Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip patikrinti Paysera pervedimo būseną?

It only takes a few seconds to check Paysera transfer status.
Atlikę pervedimą visada turėtumėte turėti galimybę sekti savo pinigus. Dėl to nekyla jokių abejonių. Todėl, siekdami užtikrinti skaidrumą, suteikiame jums galimybę bet kada patikrinti savo pervedimų būseną. Patys įsitikinkite, kad su Paysera sekti savo pinigus galite greitai ir paprastai.

Kaip patikrinti pervedimo būseną

Pervedimo būseną galite patikrinti tiek Paysera mobiliojoje programėlėje, tiek per elektroninę bankininkystę.

Per Paysera mobiliąją programėlę:

  1. Prisijunkite prie savo sąskaitos.
  2. Skiltyje Piniginė galite matyti visus pervedimus.
  3. Jei ties operacija nurodyta suma yra šviesiai raudonos spalvos – ji dar neįvykdyta. O jei suma yra ryškiai raudonos spalvos – operacija įvykdyta.
Check Paysera transfer status using Paysera mobile app.

Per elektroninę bankininkystę:

  1. Prisijunkite prie savo sąskaitos.
  2. Pasirinkite Pervedimai > Pervedimų sąrašas.
  3. Pasirinkite datą ir sąskaitą, iš kurios atlikote pervedimą.
  4. Paspauskite mygtuką Filtruoti.
  5. Taip pat galite pasirinkti filtrus Visi, Įvykdyti, Neįvykdyti ar Nepasirašyti.
Check Paysera transfer status using web browser.

Ką reiškia filtrai Įvykdyti, Neįvykdyti ir Pasirašyti?

Įvykdytas – tai tarsi finišo linijos kirtimas. Tai reiškia, kad jūsų pervedimas sėkmingai užbaigtas ir pinigai pasiekė gavėją.

Neįvykdytas – tai visiškai priešinga situacija. Ši būsena reiškia, kad jūsų pervedimas nebuvo užbaigtas. O priežastys gali būti kelios – galbūt neužteko lėšų, sąskaitos duomenys buvo neteisingi, siuntėjas atšaukė pervedimą arba įvyko techniniai trikdžiai.

Pasirašytas – tai tarsi lenktynių starto švilpukas, skelbiantis, kad kelionė prasidėjo. Siuntėjas arba įgaliotasis asmuo patvirtino pervedimą, tačiau lėšų judėjimas dar neįvyko.

Atminkite, kad laikas, per kurį pervedimas įvykdomas, gali skirtis priklausomai nuo pervedimo tipo.

Jūsų pervedimas vykdomas jau ilgą laiką?

Suprantame, kad tai gali kelti susirūpinimą. Tačiau kiekvienas atvejis yra unikalus ir priežastys gali būti skirtingos, todėl sukūrėme išsamų blogo įrašą, kuris padės jums nustatyti, suprasti ir išspręsti bet kokias problemas, kai pervedimas yra sustabdytas.

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Kaip padalinti sąskaitą Paysera programėlėje?

Ar prisimenate tuos laikus, kai reikėdavo sukti galvą ir gaišti laiką norint pasidalinti sąskaitą su draugais? Pažangių technologijų dėka šie laikai jau praeityje. Dabar užtenka vos keleto mygtukų paspaudimų telefone, ir net neprireikia apskaičiuoti savo dalies – už jus visą tai atliks Paysera.

#
Asmeniniai finansai

Kaip pasikeisti savo el. pašto adresą, telefono numerį bei persikelti Paysera programėlę į naują telefoną?

Šiais skaitmenizacijos klestėjimo laikais savo finansus valdome per mobiliuosius įrenginius, tam naudojame ir Paysera mobiliąją programėlę. Tačiau kartais mums gali prireikti atnaujinti savo kontaktinę informaciją arba perkelti programėlę į naują telefoną. Jei kaip tik su tokia situacija ir susidūrėte, galite būti ramūs – šiame įraše nurodyti patarimai padės jums pasikeisti el. pašto adresą, telefono numerį ar persikelti Paysera programėlę į naują telefoną.

#
Asmeniniai finansai

Kaip pakeisti Paysera sąskaitos limitus?

Norite atlikti didelės apimties mokėjimo operacijas ar tiesiog suteikti sau daugiau finansinio lankstumo? Nesvarbu, ar esate privatus, ar verslo klientas, pakeisti Paysera sąskaitos limitus visai nesudėtinga.