Visos kategorijos
Paslaugos

Atlikote pervedimą į neteisingą arba neaktyvią sąskaitą? Štai ką galite padaryti

How to retrieve a transfer sent to an incorrect or inactive Paysera account?
Kas nutinka pinigams, pervestiems į neteisingą arba neaktyvią sąskaitą? Ar pinigai tiesiog pradingsta? Tikrai ne! Susigrąžinti į neteisingą ar neaktyvią sąskaitą pervestus pinigus jums gali padėti mūsų specialistai. Šiame blogo įraše apžvelgsime, kaip kuo greičiau ir sklandžiau susigrąžinti pinigus tokioje situacijoje.

Jei pinigus išsiuntėte į neteisingą sąskaitą

Taip pat galite tiesiog atšaukti pervedimą, susiradę jį pervedimų sąraše. Tai visiškai nemokama, o jūsų pinigai nedelsiant sugrįš į jūsų sąskaitą. Kad būtų dar paprasčiau, paruošėme išsamią informaciją, kaip atšaukti Paysera pervedimą.

Yra ir kitas būdas. Tiesa, jis užtrunka šiek tiek ilgiau. Kai gavėjo sąskaitos duomenys yra neteisingi, jūsų pervestos lėšos automatiškai sugrįžta į jūsų sąskaitą per 30 dienų.

Jei pinigus išsiuntėte į neaktyvią sąskaitą

Jei pinigus pervedėte į neaktyvią sąskaitą, procesas šiek tiek sudėtingesnis, tačiau vis tiek įmanoma susigrąžinti lėšas.

Nepaisant to, kad gavėjas nesinaudoja Paysera sąskaita, vis tiek turėsite gauti jo sutikimą grąžinti pinigus. Net ir mes būsime bejėgiai, jei gavėjas nepateiks sutikimo grąžinti pinigus.

Jei pažįstate asmenį, kuriam pervedėte pinigus, pabandykite susisiekti su juo ir paprašyti grąžinti pinigus. Tai greičiausias ir tikrai pigiausias būdas, kaip atgauti į neaktyvią sąskaitą pervestus pinigus.

Tačiau, jei su gavėju susisiekti negalite, mes jums padėsime. Jūsų prašymu susisieksime su sąskaitos savininku ir paprašysime grąžinti pinigus. Tiesiog atminkite, kad pervedimo grąžinimo gali tekti palaukti. Kai tik gausime sąskaitos savininko sutikimą dėl grąžinimo, nedelsdami grąžinsime pinigus jums. Atminkite, kad grąžinimui taikomas mokestis.

How to get a refund form an inactive Paysera account?

Ką daryti, jei pervedėte pinigus į savo sąskaitą, prie kurios negalite prisijungti?

Suprantame, kad tai gali nutikti kiekvienam. Mes jau esame susidūrę su tokia situacija, todėl visiškai neverta dėl to nerimauti. Gali būti, kad pervedėte pinigus į kitą Paysera sąskaitą, o vėliau paaiškėjo, jog ta sąskaita tiesiog nebuvo tinkamai sukurta.

Kaip išspręsti šią situaciją? Tiesiog paskambinkite į mūsų klientų aptarnavimo centrą ir mes grąžinsime jūsų pervedimą į jūsų pagrindinę sąskaitą.

Vis dėlto, turėsime uždaryti netinkamai atidarytą sąskaitą, prie kurios negalėjote prisijungti.

Jei jums vis tiek reikia antros sąskaitos, tiesiog pasakykite mūsų klientų aptarnavimo specialistui ir jis papasakos, kaip teisingai atlikti visus veiksmus atsidarant sąskaitą. Tada galėsite ramiai naudotis abiem savo sąskaitomis.

Ar galime kuo nors dar padėti?

Suprantame, kad labai erzina, kai nutinka kažkas netikėto, ypač kalbant apie finansus. Nesijaudinkite, jei jaučiatės sutrikę arba jums reikia patarimo – visada jums padėsime. Susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda, ir kartu surasime geriausią sprendimą.

Susiję straipsniai

#

Kaip atšaukti Paysera pervedimą?

Padarėte klaidą ir norite atšaukti pervedimą? Tokia situacija gali sukelti įtampą, ypač jei nežinote, kokių veiksmų reikia imtis. Laimei, perskaitę šį blogo įrašą žinosite, ką daryti, jei prireiks atšaukti Paysera pervedimą.

#
Paslaugos

Kaip pateikti prašymą grąžinti Paysera pervedimą?

Jei padarėte klaidą ar netyčia tą patį pervedimą pakartojote, turbūt sunerimote, kad pinigai jau pradingo. Nesijaudinkite... Turime gerų naujienų – pinigai niekur nedingo, o mes papasakosime, kaip pateikti prašymą grąžinti Paysera pervedimą.

#
Asmeniniai finansai

Paysera pervedimas sustabdytas? Štai ką reikia žinoti

Paysera pervedimas buvo netikėtai sustabdytas? Sustabdyti pervedimai gali įvykti dėl įvairių priežasčių – nuo klaidų pateikiant pervedimo informaciją iki atitikties problemų. Šiame blogo įraše detaliau panagrinėsime, kodėl Paysera pervedimai gali būti sustabdyti ir kaip galima tai išspręsti. Taigi, apžvelkime problemą kartu.