Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip Paysera programėlėje patvirtinti mokėjimus Visa kortele internetu?

How to confirm online Visa card payments with the Paysera app?
Apsipirkti internetu smagu, tiesa? Bet ar saugu? Mes stengiamės padėti jums apsisaugoti, todėl pridėjome papildomą saugumo lygį atsiskaitant Visa kortele internetu – mokėjimus turėsite patvirtinti Paysera mobiliojoje programėlėje. Taip užtikriname, kad pirkimą atliekate tikrai jūs, o jūsų Visa kortelė apsaugoma nuo netikėtumų. Taigi, apžvelkime viską nuo pradžių.

Kodėl būtina patvirtinti Visa kortele internetu atliekamus mokėjimus?

Kaip jau minėjome – dėl jūsų privatumo ir saugumo.

Šis papildomas veiksmas patvirtina, kad operaciją atlikote jūs, o ne kažkas kitas, kas neturi teisės naudotis jūsų Visa kortele. Tačiau, net jei kas nors neteisėtai pasisavintų jūsų kortelės duomenis, jie nieko negalėtų padaryti neturėdami jūsų telefono ir nežinodami Paysera programėlės PIN kodo.

Toks paprastas veiksmas iš tiesų yra labai naudingas ir užtikrina saugumą.

Kokius veiksmus reikia atlikti norint patvirtinti mokėjimą Visa kortele?

Privalote turėti Paysera sąskaitą, mūsų mobiliąją programėlę ir aktyvią Visa kortelę. Nenusiminkite, jei neturite vieno ar visų šių dalykų – atsidaryti Paysera sąskaitą ir atsisiųsti programėlę galite visiškai nemokamai!

Jei Paysera sąskaitą jau turite ir atsisiuntėte Paysera mobiliąją programėlę, atlikdami pirkimą telefone pamatysite pranešimą, prašantį patvirtinti mokėjimą. Paspauskite pranešimą ir suveskite PIN kodą. Štai ir viskas – mokėjimas patvirtintas.

Steps to confirm an online Visa card payment with a Paysera account.

Kaip įjungti pranešimus mokėjimams Visa kortele?

Norėdami įjungti pranešimus operacijoms Visa kortele Paysera mobiliojoje programėlėje:

  1. Prisijunkite prie Paysera mobiliosios programėlės ir paspauskite nustatymų ikonėlę.
  2. Ties Nustatymai paspauskite Pranešimai.
  3. Paspauskite Išeinantys pervedimai ir pasirinkite Kortelės sąskaita.
  4. Paspauskite Suma, nuo kurios informuoti ir įveskite sumą.

Atlikite tuos pačius veiksmus, jei norite gauti pranešimus apie išeinančius ir įeinančius pervedimus į skirtingas savo sąskaitas.

How to set up notifications for Visa card transactions with the Paysera app?

Taip pat galite įjungti ir privačius pranešimus kaip papildomą apsaugos priemonę. Privatūs pranešimai nerodys informacijos apie siuntėją ir gautą sumą.

Jei norite įjungti privačius pranešimus:

  1. Prisijunkite prie Paysera mobiliosios programėlės ir paspauskite nustatymų ikonėlę.
  2. Ties Nustatymai paspauskite Pranešimai.
  3. Ties Mokėjimai paspauskite Privatūs pranešimai.
How to make Paysera app notifications more private?

Ar galiu Visa kortelės mokėjimus patvirtinti kitais būdais, jei negaliu naudotis Paysera mobiliaja programėle?

Deja, ne. Kaip minėjome šiame blogo įraše, mūsų programėlė yra neatsiejama šio proceso dalis, užtikrinanti aukščiausią saugumo lygį jūsų finansams.

Iškilo problemų?

Jei iškilo problema, rekomenduojame peržiūrėti kitus mūsų blogo įrašus arba dažniausiai užduodamus klausimus – visada stengiamės atsakyti į kuo daugiau klausimų!

Tačiau jei jums reikia asmeninės pagalbos, mūsų klientų aptarnavimo komanda visada padės – apsilankykite mūsų kontaktų puslapyje, kur rasite kontaktinę informaciją pagal savo kalbą ir vietovę.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Kaip aktyvuoti užblokuotą Visa kortelės PIN arba CVV kodą?

Suprantame, kad Visa kortelės PIN arba CVV kodo užblokavimas gali sukelti stresą, tačiau kiekvienas iš mūsų galime susidurti su tokia situacija. Šiame blogo įraše mes sugriausime mitą, kad Visa kortelės PIN arba CVV kodo užblokavimas yra nepataisoma klaida, ir papasakosime, kaip tam tikrais atvejais galite panaikinti užblokavimą savarankiškai.

#
Paslaugos

Kaip susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal?

Norite susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal paskyra, bet nežinote nuo ko pradėti ir neturite laiko ieškoti informacijos? Mes jums padėsime! Paruošėme išsamias instrukcijas, kaip susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal paskyra.

#
Asmeniniai finansai

Pametėte savo Visa kortelę? Štai ką reikia daryti

Pametėte savo Visa kortelę arba įtariate, kad kažkas turi jūsų kortelės duomenis? Siekiant užkirsti kelią galimam neteisėtam panaudojimui, svarbiausia skubiai imtis veiksmų. Tačiau nereikia panikuoti. Mes jums parengėme trumpą veiksmų planą, kad galėtumėte greitai apsaugoti pinigus savo kortelės sąskaitoje.