📅 2020, Rugsėjis

Nuo abonementinių bilietų iki pirkėjo paskyros – geros naujienos renginių mylėtojams! 



Bilietų planavimo sistema Paysera Tickets vienu metu skelbia net 4 naujas funkcijas skirtas ne tik renginių organizatoriams, bet ir bilietų pirkėjams: daugkartinio naudojimo bilietus, abonementinius bilietus, renginių grupes bei pirkėjo paskyrą. Visa tai sistemos naudotojams – nieko nekainuos. 

#

Nors vasara baigėsi, matome, jog renginių karštinė dar tęsiasi.  Bet, net jei dar ir nepradėjote organizuoti jokių renginių šiam sezonui, nesijaudinkite, dar tikrai ne vėlu. Naujos Paysera Tickets sistemos funkcijos gal net pametės jums kelias idėjas, kaip jas išnaudoti tiek gyvai vykstantiems renginiams, tiek virtualioms konferencijoms ir pamokoms. 

Daugkartinio naudojimo bilietai 💃🥋🏊‍♀️

Nuo šiol renginių organizatoriai, kurie naudojasi Paysera Tickets bilietų platinimo sistema, galės savo žiūrovams ar lankytojams pasiūlyti daugkartinio naudojimo bilietus – kitaip tariant, bilietą, kurį galima naudoti kelis kartus per tam tikrą laiko tarpą. 

Tai gali būti bilietas į šokių pamokas, kuris, tarkime, galioja šešioms rytinėms šokių pamokoms darbo dienomis. O gal tai bus bilietas, leidžiantis apsilankyti baseine ir ten iš viso praleisti iki 10 valandų, per neribotą kiekį apsilankymų, bet tik savaitgaliais? 

Organizatoriui nuskenavus tokį bilietą su Paysera Tickets mobiliąja programėle jis iš karto matys kiek apsilankymų dalyvis ar žiūrovas dar turi. Štai ir viskas! 
#

Renginių grupės 🗓

O ši funkcija tikrai patiks įvairių užsiėmimų ir mokymų organizatoriams! Jau dabar organizatoriai turi galimybę sugrupuoti kelis renginius ir visi jie bus atvaizduojami viename puslapyje – jais visais bus galima pasidalinti naudojantis ta pačia nuoroda. 

Pavyzdžiui, jei organizuojate popamokinius užsiėmimus vaikams, vienoje būrelio grupėje galite turėti kelis renginius išskirstytus pagal vaikų amžių, lytį ar pan. O galbūt planuojate kelis koncertus skirtingais laikais ir norite visus juos turėti vienoje vietoje, kad grupės fanai susirastų sau tinkamiausią datą? Galimybės ir vaizduotė – neribotos! 

#

Abonementiniai bilietai 🏀 ⚽️

Na ir pagaliau – mūsų labiausiai laukta funkcija – abonementiniai bilietai. Jie suteiks galimybę žiūrovams pirkti vieną bilietą į visus grupėje esančius renginius, o negalintys į vieną iš kelių renginių nueiti – galės savo vienkartinį bilietą grąžinti atgal į pardavimą. 

Kaip viskas veikia tikrame gyvenime? Įsivaizduokite, kad organizuojate sporto rungtynes, pavyzdžiui, krepšinį. Nuo šiol, galėsite sugrupuoti visas sezono varžybas kartu ir parduoti vieną bilietą užkietėjusiam komandos fanui. Savo pirkėjo paskyroje žiūrovas matys visus grupėje esančius bilietus, o jei paskyros neturės – juos gaus į savo elektroninį paštą. 

Žiūrovas, turintis Paysera Tickets pirkėjo paskyrą ir nusipirkęs abonementinį bilietą, bet negalintis ateiti į vieną iš varžybų, galės tų varžybų bilietą parduoti, jei tik renginio organizatorius bus suteikęs tokią galimybę. Kai tik kas nors nusipirks žiūrovo bilietą, jis atgaus savo pinigus. 

#

Pirkėjo paskyra 🎟 

Galiausiai, funkcija skirta ir bilietų pirkėjams – tai pirkėjo paskyra, kurioje galima matyti bilietus tiek į artėjančius, tiek į praėjusius renginius. Prie šios paskyros galima pridėti net kelis elektroninio pašto adresus, tam, kad viską turėtumėte vienoje vietoje. 

Net jei bilietus pirkai prieš susikurdamas pirkėjo paskyrą – matysi visą savo bilietų istoriją, susijusią su prie paskyros pridėtais elektroninio pašto adresais. Daugiau jokių pamestų, ištrintų ar pamirštų namie bilietų. Jie – visada su tavimi! 

Nepasiduokime iššūkiams ir laikykime aukštai iškeltas galvas nepaisant sunkumų, su kuriais šiandien susiduria daugelis pramogų pasaulio atstovų ir renginių organizatorių. Dabar turite daugybę galimybių išlaikyti savo auditorijas ir žiūrovus, tad nepraleiskite progos jomis pasinaudoti! 

O, jei turite klausimų apie šias ar kitas Paysera Tickets funkcijas, parašykite mums tickets@paysera.com. Bei sekite mus socialiniuose tinkluose, kuriuose galime pasidalinti ir Jūsų renginio anonsu.