Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip įdiegti ir naudoti rinkodaros įrankius Paysera Tickets platformoje?

Event organisers can integrate Google Analytics, Google Ads, Meta Pixel, and Google Tag Manager to Paysera Tickets.
Norite analizuoti savo renginių rezultatus ir geriau pažinti savo auditoriją? O galbūt net paleisti surinktais duomenimis pagrįstą mokamą reklamos kampaniją? Norėdami jums padėti, pasirūpinome, kad iš Paysera Tickets platformos galėtumėte rinkti duomenis integruodami įvairius rinkodaros įrankius, kurie padės viską susisteminti. Įsitaisykite patogiai ir skaitykite mūsų naująjį blogo įrašą, kuriame išsamiau aptarsime šiuos įrankius ir papasakosime, kaip juos įdiegti.

Kokius rinkodaros įrankius siūlo Paysera Tickets platforma?

Google Analytics skirtas stebėti ir teikti ataskaitas apie srautą. Šis įrankis suteikia įžvalgų apie jūsų lankytojus, pavyzdžiui, iš kur jie atėjo ir kokiais jūsų renginiais domisi. Analizė apima informaciją, kaip naudotojai jus suranda, kiek laiko naršo puslapyje, kokius bilietus žmonės peržiūri ar perka ir kitus duomenis.

Google Ads leidžia rodyti skelbimus Google paieškos rezultatuose ir kitose Google svetainėse. Jei esate integravę Google Ads į Paysera Tickets platformą, jūs galite reklamuoti savo renginius žmonėms, kurie Google ieško panašių renginių. Taip pat galite leisti platformai stebėti, ar efektyviai jūsų reklamos pritraukia potencialius pirkėjus – matysite, kiek žmonių paspaudė reklamą, ar kažką nusipirko ją peržiūrėję.

Meta Pixel padeda nustatyti, ar reklamos socialiniuose tinkluose veikia, ir suteikia galimybę pasirinkti, kad reklamą matytų konkreti auditorija. Naudojant Paysera Tickets platformoje įrankis gali stebėti lankytojų veiksmus, pavyzdžiui, ar jie peržiūri renginį, ar nusiperka bilietą. Ši informacija gali padėti kurti tikslines reklamas Facebook ar kitose Meta platformose siekiant pasiekti potencialius bilietų pirkėjus.

Integravę Google Tag Manager į Paysera Tickets platformą, galite valdyti svetainės žymes, stebėti lankytojų elgesį ir įvertinti, ar sėkmingai veikia funkcijos arba akcijos. Šis įrankis padeda tobulinti jūsų internetinę rinkodarą ir prisitaikyti prie naudotojo pagal surinktus duomenis.

Ar už rinkodaros įrankių naudojimą Paysera Tickets platformoje reikia mokėti?

Tikrai ne! Šių įrankių integravimas yra visiškai nemokamas. Jums reikės padengti tik tas išlaidas, kurios yra tiesiogiai susijusios su pačiais įrankiais. Pavyzdžiui, jei nuspręstumėte įsigyti mokamus skelbimus Google, visus įkainius jums pateiks Google. Mes tiesiog užtikriname, kad turėtumėte galimybę naudotis įrankiais, jei jums jų prireiktų.

Ar galiu pasinaudoti technine pagalba su šiais įrankiais susijusioms problemoms spręsti?

Žinoma. Jei susidursite su bet kokiomis techninėmis problemomis naudodami šiuos įrankius, mes jums padėsime. Nedvejodami susisiekite su mumis el. paštu arba telefonu.

Paysera Tickets client support is ready to assist with any technical issues.

Kaip įdiegti įvairius rinkodaros įrankius Paysera Tickets platformoje?

Procesas šiek tiek skirsis priklausomai nuo įrankių, kuriuos norite integruoti, todėl jei jums ne visi įrankiai aktualūs, galite praleisti informaciją apie konkretų įrankį ir iškart skaityti instrukcijas apie jus dominančius įrankius.

Bet kuriuo atveju turėsite atlikti šiuos veiksmus:

  1. Prisijunkite prie Paysera Tickets ir ties pasirinktu renginiu paspauskite Nustatymai arba Renginių grupės (Valdyti);
  2. Ties Renginio meniu pasirinkite Rinkodaros įrankiai.

Kaip integruoti Google Analytics?

Paysera Tickets platformoje pasirinkite Google Analytics. Tuomet suveskite savo Sekimo ID.

Jei dar neturite Google Analytics paskyros, susikurkite ją. Kitas veiksmas bus tinkamai susikurti Google Analytics nuosavybę ir pridėti duomenų srautą. Atlikę šiuos veiksmus gausite Google Analytics kodą.

Skaitykite Google paruoštas išsamias instrukcijas arba žiūrėkite vaizdo įrašą.

Kaip integruoti Google Ads?

Pirmiausia jums reikės Konversijos ID iš jau esamos konversijos. Jei dar neturite, pateikiame lengvai suprantamą instrukciją kaip sukurti naują konversiją.

Antrasis veiksmas – nustatyti konversijų stebėjimą. Šis žingsnis pateiks jūsų Konversijos ID. Instrukcijas rasite Google pagalbos puslapyje arba toliau pateiktame vaizdo įraše.

Jei norite, taip pat galite pasirinkti papildomas konversijos žymes per Paysera Tickets.

Kaip integruoti Google Tag Manager?

Norint integruoti Google Tag Manager į Paysera Tickets platformą, jums reikės Sudėtinio failo ID.

Instrukcijas, kaip įdiegti Google Tag Manager, rasite Google pagalbos puslapyje ir žemiau pateiktame vaizdo įraše.

Kaip integruoti Meta (Facebook) Pixel į Paysera Tickets platformą?

Kad integruotumėte Facebook (Meta) Pixel, jums reikės įvesti savo Pixel ID. Be to, nepamirškite, kad norint tai padaryti, reikia turėti asmeninę Facebook paskyrą.

Išsamias instrukcijas su visais nustatymais, kaip įdiegti Meta Pixel, rasite oficialiame Meta puslapyje ir vaizdo įraše apačioje.

Keletas patarimų, kaip kuo geriau išnaudoti įrankius

Atminkite, kad duomenys yra geriausias pagalbininkas, kai žinote, kaip juos interpretuoti. Toliau pateiksime keletą naudingų patarimų, kaip naudotis kiekvienu iš šių įrankių, ypač kai reikia planuoti ir reklamuoti renginius.

Įsivaizduokite, kad šie įrankiai yra vienos ekosistemos dalis. Geriausių rezultatų pasieksite, jei juos naudosite kartu. Pavyzdžiui, Google Analytics gali suteikti įžvalgų, kurias galite panaudoti optimizuojant Google Ads, o Google Tag Manager gali gerokai palengvinti Google Analytics ir Meta Pixel kodų valdymą.

How to make the best out of marketing tools on Paysera Tickets.

Patarimai, kaip naudotis Google Analytics

Nustatykite norimus tikslus ir piltuvėlius, kad galėtumėte stebėti, kaip elgiasi lankytojai. Galite gauti informaciją apie lankytojų registraciją, bilietų pirkimą arba puslapių peržiūrą. Panaudokite šiuos duomenis, kad suprastumėte lankytojų elgseną ir, jei reikia, atliktumėte patobulinimus.

Patarimai, kaip naudotis Google Ads

Naudokite konversijų stebėjimo įrankį, kad galėtumėte įvertinti investicijų grąžą (ROI). Stebėdami šias konversijas (pvz., bilietų pardavimus ar registracijas), galite sužinoti, kokie raktažodžiai ir reklaminiai tekstai yra veiksmingiausi.

Patarimai, kaip naudotis Meta (Facebook) Pixel

Šis įrankis gali padėti stebėti Facebook reklamų konversijas ir pakartotinai pateikti reklamas žmonėms, kurie jau atliko tam tikrą veiksmą jūsų svetainėje.

Patarimai, kaip naudotis Google Tag Manager

Naudokite šį įrankį norėdami valdyti ir diegti rinkodaros žymas (kodo fragmentus arba sekimo pikselius) savo svetainėje nekeičiant kodo. Tai puikus įrankis renginių organizatoriams, kurie galbūt neturi išsamių programavimo žinių.

Google Analytics ir Meta Pixel gali patikslinti jūsų tikslinę auditoriją

Google Analytics ir Meta Pixel suteiks duomenų, jei norite tikslinę auditoriją suskirstyti į dar tikslesnes grupes. Žinodami, kas lankosi jūsų svetainėje ir kokius veiksmus atlieka, galite kurti tikslingesnes ir veiksmingesnes reklamas.

Google Ads ir Meta Pixel gali iš naujo nukreipti potencialius lankytojus į jūsų renginį

Google Ads ir Meta Pixel yra geriausi įrankiai potencialiems lankytojams nukreipti. Jei kas nors apsilankė jūsų svetainėje ir nenusipirko bilieto, galite panaudoti pakartotinę tikslinę reklamą, kad paskatintumėte juos grįžti ir užbaigti pirkimą.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Kaip išnaudoti visas galimybes organizuojant renginius? Išbandykite Paysera Tickets renginių grupes!

Įsivaizduokite, kad turite nemokamą įrankį, specialiai sukurtą jūsų renginių reklamai optimizuoti. Skamba puikiai, tiesa? Šiame blogo įraše papasakosime apie Paysera Tickets funkciją „Renginių grupės“. Šis įrankis ne tik gali pagerinti jūsų renginių ar turų matomumą, bet ir padės užtikrinti jūsų reklamos strategijos efektyvumą. Įsitaisykite patogiai ir panagrinėkime, kaip galite išnaudoti šios funkcijos privalumus.

#
Paslaugos

Paysera Tickets: kaip tikrinti renginio bilietus?

Renginio organizavimas atsipirko, ir štai, atėjo ilgai laukta renginio diena. Bilietų tikrinimo procesas turėtų būti lengva užduotis, tiesa? Su Paysera Tickets taip ir yra! Viskas ko jums reikia – telefonas, interneto ryšys ir mobilioji programėlė. Pristatome instrukcijas, kurios padės tikrinti bilietus greitai ir sklandžiai.

#
Verslui

Kaip sukurti renginį Paysera Tickets savitarnoje?

Renginių organizavimas yra tikrai nelengvas amatas. Kelias nuo idėjos iki renginio vietos bei dekoracijų gali būti keblus ir duobėtas, o kai atrodo, jog viskas jau padaryta – dar reikia parduoti ir bilietus į renginį, užregistruoti dalyvius, vėliau juos patikrinti ir t.t. 🤯 Laimei, Paysera Tickets savitarnoje vos per kelias minutes galite sukurti savo renginį ir pradėti pardavinėti bilietus į jį.