Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip grąžinti Paysera pervedimą?

Sending a transfer refund via Paysera will only take a few clicks.
Šiandien pasidalinsime žiniomis, kaip lengvai atlikti pinigų grąžinimą naudojant Paysera, ir visiškai nesvarbu, ar esate verslo ar privatus klientas. Ir geriausia – jums nereikės aiškinti, kodėl norite grąžinti pinigus. Visas procesas vyksta sklandžiai ir nereikalauja daug jūsų laiko!

Prieš pradedant pinigų grąžinimą

Tikriausiai žinote, jog sąskaitoje turi būti pakankamai lėšų, kad galėtumėte atlikti pinigų grąžinimą.

Jei grąžinimas yra kita valiuta, patikrinkite, ar turite pakankamai lėšų būtent ta valiuta.

Vis dėlto, jei mokėjimas atliktas mokėjimo kortele, grąžinimą gali atlikti tik mūsų verslo klientai. Eikite į Projektai ir veiklos > Gauti mokėjimai.

Nesudėtinga, tiesa?

Kaip grąžinti e. parduotuvėje gautą mokėjimą

Nesvarbu, iš kurios sąskaitos – asmeninės ar įmonės – atliksite į savo e. parduotuvę gauto mokėjimo grąžinimą, nes jos yra susietos. Jei mokėjimą norite grąžinti iš savo e. parduotuvės sąskaitos, tiesiog prisijunkite prie savo paskyros interneto naršyklėje ir atlikite šiuos veiksmus:

  1. Eikite į Projektai ir veiklos.
  2. Pasirinkite Gauti mokėjimai.
  3. Suraskite mokėjimą, kurį norite grąžinti, ir paspauskite grąžinimo ikoną (dvi rodyklės, kaip parodyta paveikslėlyje žemiau).

Atminkite, kad ne visus gautus mokėjimus galite grąžinti patys. Tai priklauso nuo jūsų klientų pasirinkto mokėjimo būdo.

Nesijaudinkite, jei patys negalite atlikti grąžinimo – kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo komandą ir mes tikrai jums padėsime.

Kaip grąžinti paprastą pervedimą

Nesvarbu, ar esate Paysera verslo ar privatus klientas, į savo sąskaitą gautą paprastą pervedimą jūs galite grąžinti atlikę šiuos veiksmus:

  1. Eikite į Sąskaitos ir kortelės.
  2. Pasirinkite Sąskaitų išrašas.
  3. Suraskite mokėjimą, kurį norite grąžinti, ir paspauskite grąžinimo ikoną (dvi rodyklės, kaip parodyta paveikslėlyje žemiau).
Step-by-step guide on how to send a transfer refund via Paysera.

Nepavyksta atlikti grąžinimo?

Visada galite kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo komandą – mes padėsime jums išspręsti iškilusias problemas.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Kaip atšaukti Paysera pervedimą?

Padarėte klaidą ir norite atšaukti pervedimą? Tokia situacija gali sukelti įtampą, ypač jei nežinote, kokių veiksmų reikia imtis. Laimei, perskaitę šį blogo įrašą žinosite, ką daryti, jei prireiks atšaukti Paysera pervedimą.

#
Paslaugos

Kaip patikrinti Paysera pervedimo būseną?

Atlikę pervedimą visada turėtumėte turėti galimybę sekti savo pinigus. Dėl to nekyla jokių abejonių. Todėl, siekdami užtikrinti skaidrumą, suteikiame jums galimybę bet kada patikrinti savo pervedimų būseną. Patys įsitikinkite, kad su Paysera sekti savo pinigus galite greitai ir paprastai.

#
Paslaugos

Kaip pateikti prašymą grąžinti Paysera pervedimą?

Jei padarėte klaidą ar netyčia tą patį pervedimą pakartojote, turbūt sunerimote, kad pinigai jau pradingo. Nesijaudinkite... Turime gerų naujienų – pinigai niekur nedingo, o mes papasakosime, kaip pateikti prašymą grąžinti Paysera pervedimą.