Visos kategorijos
Paslaugos

Nauja paslauga: siuntų pristatymo integravimas į e. parduotuvę

#
Įmokų surinkimo internetu lyderis Lietuvoje, Paysera, elektroninėms parduotuvėms ir prekybininkams pristato dar vieną privalumą – pagrindines prekių pristatymo įmones vienoje vietoje. Ši paslauga suteiks galimybę net ir smulkiausiems prekybininkams savo e. parduotuvių klientams pasiūlyti prekių pristatymą per populiariausias šalies kurjerių tarnybas. 

Paslaugos veikimo principas paprastas – parsisiuntę Paysera sukurtą įskiepį, savo e. parduotuvėje galėsite atvaizduoti kelis skirtingus siuntų pristatymo būdus. Pirkėjams įsigijus prekes ir pasirinkus pristatymo būdą, visas siuntas matysite bei valdysite vienoje vietoje, Paysera sistemoje. 

Jei jau naudojates Paysera – visa ši integracija per įskiepį užtruks vos kelias minutes. Tuo tarpu sudarant sutartį su kiekvienu vežėju atskirai – galėtumėte užtrukti kelias dienas ar net ilgiau. 

Kaip pradėti naudotis? 

Norėdami integruoti kurjerių tarnybas į savo e.parduotuvę, jų savininkai turi parsisiųsti nemokamą Paysera sukurtą ir palaikomą įskiepį (plugin), integruoti jį savo parduotuvėje, užsisakyti paslaugą savo Paysera paskyroje ir pradėti prekiauti. 

Paslaugos kaina skaičiuojama nuo kiekvienos siuntos, priklausomai nuo jos dydžio ir pasirinkto pristatymo būdo. Šiuo metu klientams siūloma integruotis pristatymo galimybę per Omniva, LP Express, Venipak, tačiau jau netrukus sąrašas bus papildytas ir kitomis pristatymo bendrovėmis. 

Šios paslaugos veikimo principas primena populiariausią Paysera paslaugą – Paysera Checkout (įmokų surinkimo internetu paslauga, kurios naudotojams pakanka vienos sutarties su Paysera ir savo klientams jie gali atvaizduoti visus pagrindinius šalies bankus atsiskaitymui savo parduotuvėje). 

Tuo tarpu siuntų pristatymo paslauga įgalins parduotuves sudaryti vieną sutartį su Paysera ir taip savo klientams pasiūlyti prekių pristatymą visais populiariausiais šalies kurjeriais. 

Kas gali pasinaudoti siuntų pristatymo paslauga? 
 

Šiuo metu paslauga prieinama prekybininkams, kurie turi Paysera sąskaitą, yra susikūrę įmokų surinkimo projektą, o jų e. parduotuvė sukurta WooCommerce platformoje. Šios paslaugos naudotojams neprivaloma rinkti įmokas per Paysera. Ilgainiui galimybė pasinaudoti visais kurjeriais vienoje vietoje bus pristatyta ir platesniam vartotojų ratui.

E. prekyba yra viena sparčiausiai besikeičiančių ir tobulėjančių sričių Lietuvoje, tad tiek bankai, tiek įmokų surinkimo partneriai bei siuntų pristatymo įmonės turi taip pat lanksčiai prisitaikyti prie rinkos poreikių ir pasiūlyti prekybinikams dar patogesnes sąlygas pasiekti savo klientus. 

#
Verslui

Top 10 klausimų apie įmokų surinkimą internetu

Perkėlus savo verslą į internetinę erdvę, tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems iškyla daugybė klausimų. Bet juk tai ne verslas, jeigu nieko neparduodate, tiesa? Paysera padeda tūkstančiams e. parduotuvių rinkti mokėjimus internetu iš pirkėjų visame pasaulyje. Tad šiandien atsakysime dažniausius jų klausimus.

#
Paslaugos

Paysera MIP: e. parduotuvių klientai nuo šiol galės atsiskaityti ir per Revolut 

Nuo šiol, elektroninės parduotuvės, įmokoms rinkti naudojančios Paysera mokėjimo inicijavimo paslaugą MIP, savo pirkėjams galės pasiūlyti atsiskaityti ir per Revolut. 

#
Verslui

Kaip pasirinkti tinkamą įmokų surinkimo internetu partnerį?

Pirkėjams internete atrodo, kad mokėjimas už prekes ar paslaugas yra kone savaime vykstantis procesas, kuris užtrunka vos kelias sekundes. Vis dėlto, tam, kad pinigai ne tik būtų išskaičiuoti iš pirkėjo sąskaitos, bet pasiektų ir pardavėją, turi įvykti daugybė mažų, bet svarbių procesų. Taigi, kas yra įmokų surinkimo internetu paslauga bei kaip pasirinkti tinkamą mokėjimo partnerį savo elektroninei parduotuvei?