Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip aktyvuoti užblokuotą Visa kortelės PIN arba CVV kodą?

Visual alt text: How to reactivate a blocked Visa PIN or CVV code?
Suprantame, kad Visa kortelės PIN arba CVV kodo užblokavimas gali sukelti stresą, tačiau kiekvienas iš mūsų galime susidurti su tokia situacija. Šiame blogo įraše mes sugriausime mitą, kad Visa kortelės PIN arba CVV kodo užblokavimas yra nepataisoma klaida, ir papasakosime, kaip tam tikrais atvejais galite panaikinti užblokavimą savarankiškai.

Kodėl Visa kortelės PIN arba CVV kodas gali būti užblokuotas?

Tikriausiai daugiau nei tris kartus įvedėte neteisingą Visa kortelės PIN arba CVV kodą. Nesijaudinkite, visiems kartais taip nutinka. Kaip jau minėjome, šią problemą galima išspręsti.

Kam reikia mokėjimo kortelės PIN ir CVV kodų?

Jūsų mokėjimo kortelės PIN (asmeninis identifikavimo numeris) ir CVV (identifikacinis kortelės kodas) kodai nėra tik atsitiktiniai skaičiai. Tai saugumo funkcija, skirta apsaugoti jūsų mokėjimo kortelės duomenis nuo sukčiavimo ir neteisėto panaudojimo.

 

Mokėjimo kortelės PIN kodas – tai 4 skaitmenų kodas, naudojamas bankomatuose arba prekybos vietose atliekant mokėjimus, kuris patvirtina, kad esate kortelės savininkas.

Mokėjimo kortelės CVV kodas – tai kortelės nugarėlėje esantis 3 skaitmenų kodas, skirtas atliekant mokėjimo operaciją internetu patvirtinti, kad jūs esate fizinės kortelės savininkas.

Dar kartą priminsime, kad labai svarbu niekam neatskleisti šių kodų. Jei PIN ir CVV kodus žinote tik jūs, galite būti ramūs ir įsitikinę, kad jūsų finansai yra saugūs.

The purpose of a payment card PIN code and CVV.

Ką daryti, jei užblokavote savo mokėjimo kortelės PIN kodą?

Siekiant užtikrinti maksimalų saugumą, patys negalėsite panaikinti užblokavimo ir turėsite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Taip pat norime pasidalinti naudingu patarimu, kaip ateityje galite išvengti netyčinio kodų užblokavimo. Jei pamiršote savo PIN kodą – nesijaudinkite, nes jį visada galite patikrinti savo Paysera programėlėje. Atminkite – PIN kodą visada tikrinkite saugioje aplinkoje, kad pašaliniai asmenys jo nepamatytų.

 

Kaip patikrinti PIN kodą per Paysera programėlę?

Eikite į Kortelės > PIN kodas.

 

Kaip patikrinti PIN kodą naudojant interneto naršyklę?

  1. Eikite į Sąskaitos ir kortelės > Kortelių apžvalga.
  2. Paspauskite ant savo Visa mokėjimo kortelės ir pasirinkite Gauti PIN kodą

Ką daryti, jei užblokavote savo mokėjimo kortelės CVV kodą?

Jei per daug kartų suvedėte neteisingą CVV kodą ir dabar jis užblokuotas, galime pradžiuginti, kad šią problemą galite išspręsti patys. Panaikinti CVV kodo užblokavimą galite tiek elektroninėje bankininkystėje, tiek Paysera programėlėje.

 

Kaip panaikinti mokėjimo kortelės CVV kodo užblokavimą per Paysera programėlę?

Eikite į Kortelės, tada pasirinkite Jūsų CVV kodas užblokuotas ir Atblokuoti kortelės kodą.

ow to unblock the payment card CVV via the Paysera mobile app?

Kaip panaikinti mokėjimo kortelės CVV kodo užblokavimą elektroninėje bankininkystėje?

  1. Prisijunkite prie savo Paysera paskyros.
  2. Kairėje pusėje esančiame meniu pasirinkite Sąskaitos ir kortelės > Kortelių apžvalga.
  3. Paspauskite šalia kortelės esantį mygtuką Atblokuoti CVV2
How to unblock the payment card CVV via the Paysera account using a web browser?

Ar galima naudoti mokėjimo kortelę ne internetu atliekamoms operacijoms, jei PIN kodas užblokuotas?

Deja, ne. Bent jau ne Visa kortelę, kurią gavote per Paysera. Nors tai gali sukelti tam tikrų nepatogumų, tai būtina saugumo priemonė, siekiant jus apsaugoti nuo bet kokio neteisėto kortelės panaudojimo.

Ar galima naudoti mokėjimo kortelę apsiperkant internetu, jei CVV kodas yra užblokuotas?

Deja, dėl tos pačios priežasties, kortelės taip pat negalėsite naudoti. Rūpinamės jūsų saugumu ir nenorime suteikti sukčiams jokių šansų pasisavinti jūsų lėšas.

Nepamirškite saugoti savo asmeninių duomenų

Labai svarbu dar kartą jums priminti, kad saugotumėte savo asmeninius duomenis, nes taip užtikrinate savo saugumą. Tiek PIN, tiek CVV kodai yra sukurti apsaugoti jūsų sunkiai uždirbtus pinigus nuo piktavalių, todėl niekam jų neatskleiskite.

O jei netyčia patys užblokavote šiuos kodus, dabar jau žinote, kad yra keli galimi sprendimai – susisiekti su mūsų kliento aptarnavimo komanda arba patiems panaikinti kodų užblokavimą.

Atminkite, kad jei skambinate mūsų klientų aptarnavimo komandai, telefono numerį visada susiraskite mūsų oficialioje svetainėje, kontaktų puslapyje. Taip pat primename, kad mes niekada neprašysime atskleisti nei PIN, nei CVV kodo.

Tikimės, kad šiame blogo įraše pateikta informacija jums buvo naudinga. Linkime, kad niekada netektų atsidurti streso kupinoje situacijoje, kai užblokuojate mokėjimo kortelės PIN arba CVV kodą. Visgi, jei užblokuosite – visada jums padėsime.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Naujiena! Papildykite savo Paysera sąskaitą su Mastercard arba Maestro kortele

Žinome, kad mūsų klientams patinka, kai finansinės paslaugos suteikiamos greitai, paprastai ir efektyviai. Mums svarbu mūsų klientų gerovė, tad šįkart pristatome naują Paysera sąskaitos papildymo būdą! Apžvelkime viską, ką jums reikia žinoti apie šį būdą – nuo pagrindinių privalumų iki detalių instrukcijų, kaip naudotis šia paslauga.

#
Paslaugos

Kaip susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal?

orite susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal paskyra, bet nežinote nuo ko pradėti ir neturite laiko ieškoti informacijos? Mes jums padėsime! Paruošėme išsamias instrukcijas, kaip susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal paskyra.

#
Asmeniniai finansai

Kaip apsaugoti Visa kortelės duomenis?

Dėl akivaizdžių priežasčių kiekvienas iš mūsų nori išsaugoti savo Visa kortelės duomenų privatumą. Tačiau kartais net ir patys atsargiausi žmonės atsipalaiduoja ir staiga savo sąskaitoje aptinka atliktus įtartinus pervedimus. Tokia situacija išgąsdintų kiekvieną. Laimei, mes turime gerų žinių – jūs galite užbėgti įvykiams už akių ir net išspręsti jiems jau įvykus. Nesvarbu, ar jūs ieškote išeities iš jau įvykusio pinigų nutekėjimo, ar žvalgotės prevencinių priemonių – mes paruošėme patarimų visiems.