Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip pasiruošti vaizdo skambučiui su Paysera?

Step-by-step guide to prepare for a video call with Paysera
Paprašėme jūsų prisijungti prie vaizdo skambučio? Tikrai nereikia išsigąsti! Tai ne darbo pokalbis – mes tiesiog norime pamatyti jūsų veidą ir pasisveikinti, bei įsitikinti, kad jūs esate tikrai jūs. Tiesa, vaizdo skambučiui jums reikės šiek tiek pasiruošti – mes papasakosime kaip tai padaryti.

Procesas pažingsniui

Jeigu skaitote šį blogo įrašą, tikriausiai gavote el. laišką iš mūsų klientų aptarnavimo komandos su prašymu patvirtinti savo tapatybę. Vaizdo skambutis yra vienas iš būdų, kaip galite patvirtinti, kad jūs tikrai esate jūs.

1 žingsnis. Įdiekite Google Meet
Taip vadinasi platforma, kurią mes naudojame vaizdo skambučiams. Jeigu vaizdo skambučiui naudositės savo mobiliuoju telefonu, rekomenduojame atsisiųsti Google Meet programėlę.

2 žingsnis. Paskambinkite į Paysera klientų aptarnavimo centrą
Tikrai nesugaišite daug laiko. Tiesiog sutarsime jums tinkamiausią laiką, o telefonu tai padaryti ir greičiau, ir paprasčiau.

Priklausomai nuo šalies, kurioje gyvenate, ir kalbos, kuria kalbate, mūsų kontaktų puslapyje pasirinkite tinkamą telefono numerį.

3 žingsnis. Prisijunkite prie vaizdo skambučio
Tikrai paprasta, tiesa?

Apžvelkime išsamiau, kaip atlikti kiekvieną žingsnį.

Į ką atkreipti dėmesį prieš skambutį

Suprantame, kad taisyklių ir sąlygų skaitymas yra nuobodus. Tačiau, šios taisyklės išties paprastos. Įsitikinkite patys!

Paprašysime, kad paruoštumėte:

  • techninius nustatymus. Įsitikinkite, kad turite prieigą prie Google Meet, o jūsų kamera, mikrofonas ir interneto ryšys atitinka optimalius kokybės standarto reikalavimus;
  • savo dokumentą. Turėsite mums parodyti savo dokumentą, kuris patvirtintas jūsų Paysera paskyroje;
  • savo aplinką. Įsitikinkite, kad vaizdo skambučio metu esate vienas.

Jeigu nenorite, kad vaizdas būtų įrašomas, galite apsilankyti mūsų klientų aptarnavimo centre Vilniuje. Nepamirškite pasiimti savo dokumento!

Bet kuriuo atveju, būtume dėkingi, jei praneštumėte klientų aptarnavimo komandai, kurį tapatybės patvirtinimo būdą pasirinkote, kad mes galėtume užtikrinti sklandžią proceso eigą.

Kaip suplanuoti vaizdo skambutį?

Paskambinkite į klientų aptarnavimo centrą. Skambučio metu gausite el. laišką, kuriame bus unikali nuoroda į Google Meet skambutį.

Atminkite. Vaizdo skambučiai atliekami tik darbo dienomis, nuo pirmadienio iki penktadienio.

Scheduling a video call with Paysera

Kaip prisijungti prie vaizdo skambučio?

Nesvarbu, ar naudojatės kompiuteriu, ar Google Meet programėle, tiesiog paspauskite el. laiške jums atsiųstą nuorodą.

Paspaudę nuorodą, pamatysite mygtuką – paspauskite jį ir galėsite prisijungti prie skambučio ir pradėti pokalbį su mūsų klientų aptarnavimo skyriaus darbuotoju.

Sėkmingo skambučio!

Joining a video call with Paysera

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Paysera pervedimas sustabdytas? Štai ką reikia žinoti

Paysera pervedimas buvo netikėtai sustabdytas? Sustabdyti pervedimai gali įvykti dėl įvairių priežasčių – nuo klaidų pateikiant pervedimo informaciją iki atitikties problemų. Šiame blogo įraše detaliau panagrinėsime, kodėl Paysera pervedimai gali būti sustabdyti ir kaip galima tai išspręsti. Taigi, apžvelkime problemą kartu.

#
Asmeniniai finansai

Kaip pakeisti Paysera sąskaitos limitus?

Norite atlikti didelės apimties mokėjimo operacijas ar tiesiog suteikti sau daugiau finansinio lankstumo? Nesvarbu, ar esate privatus, ar verslo klientas, pakeisti Paysera sąskaitos limitus visai nesudėtinga.

#
Paslaugos

Kaip atsisiųsti Paysera banko išrašus?

Šiais laikais banko sąskaitos išrašų gali prireikti dėl įvairiausių priežasčių, pavyzdžiui, norint gauti paskolą ar prašant vizos kelionei į užsienį. Neretai tai gali tapti tikru galvos skausmu, tačiau Paysera yra pasiruošusi jums padėti. Atsisiųsti Paysera sąskaitos išrašus dar niekada nebuvo taip paprasta. Tai galima padaryti tiek per Paysera mobiliąją programėlę, tiek per internetinę bankininkystę.