Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip siųsti pinigus į Albaniją? 

#
Nuo šiol Paysera klientai gali siųsti ir gauti Albanijos lekus (ALL). Jie papildys jau ir taip ilgą Paysera palaikomų valiutų sąrašą. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip atlikti pervedimus ir konvertuoti valiutą itin palankiu kursu! 

Kaip konvertuoti pinigus į Albanijos lekus per Paysera? 

Naudodamiesi Paysera mobiliąja programėle galite per kelias akimirkas konvertuoti lėšas į Albanijos lekus (ALL). Prisijunkite prie programėlės > apačioje esančiame meniu pasirinkite Pervedimai > spauskite Valiutos keitimas > pasirinkite, kokią valiutą norite parduoti ir pirkti, ir voilà! 

#

Paysera visiems savo klientams siūlo puikius valiutos keitimo kursus, ir tam nereikia jokių premium sąskaitų. Geriausias Paysera siūlomas kursas (beveik toks pat, kokį rasite Google paieškoje) taikomas privatiems klientams, keičiant iki 1000 EUR/mėn. 

Tuo tarpu verslo klientai gali pasinaudoti galimybe vienu metu išsikeisti daugiau nei 5000 EUR ir automatiškai gauti geresnį nei įprasta valiutos konvertavimo kursą.

Jei jūsų įmonė prekiauja su užsienio šalimis ir kas mėnesį konvertuoja didesnes sumas – susisiekite su mumis, ir mes jums pasiūlysime tokį valiutos keitimo kursą, kurio atsisakyti bus beveik neįmanoma.

Dar neturite Paysera sąskaitos?

Atsidarykite sąskaitą nemokamai per kelias minutes!

Kaip siųsti Albanijos lekus per Paysera? 

Norėdami siųsti pinigus į Albanijos banką, tai lengvai galite padaryti naudodamiesi Paysera mobiliąja programėle. Prisijunkite prie programėlės > apačioje esančiame meniu pasirinkite Pervedimai > spauskite Naujas pervedimas > Į banką > įveskite gavėjo duomenis. 

Pervedimo peržiūros metu būsite paklausti, ar norite konvertuoti pinigus į Albanijos lekus (ALL). 

Daugiau apie pervedimus > 

#

Kaip papildyti Paysera sąskaitą? 

Jei prie Paysera prisijungėte neseniai ir norite papildyti savo sąskaitą, pavyzdžiui, Albanijos lekais, pirmiausia turėtumėte sugeneruoti papildymo instrukcijas. Norėdami tai padaryti, prisijunkite prie programėlės > spauskite Papildyti > pasirinkite šalį ir valiutą, kuria norite papildyti savo sąskaitą.. 
#

Gavę papildymo instrukcijas, atidžiai jų laikykitės. Pamatysite, kad gavėjo duomenys, kuriuos reikia įvesti atliekant pervedimą, yra ne jūsų vardas ir pavardė, o, pavyzdžiui, Paysera Albanija. Tačiau mokėjimo laukelyje įrašysite savo Paysera EVP numerį. 

Tai reiškia, kad pirmiausia siųsite pinigus į Paysera Albanija sąskaitą viename iš Albanijos bankų, o po to atitinkama suma bus pervesta iš Paysera sąskaitos į jūsų. Tokiu būdu pervedimai tarp šalių tampa kur kas pigesni ir greitesni. 

Daugiau apie sąskaitos papildymą > 

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Kuo skiriasi Paysera mobilioji programėlė ir internetinė bankininkystė?

Kasdienius finansus mieliau tvarkote telefonu ar kompiuteriu? Su Paysera – galėsite pasirinkti sau patogiausią būdą. Vis dėlto, yra keletas skirtumų tarp Paysera internetinės bankininkystės ir mobiliosios programėlės, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas klientas. Skaitykite toliau ir sužinokite, kokie jie.

#
Paslaugos

Paysera klientus aptarnaus visą parą 

Nuo kovo 1-osios Paysera anglų kalba klientus aptarnaus visą parą, kiekvieną dieną. Konsultuotis bus galima telefonu, elektroniniu paštu ir gyvo pokalbio (angl. live chat) formatu internetinėje svetainėje. 

#
Asmeniniai finansai

Kaip siųsti pinigus į Lenkiją? Išsamios instrukcijos

Dėl Lenkijos vietinės valiutos – zloto, daugelis žmonių ir įmonių, prekiaujančių su šia šalimi, stengiasi rasti geriausius būdus, kaip pervesti pinigus neprarandant nei lėšų, nei laiko. Dažnas siunčia pinigus į Lenkiją per Paysera, kuri, pasitelkusi vietos partnerius, gali užtikrinti ne tik gerus valiutos keitimo iš eurų į zlotus kursus, bet ir greitus bei nesudėtingus mokėjimus. Šiame tekste apžvelgsime išsamiau, kaip atlikti tokius pervedimus.