Visos kategorijos
 
Paslaugos

Kaip atlikti pasikartojančius mokėjimus savo Paysera sąskaitoje? 

#
Ar dažnai tenka pasikliauti savo atmintimi? Stengiatės prisiminti šeimos narių gimtadienius? Manote, kad niekada nepamiršite jubiliejų? O kaip dėl sąskaitų apmokėjimo terminų? Nuomos mokesčio? Paskolų ir lizingo įmokų? Nevarginkite savęs mintimis apie pinigus – suplanuokite mokėjimus Paysera programėlėje ir leiskite sau pamiršti bereikalingą vargą! 

Pasikartojantys mokėjimai programėlėje 

Paysera programėlėje galite suplanuoti įvairius mokėjimus iš savo sąskaitos, kurie gali būti atlikti kas mėnesį, savaitę ar net kasdien. Prisijunkite prie Paysera programėlės, meniu apačioje pasirinkite Pervedimai, tada – Pasikartojantis mokėjimas

Norėdami sukurti naują pasikartojantį mokėjimą, paspauskite pliuso ženklą, pasirinkite mokėjimo tipą (pvz., Banko pervedimas), nustatykite mokėjimo laikotarpį (pvz., kas mėnesį), pasirinkite tikslią mėnesio dieną, įveskite gavėjo duomenis ir pervedimo sumą.  

Pasikartojantį mokėjimą galite redaguoti arba sustabdyti ir ištrinti bet kuriuo metu. 

#

Alternatyva – mokėjimų ruošiniai greitesniems pervedimams 

Jei į iš anksto suplanuotus mokėjimus žiūrite atsargiai ir verčiau norite patys paspausti mygtuką Siųsti, išbandykite mokėjimų ruošinius. 

Galite išsaugoti dažnai atliekamų mokėjimų ruošinius, todėl, kai norėsite atlikti mokėjimą, juos rasti bus itin lengva ir patogu, o ruošinius tereikės peržiūrėti ir patvirtinti.

Norėdami sukurti ruošinį, prisijunkite prie Paysera programėlės ir pasirinkite Pervedimai. Viršuje spauskite Sukurti naują ruošinį. Suteikite ruošiniui pavadinimą, įveskite gavėjo duomenis bei dažniausiai naudojamą mokėjimo sumą. Tai atlikę – išsaugokite ruošinį. Naudokite jį būsimiems mokėjimams, o prireikus keiskite ruošinio informaciją skiltyje Pervedimai.

Jei reikia, ruošinius galite išdėstyti taip, kad dažniausiai naudojami ruošiniai būtų pradžioje. 

Alternatyva ruošinio kūrimui nuo pradžių – galite surasti neseniai atliktą pervedimą savo pervedimų istorijoje, pasirinkti jį ir išsaugoti kaip ruošinį. 

#

Pasikartojantys mokėjimai, kitaip dar vadinami periodiniais mokėjimais, yra ne tik patogi pinigų valdymo priemonė – jie taip pat padeda išvengti įsiskolinimų, kurie atsiranda, jei mokėjimas vėluoja. Įprotis apmokėti sąskaitas laiku, iš karto jas gavus, yra pirmas žingsnis siekiant taupyti pinigus ir atsakingai juos valdyti. 

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Paysera sąskaita taupymui: kas tai yra ir kaip ja naudotis? 

Taupyti gali būti nelengva. Net jei taupote tam, ko išties labai trokštate – naujiems namams, automobiliui ar tiesiog savaitgalio išvykai. Mūsų tikslas – padaryti šį procesą kuo lengvesniu. Naudokitės Paysera sąskaita taupymui, planuokite mokėjimus ir pasiekite savo tikslus akimirksniu! 

#
Asmeniniai finansai

Kaip būti savo paties buhalteriu? 5 patarimai, kaip geriau valdyti pinigus

Lapkričio 10 d. minima tarptautinė buhalterių ir auditorių diena. Tačiau neretai daugelis iš mūsų patys turime būti savo buhalteriais. Todėl nusprendėme pasidalinti keliais naudingais patarimais, kurie palengvins kasdienį finansų valdymą!

#
Asmeniniai finansai

Naujametiniai pažadai: kaip taupyti pinigus – 50 30 20 taisyklė

Vienas iš dažniausių naujametinių pažadų – geresnis asmeninių finansų tvarkymas išsvajotam daiktui ar saugesniam rytojui. Išleidę savo santaupas gruodžio išpardavimuose, dažnai sausį nuvalome dulkes nuo seniai pamirštos kiaulės taupyklės. Tačiau kiek užtrunkame tą pažadą sulaužyti? Tad vis dėlto, kaip taupyti pinigus? Bei kaip pasinaudoti 50 30 20 taisykle?