Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip pridėti naują asmens dokumentą Paysera paskyroje?

How to add a new identity document on Paysera?
Artėja galutinis terminas patvirtinti jūsų tapatybę? O gal baigėsi jūsų dokumento galiojimo laikas? Nors ši nesudėtinga užduotis iš pradžių gali atrodyti paini, užtikriname – ji tikrai nereikalauja daug laiko ir pastangų! Paruošėme jums išsamią instrukciją, kaip greitai ir nesunkiai pridėti asmens dokumentą Paysera paskyroje.

Kodėl Paysera prašo jūsų asmens dokumento?

Jūsų pasitikėjimas – mums svarbiausias prioritetas! Kaip Lietuvos banko licencijuota elektroninių pinigų įstaiga mes privalome šiek tiek geriau pažinti savo klientus. Esame įsipareigoję laikytis aukščiausių standartų ir taisyklių, todėl prašome jūsų pateikti galiojantį asmens dokumentą.

Tačiau nesijaudinkite, į jūsų privatumą mes tikrai nežiūrime pro pirštus. Atsakingai elgiamės su jūsų asmens duomenimis, laikydamiesi visų Lietuvos įstatymų ir griežtos mūsų privatumo politikos.

Kitaip tariant, pateikdami mums šią informaciją užtikrinate, kad ir toliau galėsite sklandžiai naudotis Paysera paslaugomis.

Kaip įkelti asmens dokumentą per elektroninę bankininkystę?

Įkelti asmens dokumentą į Paysera sistemą tikrai paprasta ir patogu. Viskas ko jums reikia – kompiuteris su kamera. Žemiau išsamiai aprašėme veiksmus, tiek jei įkeliate atnaujintą pasibaigusio galiojimo asmens dokumentą, tiek jei asmens dokumentą įkeliate pirmą kartą.

Kaip pakeisti pasibaigusio galiojimo asmens dokumentą:

Prisijunkite prie Paysera paskyros ir pasirinkite Įkelti naują dokumentą, kai pamatysite pranešimą apie pasibaigusį galiojimą.

Įkeliant asmens dokumentą pirmą kartą:

  1. Prisijungę prie savo paskyros, eikite į Nustatymai, tada į Paskyros nustatymai.
  2. Pasirinkite Asmens dokumentai > Pateikti naują dokumentą > Įkelti tapatybės dokumentus.
  3. Skiltyje Įkelti tapatybės dokumentus pasirinkite Atliksiu per kompiuterio web kamerą arba Atliksiu su Paysera mobiliąja programėle > Tęsti.
  4. Jei pasirinkote naudoti kompiuterio kamerą, tiesiog nufotografuokite ir paspauskite Pateikti.
  5. Jei pasirinkote Paysera programėlę, vadovaukitės programėlėje pateiktomis instrukcijomis, kaip nufotografuoti ir pateikti nuotrauką.
Steps to upload identity documents on Paysera via a web browser.

Kaip įkelti asmens dokumentą per Paysera programėlę?

Jei asmens dokumentą pasirinkote įkelti per Paysera programėlę – turime puikią žinią! Šį procesą tikrai lengva atlikti pačioje programėlėje.

Atlikite šiuos paprastus veiksmus:

  1. Prisijunkite ir paspauskite ⚙️.
  2. Ties savo vardu pasirinkite Peržiūrėti profilį.
  3. Ties Mano dokumentai pasirinkite Asmens dokumentai.
  4. Pasirinkite dokumento išdavimo šalį ir asmens dokumento tipą – pasas ar asmens tapatybės kortelė.
  5. Spauskite Toliau.
  6. Nufotografuokite savo dokumentą ir jį įkelkite.
Steps to upload identity documents on Paysera via the Paysera app.

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Kaip pasikeisti savo el. pašto adresą, telefono numerį bei persikelti Paysera programėlę į naują telefoną?

Šiais skaitmenizacijos klestėjimo laikais savo finansus valdome per mobiliuosius įrenginius, tam naudojame ir Paysera mobiliąją programėlę. Tačiau kartais mums gali prireikti atnaujinti savo kontaktinę informaciją arba perkelti programėlę į naują telefoną. Jei kaip tik su tokia situacija ir susidūrėte, galite būti ramūs – šiame įraše nurodyti patarimai padės jums pasikeisti el. pašto adresą, telefono numerį ar persikelti Paysera programėlę į naują telefoną.

#
Asmeniniai finansai

Kaip pakeisti Paysera sąskaitos limitus?

Norite atlikti didelės apimties mokėjimo operacijas ar tiesiog suteikti sau daugiau finansinio lankstumo? Nesvarbu, ar esate privatus, ar verslo klientas, pakeisti Paysera sąskaitos limitus visai nesudėtinga.

#
Asmeniniai finansai

Paysera pervedimas sustabdytas? Štai ką reikia žinoti

Paysera pervedimas buvo netikėtai sustabdytas? Sustabdyti pervedimai gali įvykti dėl įvairių priežasčių – nuo klaidų pateikiant pervedimo informaciją iki atitikties problemų. Šiame blogo įraše detaliau panagrinėsime, kodėl Paysera pervedimai gali būti sustabdyti ir kaip galima tai išspręsti. Taigi, apžvelkime problemą kartu.