Visos kategorijos
Paslaugos

NAUJIENA! Paysera programėlė nuo šiol ir Apple Watch! 

#
Paysera programėlės Apple telefonuose naudotojams Kalėdos šiemet atėjo anksčiau – 2021-uosius palydime su ilgai laukta funkcija – Paysera programėle Apple Watch. Savo sąskaitos likutį ar naujausias operacijas pasitikrinkite tiesiog ant savo riešo bet kur ir bet kada.

Kaip pradėti naudotis Paysera programėle Apple Watch? 

Atsinaujinus Paysera programėlę į 12.2 versiją, galėsite ja naudotis ir Apple Watch įrenginiuose. Jei automatinis programėlės įdiegimas nėra įjungtas, atidarykite Apple Watch programėlę savo iPhone telefone. Spauskite „My Watch“ ir pasirinkite „Available Apps“. Šalia Paysera programėlės pasirinkite „Install“. 

Pilnas paketas Apple fanams 

Paysera, jau kurį laiką sparčiai plečianti savo mobiliosios programėlės paslaugas, dabar gali patenkinti visus ištikimiausių Apple gerbėjų pageidavimus: 

  • Visa kortelę galima pridėti prie Apple Pay,

  • iOS skirta programėlė nuolat tobulinama pagal naujausius parametrus, 

  • savo iPhone galite naudoti Paysera widgets,  

  • o nuo šiol mus rasite ir Apple Watch. 

Dar neturite Paysera programėlės? 

Atidarykite sąskaitą šiandien. NEMOKAMAI! 

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Visa mokėjimo kortelė jau ir Apple Pay!

Geros žinios Apple fanams – nuo šiol galite pridėti savo Visa korteles prie Apple Pay. Jau kurį laiką Apple Pay buvo viena labiausiai mūsų klientų laukiamų funkcijų, tad džiaugiamės pagaliau išpildydami visų prašymus. Tie, kuriems Apple Pay nėra naujiena – greičiausiai jau žinote, ką daryti. Kiti – skaitykite toliau.

#
Paslaugos

Svarbiausios Paysera mobiliosios programėlės funkcijos 2021-aisiais

Kiekvieną mėnesį, o kartais ir dažniau, Paysera mobilioji programėlė išleidžia naujas funkcijas bei patobulinimus. Kai kurie jų – vos pastebimi net ir akyliausiai akiai, kiti patenka į naujienų portalus ir iš karto tampa populiarūs tarp klientų. Kurias iš 2020-aisiais pristatytų funkcijų jau išbandėte? O kokių turėtumėte su nekantrumu laukti šiais metais? Paruošėme naujovių kiekvieno skoniui!

#
Asmeniniai finansai

Valiutos keitimas internetu – kaip gauti geriausią kursą ir sutaupyti pinigų?

Daugeliui valiutos konvertavimas asocijuojasi su nuostoliais ar paslėptais mokesčiais. Galiausiai pasikeitus pinigus, kaip taisyklė pamatome geresnį valiutos kursą kitoje vietoje, bet jau būna per vėlu. Vis dėlto, valiutos keitimas neturi būti toks sudėtingas! Pinigų konvertavimas internetu padės jums sutaupyti laiko, pinigų, ir išvengti papildomų rūpesčių. Pažiūrėkime, ką jums siūlo Paysera.