Visos kategorijos
Paslaugos

Ar galiu atsidaryti papildomą Paysera sąskaitą?

Can I open an additional Paysera account?
Norite sužinoti, ar galite turėti daugiau nei vieną Paysera sąskaitą? Mūsų klientai vis užduoda šį klausimą ir mes tikrai džiaugiamės, kad domitės! Pats metas išsklaidyti visas abejones ir išsiaiškinti, ar galite atsidaryti papildomą Paysera sąskaitą, ar ne.

Ar galiu turėti kelias Paysera paskyras?

Trumpai tariant – ne. Galite turėti tik vieną Paysera paskyrą mūsų sistemoje. Tačiau, vienoje paskyroje galite turėti kelias sąskaitas.

Turėdami kelias IBAN sąskaitas galėsite laisviau tvarkyti savo pinigus, nereikės manevruoti tarp skirtingų paskyrų. Paprastai tariant, užuot atsidarę dar vieną paskyrą, lėšas galite paskirstyti turimose sąskaitose ir viską turėsite vienoje vietoje!

Kuo skiriasi kelios paskyros ir kelios sąskaitos?

Kartais gali būti sunku rasti vieną įmonę, kuri tenkintų visus jūsų finansinius poreikius. Pavyzdžiui, įmonė jums gali pasiūlyti tarptautinio pervedimo paslaugą, tačiau ji neteikia operacijų skirtingomis valiutomis.

O jei jums prireiks pasikeisti valiutą? Tuomet turėsite kreiptis į kitą įmonę, kuri gali neteikti tarptautinių pervedimų paslaugos. Tokia situacija dažniausiai lemia poreikį turėti kelias sąskaitas skirtingose įmonėse.

Tačiau Paysera jums gali pasiūlyti viską vienoje vietoje. Galite turėti vieną paskyrą, o joje – skirtingas IBAN sąskaitas, jei jums taip patogiau. Skamba puikiai, tiesa?

One Paysera account offers multiple IBAN possibilities.

Skirtingų Paysera sąskaitų pavyzdžiai

Trumpai apžvelkime įvairias galimybes, kurias gali pasiūlyti jūsų Paysera paskyra.

Mokėjimo sąskaita
Tai tarsi jūsų asmeninis finansinis centras, kuriame galite siųsti ir gauti pervedimus, apmokėti sąskaitas, sumokėti už pirkinius ar gauti atlyginimą. Tai tarsi virtuali piniginė, kurioje fiksuojama visa jūsų pinigų valdymo veikla.

Kortelės sąskaita
Šio tipo sąskaita yra susieta su jūsų mokėjimo kortele. Ja galite naudotis mokėdami už pirkinius, išsigrynindami pinigus iš bankomatų ir įvairioms kitoms finansinėms operacijoms, tiek apsiperkant internetu, tiek fizinėse parduotuvėse.

Valiutos sąskaita
Paysera siūlo daugiau nei 30 valiutų, kurias galite išsikeisti savo sąskaitoje per kelias sekundes. Kiekvienai jūsų keičiamai valiutai gali būti priskirta atskira IBAN sąskaita arba jos visos gali dalintis viena – kaip jums patogiau.

Bendra sąskaita
Ši sąskaita puikiai tinka, jei su kitu asmeniu tvarkote bendras išlaidas. Pavyzdžiui, jei su partneriu dalijatės išlaidomis, bendra sąskaita gali padėti šias išlaidas atskirti ir tvarkyti atskirai nuo asmeninių finansų.

Sąskaita taupymui
Planuojate kaupti pinigus ateičiai? Tuomet Paysera sąskaita taupymui yra tai, ko jums reikia. Sąskaitą taupymui galite susikurti per kelias sekundes ir pritaikyti ją pagal savo poreikius.

Štai ką galite padaryti:

  • Nustatyti taupymo tikslą, įskaitant sumą ir valiutą, kuria norite taupyti.
  • Suteikti sąskaitai unikalų pavadinimą, pavyzdžiui „Vasaros atostogos“ ar „Svajonių automobilis“.
  • Nustatyti galutinę taupymo tikslo datą (neprivaloma).
  • Dalintis sąskaita taupymui su kitais (taip pat neprivaloma).
  • Automatizuoti reguliarius mokėjimus į sąskaitą taupymui (neprivaloma, bet supaprastina taupymo procesą).
Paysera clients can have multiple IBANs, including an IBAN for savings account.

Taigi, apibendrinkime…

Dabar jau žinote, kad nors mūsų sistema leidžia turėti tik vieną paskyrą, ši paskyra jums atveria visą finansinių paslaugų pasaulį. Be to, nesate ribojami viena sąskaita. Jei pageidaujate padalinti finansus pagal įvairius poreikius ar tikslus, savo paskyroje galite susikurti skirtingas sąskaitas.

Tikrai neverta atsijungti iš vienos paskyros ir prisijungti prie kitos, kad galėtumėte naudotis skirtingomis paslaugomis. Pas mus viskas, ko jums reikia, yra vienoje vietoje.

Tikimės, kad šis blogo įrašas išsklaidė bet kokias abejones ir padėjo jums geriau suprasti mūsų sistemą!

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Kas yra IBAN ir kaip jį rasti?

IBAN yra vienas dažniausiai naudojamų numerių bankiniame sektoriuje. Nesvarbu, siunčiate pinigus ar pateikiate savo rekvizitus, kad juos gautumėte – tam greičiausiai naudojate būtent IBAN numerį. Tačiau, ar galėtumėte paaiškinti, kas yra IBAN?

#
Paslaugos

Paysera sąskaita taupymui: kas tai yra ir kaip ja naudotis?

Taupyti gali būti nelengva. Net jei taupote tam, ko išties labai trokštate – naujiems namams, automobiliui ar tiesiog savaitgalio išvykai. Mūsų tikslas – padaryti šį procesą kuo lengvesniu. Naudokitės Paysera sąskaita taupymui, planuokite mokėjimus ir pasiekite savo tikslus akimirksniu!

#
Asmeniniai finansai

Bendra poros sąskaita ir kiti būdai apjungti šeimos finansus

Bendras būstas, bendras automobilis, bendra buitis – visa tai dažniausiai reiškia bendrus šeimos finansus. Finansinėms technologijoms populiarėjant, bendros išlaidos bei santaupos tampa norma ir jaunoms poroms nebereikia nedrąsiai priminti vienas kitam apie skolas ar pamirštus komunalinius mokesčius. Tokios naujovės kaip bendra sąskaita, bendros santaupos ar pinigų prašymo funkcija ne tik įveda skaidrumo į šeimos finansus, bet gali išgelbėti ir romantinius santykius.