenis integruodami įvairius rinkodaros įrankius, kurie padės viską susisteminti. Įsitaisykite patogiai ir skaitykite mūsų naująjį blogo įrašą, kuriame išsamiau aptarsime šiuos įrankius ir papasakosime, kaip juos įdiegti.

#

Kaip aktyvuoti užblokuotą Visa kortelės PIN arba CVV kodą?

Suprantame, kad Visa kortelės PIN arba CVV kodo užblokavimas gali sukelti stresą, tačiau kiekvienas iš mūsų galime susidurti su tokia situacija. Šiame blogo įraše mes sugriausime mitą, kad Visa kortelės PIN arba CVV kodo užblokavimas yra nepataisoma klaida, ir papasakosime, kaip tam tikrais atvejais galite panaikinti užblokavimą savarankiškai.

#

Kaip susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal?

Norite susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal paskyra, bet nežinote nuo ko pradėti ir neturite laiko ieškoti informacijos? Mes jums padėsime! Paruošėme išsamias instrukcijas, kaip susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal paskyra.

#

Naujiena! Papildykite savo Paysera sąskaitą su Mastercard arba Maestro kortele

Žinome, kad mūsų klientams patinka, kai finansinės paslaugos suteikiamos greitai, paprastai ir efektyviai. Mums svarbu mūsų klientų gerovė, tad šįkart pristatome naują Paysera sąskaitos papildymo būdą! Apžvelkime viską, ką jums reikia žinoti apie šį būdą – nuo pagrindinių privalumų iki detalių instrukcijų, kaip naudotis šia paslauga.

#

Ar galiu atsidaryti papildomą Paysera sąskaitą?

Norite sužinoti, ar galite turėti daugiau nei vieną Paysera sąskaitą? Mūsų klientai vis užduoda šį klausimą ir mes tikrai džiaugiamės, kad domitės! Pats metas išsklaidyti visas abejones ir išsiaiškinti, ar galite atsidaryti papildomą Paysera sąskaitą, ar ne.

#

Kaip iš naujo atsidaryti Paysera sąskaitą?

Jei skaitote šį blogą, džiaugiamės, kad nusprendėte vėl naudotis mūsų paslaugomis. Suprantame, kad tikriausiai nežinote, ką daryti, todėl išsamiai papasakosime, kaip iš naujo atsidaryti sąskaitą.

#

Kaip pridėti naują asmens dokumentą Paysera paskyroje?

Artėja galutinis terminas patvirtinti jūsų tapatybę? O gal baigėsi jūsų dokumento galiojimo laikas? Nors ši nesudėtinga užduotis iš pradžių gali atrodyti paini, užtikriname – ji tikrai nereikalauja daug laiko ir pastangų! Paruošėme jums išsamią instrukciją, kaip greitai ir nesunkiai pridėti asmens dokumentą Paysera paskyroje.

#

Atlikote pervedimą į neteisingą arba neaktyvią sąskaitą? Štai ką galite padaryti

Kas nutinka pinigams, pervestiems į neteisingą arba neaktyvią sąskaitą? Ar pinigai tiesiog pradingsta? Tikrai ne! Susigrąžinti į neteisingą ar neaktyvią sąskaitą pervestus pinigus jums gali padėti mūsų specialistai. Šiame blogo įraše apžvelgsime, kaip kuo greičiau ir sklandžiau susigrąžinti pinigus tokioje situacijoje.

#

Kaip pateikti mokėjimo nurodymo dokumentus?

Nesate tikri, kokių dokumentų reikia mokėjimo nurodymui, ir kaip juos pateikti? Jei turite pateikti mokėjimo nurodymą Paysera ar kitai įmonei, įsitaisykite patogiai ir skaitykite mūsų naująjį blogo įrašą, kuriame išsamiai aprašėme visą procesą.

#

Kaip grąžinti Paysera pervedimą?

Šiandien pasidalinsime žiniomis, kaip lengvai atlikti pinigų grąžinimą naudojant Paysera, ir visiškai nesvarbu, ar esate verslo ar privatus klientas. Ir geriausia – jums nereikės aiškinti, kodėl norite grąžinti pinigus. Visas procesas vyksta sklandžiai ir nereikalauja daug jūsų laiko!

#

Kaip išnaudoti visas galimybes organizuojant renginius? Išbandykite Paysera Tickets renginių grupes!

Įsivaizduokite, kad turite nemokamą įrankį, specialiai sukurtą jūsų renginių reklamai optimizuoti. Skamba puikiai, tiesa? Šiame blogo įraše papasakosime apie Paysera Tickets funkciją „Renginių grupės“. Šis įrankis ne tik pagerina jūsų renginio matomumą, bet ir padeda užtikrinti jūsų reklamos strategijos efektyvumą. Įsitaisykite patogiai ir panagrinėkime, kaip galite išnaudoti šios funkcijos privalumus.

#

Kaip pateikti prašymą grąžinti Paysera pervedimą?

Jei padarėte klaidą ar netyčia tą patį pervedimą pakartojote, turbūt sunerimote, kad pinigai jau pradingo. Nesijaudinkite... Turime gerų naujienų – pinigai niekur nedingo, o mes papasakosime, kaip pateikti prašymą grąžinti Paysera pervedimą.

#

Kaip atšaukti Paysera pervedimą?

Padarėte klaidą ir norite atšaukti pervedimą? Tokia situacija gali sukelti įtampą, ypač jei nežinote, kokių veiksmų reikia imtis. Laimei, perskaitę šį blogo įrašą žinosite, ką daryti, jei prireiks atšaukti Paysera pervedimą.

#

Kaip patikrinti Paysera pervedimo būseną?

Atlikę pervedimą visada turėtumėte turėti galimybę sekti savo pinigus. Dėl to nekyla jokių abejonių. Todėl, siekdami užtikrinti skaidrumą, suteikiame jums galimybę bet kada patikrinti savo pervedimų būseną. Patys įsitikinkite, kad su Paysera sekti savo pinigus galite greitai ir paprastai.

#

Kaip pasiruošti vaizdo skambučiui su Paysera?

Paprašėme jūsų prisijungti prie vaizdo skambučio? Tikrai nereikia išsigąsti! Tai ne darbo pokalbis – mes tiesiog norime pamatyti jūsų veidą ir pasisveikinti, bei įsitikinti, kad jūs esate tikrai jūs. Tiesa, vaizdo skambučiui jums reikės šiek tiek pasiruošti – mes papasakosime kaip tai padaryti.

#

Paysera Tickets: kaip tikrinti renginio bilietus?

Renginio organizavimas atsipirko, ir štai, atėjo ilgai laukta renginio diena. Bilietų tikrinimo procesas turėtų būti lengva užduotis, tiesa? Su Paysera Tickets taip ir yra! Viskas ko jums reikia – telefonas, interneto ryšys ir mobilioji programėlė. Pristatome instrukcijas, kurios padės tikrinti bilietus greitai ir sklandžiai.

#

2022 m. apžvalga: ką praėjusiais metais nuveikė Paysera?

2022-aisiais Paysera atšventė savo aštuonioliktąjį gimtadienį, šie metai taip pat atnešė mums daugybę naujų įvykių, pamokų, pokyčių bei partnerysčių. Paysera ir toliau sėkmingai nardo neramiais „fintech“ pramonės vandenimis, siekdama įgyvendinti svarbiausią savo tikslą – teikti aukščiausios kokybės paslaugas savo klientams. Pakalbėkime apie tai išsamiau.

#

Nauja paslauga! Pinigų perlaidos atsiimant grynaisiais

Taip ilgai laukta paslauga pagaliau čia. Nuo šiol visi Paysera klientai gali siųsti pinigų perlaidas grynųjų atsiėmimui Ukrainoje už itin patrauklią kainą. Tai paprasta, greita ir patogu. Artimiausiu metu pasiūlysime ir daugiau gavėjų šalių.

#

Kaip atsisiųsti Paysera banko išrašus?

Šiais laikais banko sąskaitos išrašų gali prireikti dėl įvairiausių priežasčių, pavyzdžiui, norint gauti paskolą ar prašant vizos kelionei į užsienį. Neretai tai gali tapti tikru galvos skausmu, tačiau Paysera yra pasiruošusi jums padėti. Atsisiųsti Paysera sąskaitos išrašus dar niekada nebuvo taip paprasta. Tai galima padaryti tiek per Paysera mobiliąją programėlę, tiek per internetinę bankininkystę.

#

Kaip siųsti pinigus į Ukrainą?

Nesibaigiantis karas Ukrainoje kasdien reikalauja didesnės vakarų paramos. Nukentėjusiesiems ir kariaujantiems padeda šimtai jei ne tūkstančiai vietinių ir tarpautinių organizacijų. Jas finansiškai gali paremti kiekvienas.

#

Kaip siųsti pinigus į Albaniją?

Nuo šiol Paysera klientai gali siųsti ir gauti Albanijos lekus (ALL). Jie papildys jau ir taip ilgą Paysera palaikomų valiutų sąrašą. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip atlikti pervedimus ir konvertuoti valiutą itin palankiu kursu!

#

Kuo skiriasi Paysera mobilioji programėlė ir elektroninė bankininkystė?

Kasdienius finansus mieliau tvarkote telefonu ar kompiuteriu? Su Paysera – galėsite pasirinkti sau patogiausią būdą. Vis dėlto, yra keletas skirtumų tarp Paysera elektroninės bankininkystės ir mobiliosios programėlės, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas klientas. Skaitykite toliau ir sužinokite, kokie jie.

#

Kaip atlikti pasikartojančius mokėjimus savo Paysera sąskaitoje?

Ar dažnai tenka pasikliauti savo atmintimi? Stengiatės prisiminti šeimos narių gimtadienius? Manote, kad niekada nepamiršite jubiliejų? O kaip dėl sąskaitų apmokėjimo terminų? Nuomos mokesčio? Paskolų ir lizingo įmokų? Nevarginkite savęs mintimis apie pinigus – suplanuokite mokėjimus Paysera programėlėje ir leiskite sau pamiršti bereikalingą vargą!

#

Paysera sąskaita taupymui: kas tai yra ir kaip ja naudotis?

Taupyti gali būti nelengva. Net jei taupote tam, ko išties labai trokštate – naujiems namams, automobiliui ar tiesiog savaitgalio išvykai. Mūsų tikslas – padaryti šį procesą kuo lengvesniu. Naudokitės Paysera sąskaita taupymui, planuokite mokėjimus ir pasiekite savo tikslus akimirksniu!

#

NAUJIENA! Stebėkite Paysera paslaugų būseną internetu

Vienas iš Paysera naujametinių pažadų 2022-iesiems metams – atviresnis bendravimas su klientais. Siekdami įgyvendinti šį pažadą, pristatome Paysera veikimo būsenos puslapį.

#

Ką Paysera planuoja 2022 metais?

Nuo superprogramėlės iki virtualių kortelių – kviečiame susipažinti su naujovėmis, kurias Paysera pristatys 2022 metų pradžioje. Visa tai ir dar daugiau jūsų laukia ateityje.

#

NAUJIENA! Paysera programėlė nuo šiol ir „Apple Watch“!

Kalėdos šiemet atėjo anksčiau Paysera programėlės naudotojams „iOS“ sistemoje – 2021-uosius palydime su ilgai laukta funkcija – Paysera programėle „Apple Watch“. Savo sąskaitos likutį ar naujausias operacijas patikrinkite tiesiog ant savo riešo bet kur ir bet kada.

#

Kaip atgauti dalį pinigų perkant internetu?

Perkant internetu yra populiaru naudoti įvairius nuolaidų kodus, rinktis prekes pagal kainą ir ieškoti kitų būdų, kaip sutaupyti pinigų. Vienas iš šių būdų – pinigų grąžinimas už jūsų pirkinius. Daugelis nežino, tačiau e. parduotuvėse, kurios naudoja Paysera įmokų surinkimo paslaugą, galite atgauti dalį išleistų pinigų, jei už pirkinius atsiskaitysite per Paysera sąskaitą. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip visa tai veikia.

#

Kaip užsieniečiui atsidaryti banko sąskaitą Lietuvoje?

Būti užsieniečiu Lietuvoje yra pakankamai nelengva 🥶 Daugelis paslaugų šalyje, nuo e. parduotuvių iki sveikatos apsaugos sistemų, pritaikytos vien Lietuvos piliečiams, ir prisijungti prie jų galima tik turint Lietuvos piliečio asmens tapatybės kortelę arba banko sąskaitą Lietuvoje registruotame banke, o sąskaitos atidarymas tradiciniame banke gali kainuoti net iki 200 eurų. Laimei, atsidaryti Paysera sąskaitą visiškai nieko nekainuoja, o visas procesas gali trukti mažiau nei dieną.

#

Nauja paslauga: siuntų pristatymo integravimas į e. parduotuvę

Įmokų surinkimo internetu lyderis Lietuvoje, Paysera, elektroninėms parduotuvėms ir prekybininkams pristato dar vieną privalumą – pagrindines prekių pristatymo įmones vienoje vietoje. Ši paslauga suteiks galimybę net ir smulkiausiems prekybininkams savo e. parduotuvių klientams pasiūlyti prekių pristatymą per populiariausias šalies kurjerių tarnybas.

#

Paysera Rumunijoje pradeda teikti mokėjimo inicijavimo paslaugą!

Nuo šiol Rumunijos pardavėjai internete arba ketinantys prekiauti Rumunijos rinkoje gali rinkti mokėjimus internetu iš pirkėjjų naudodamiesi Paysera mokėjimo inicijavimo (MIP) paslauga. Manoma, kad ši paslauga dar labiau paskatins pirkti internetu vienoje iš sparčiausiai augančių e. prekybos rinkų ES – Rumunijoje.

#

Nuo šiol galite susiseti savo Visa kortelę su Google Pay tiesiai Paysera programėlėje

Mobilieji mokėjimai pamažu tampa neatsiejama Paysera klientų gyvenimo dalimi. Nuo šiol jūs galite pridėti savo Visa kortelę į Google Pay tieisiai Paysera mobiliojoje programėlėje net neturėdami telefone Google Pay programėlės.
Ši nauja funkcija suteikia galimybę tūkstančiams naudotojų atsiskaityti milijonuose prekybos vietų visame pasaulyje tiesiog telefonu.

#

Paysera programėlė jau ir Huawei AppGallery

Gera žinia naudojantiems Huawei telefonus – Paysera programėlę galima atsisiųsti iš Huawei AppGallery ir geriau valdyti savo kasdienius finansus.

#

Paysera MIP: e. parduotuvių klientai nuo šiol galės atsiskaityti ir per Revolut

Nuo šiol, elektroninės parduotuvės, įmokoms rinkti naudojančios Paysera mokėjimo inicijavimo paslaugą MIP, savo pirkėjams galės pasiūlyti atsiskaityti ir per Revolut.

#

Paysera klientus aptarnaus visą parą

Nuo kovo 1-osios Paysera anglų kalba klientus aptarnaus visą parą, kiekvieną dieną. Konsultacijos bus galimos telefonu, elektroniniu paštu ir gyvo pokalbio formatu (angl. live chat) internetinėje svetainėje.

#

Svarbiausios Paysera mobiliosios programėlės funkcijos 2021

Pasitikrinkite, kurias iš 2020-aisiais išleistų Paysera programėlės funkcijų jau išbandėte. O kokių turėtumėte su nekantrumu laukti šiais metais? Paruošėme naujovių kiekvieno skoniui!

#

Visa kortelė jau ir Apple Pay!

Geros žinios Apple fanams – nuo šiol galite pridėti savo Visa korteles prie Apple Pay. Jau kurį laika Apple Pay buvo viena labiausiai laukiamų funkcijų mūsų klientams, tad džiaugiamės pagaliau atsakydami į visų prašymus. Tie, kuriems Apple Pay nenaujiena – greičiausiai jau žinote, ką daryti. Kiti – skaitykite toliau.

#

Google Pay ir Samsung Pay Lietuvoje

Ar Google Pay ir Samsung Pay veikia Lietuvoje? Kaip prisidėti Visa kortelę? Ir kaip mobilieji mokėjimai keičia mūsų įpročius?

#

Nuo abonementinių bilietų iki pirkėjo paskyros – geros naujienos renginių mylėtojams!

Bilietų planavimo sistema Paysera Tickets vienu metu skelbia net 4 naujas funkcijas skirtas ne tik renginių organizatoriams, bet ir bilietų pirkėjams. Visa tai sistemos naudotojams – nieko nekainuos.

#

Naujiena! Populiariausios e. parduotuvės – vienoje vietoje

Nuo šiol populiariausias elektronines parduotuves Lietuvoje rasite vienoje vietoje, o apsipirkdami jose galėsite susigrąžinti ir dalį sumokėtų pinigų.

#

Sakome: jokių limitų gerumui!

Metų pabaiga yra stebuklingas laikas, kai visi tampame geresni. Džiaugsmingai pranešame,  kad nuo šiol savo gerumu galite dalintis dar paprasčiau – Paysera programėlę papildė aukojimo funkcija. Jokių limitų: aukokite kam norite, kiek norite ir kada norite.

#

App evoliucija

Balandis buvo tas mėnuo, kai pirmą kartą unikalių prisijungimų skaičius per mobiliąją programėlę viršijo prisijungimų per interneto naršyklę ir šie skaičiai toliau nuolat auga! Neslėpsime, mes to laukėme ir tikėjomės. Kodėl? Nes paskutiniais metais mūsų programėlė tiesiogine prasme evoliucionavo – tapo patogesnė, funkcionalesnė ir vizualiai patrauklesnė.