Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip išnaudoti visas galimybes organizuojant renginius? Išbandykite Paysera Tickets renginių grupes!

Paysera Tickets event groups feature can enhance event organising.
Įsivaizduokite, kad turite nemokamą įrankį, specialiai sukurtą jūsų renginių reklamai optimizuoti. Skamba puikiai, tiesa? Šiame blogo įraše papasakosime apie Paysera Tickets funkciją „Renginių grupės“. Šis įrankis ne tik gali pagerinti jūsų renginių ar turų matomumą, bet ir padės užtikrinti jūsų reklamos strategijos efektyvumą. Įsitaisykite patogiai ir panagrinėkime, kaip galite išnaudoti šios funkcijos privalumus.

Kas tai per funkcija ir kaip ji veikia?

Paysera Tickets funkcija „Renginių grupės“ suteikia galimybę sugrupuoti kelis organizuojamus renginius, ir visi jie bus atvaizduojami viename puslapyje. Tai tarsi „YouTube“ grojaraštis jūsų renginiams.

Didelis privalumas, kad šie sugrupuoti renginiai bus matomi kiekvieno atskiro renginio puslapyje bei gali turėti tą patį nuorodos adresą, o renginiai, kuriuos pasirenkate sugrupuoti, nebūtinai turi būti nauji – į šias grupes taip pat galima įtraukti jau esamus renginius.

An example of Paysera Tickets ‘Event Groups’ functionality.

Tai išties puikus sprendimas, jei organizuojate pasikartojančius renginius, pavyzdžiui koncertinius turus, komedijų turus ar ekskursijas.

Renginių grupių privalumai

Toliau paminėsime keletą šios funkcijos privalumų, tad pamatysite, kodėl verta pasinaudoti išties patogiu ir lengvai naudojamu įrankiu.

Funkcija yra nemokama

Turbūt jau žinote, kad Paysera Tickets yra nemokama platforma, kurioje mokesčiai taikomi tik už mokėjimų surinkimą. Kaip ir kitos Paysera Tickets funkcijos, ši taip pat yra nemokama. Tad, kodėl gi nepasinaudojus jos privalumais? Juk neišleisite nė cento.

Dalyviams patogiau naršyti ir jie gali susidomėti kitais renginiais

Trumpai paminėjome, kad jei organizuojate pasikartojančius renginius – ši funkcija kaip tik jums. Kuo ji tokia naudinga? Jei organizuojate koncertų turą ar kitokio tipo pasikartojančius renginius keliomis datomis ar net keliose skirtingose vietose, potencialiems dalyviams bus patogu pasirinkti datą, kuri geriausiai atitinka jų užimtą tvarkaraštį.

Na, o jei organizuojate skirtingus renginius ir jūsų auditorija susidomi vienu jūsų renginiu, tikėtina, kad jų akį patrauks ir kiti. Sugrupuodami panašius renginius savo dalyviams pateikiate rekomenduojamų renginių sąrašą.

Supaprastintas procesas ir patobulinta rinkodara

Kaip jau minėjome anksčiau, sukūrę renginių grupę – visais renginiais galite pasidalinti naudojantis ta pačia nuoroda. Dėl šios priežasties jums nereikia reklamuoti kiekvieno renginio atskirai, todėl žymiai paprasčiau valdyti visą procesą. Be to, tvarkingai suskirsčius renginius į grupes, visi grupės renginiai bus matomi kiekvieno individualaus renginio puslapyje.

Why the Paysera Tickets ‘Event Groups’ feature is beneficial for event organisers.

Pavyzdys

Jei anksčiau nesinaudojote Paysera Tickets ir šia funkcija, jums tikriausiai sunku įsivaizduoti, kaip tai atrodo svetainėje. Taigi, pažvelkime į realų pavyzdį.

Žemiau pateiktame paveikslėlyje matote sugrupuotus „Drink & Draw“ renginius. Atkreipkite dėmesį, kad renginiai grupėje yra vienodi, tik skirtingomis datomis. Potencialūs renginio dalyviai gali pasirinkti jiems tinkamiausią datą ir įsigyti bilietą, o ne nusivilti sužinojus, kad jie negalės dalyvauti, nes pamatė tik vienai datai skirtus bilietus.

Example of the Paysera Tickets ‘Event Groups’ feature.
Renginių bilietų platinimo platforma Paysera Tickets.

Ar pasiruošę išbandyti ir įsitikinti patys?

PRISIJUNGTI PRIE PAYSERA TICKETS

Kaip sukurti Paysera Tickets renginių grupes?

Na štai, viską aptarėme, ir jau esate pasirengę išbandyti? Apibendrinkime visus veiksmus:

  1. Prisijunkite prie savo paskyros > eikite į Mano renginių grupės.
  2. Pasirinkite sukurti naują grupę – galite sukurti naujus renginius, pridėti jau esamus arba būsimus renginius.
  3. Įveskite renginių grupės pavadinimą, aprašymą ir, jei norite, pridėkite paveiksliuką, vaizduojantį visą grupę.
  4. Spauskite mygtuką PRIDĖTI RENGINĮ.
  5. Spauskite Išsaugoti ir peržiūrėkite, kaip atrodys puslapis, kuriame pateikiami visi grupės renginiai.
How to create Paysera Tickets event groups?

Turite klausimų ar pasiūlymų mums?

Mielai atsakysime į visus jūsų klausimus apie Paysera Tickets. O gal turite idėjų, kaip galėtume dar labiau pagerinti jūsų bilietų į renginius platinimo patirtį? Nedvejodami susisiekite su mumis ir mes mielai padėsime!

Susiję straipsniai:

#
Paslaugos

Paysera Tickets: kaip tikrinti renginio bilietus?

Renginio organizavimas atsipirko, ir štai, atėjo ilgai laukta renginio diena. Bilietų tikrinimo procesas turėtų būti lengva užduotis, tiesa? Su Paysera Tickets taip ir yra! Viskas ko jums reikia – telefonas, interneto ryšys ir mobilioji programėlė. Pristatome instrukcijas, kurios padės tikrinti bilietus greitai ir sklandžiai.

#
Verslui

Kaip sukurti renginį Paysera Tickets savitarnoje?

Renginių organizavimas yra tikrai nelengvas amatas. Kelias nuo idėjos iki renginio vietos bei dekoracijų gali būti keblus ir duobėtas, o kai atrodo, jog viskas jau padaryta – dar reikia parduoti ir bilietus į renginį, užregistruoti dalyvius, vėliau juos patikrinti ir t.t. 🤯 Laimei, Paysera Tickets savitarnoje vos per kelias minutes galite sukurti savo renginį ir pradėti pardavinėti bilietus į jį.

#
Verslui

Kodėl vis daugiau renginių organizatorių renkasi Paysera Tickets?

Bilietų pirkimas į nekantriai lauktą renginį gali kelti nusivylimą, kai tenka susidurti su paslėptais mokesčiais. Renginių organizatoriai taip pat nusipelno laisvės ir prieinamos kainos tam, kad galėtų platinti savo renginių bilietus paprasčiau. Siekiant išspręsti šias problemas, buvo sukurta vis labiau populiarėjanti Paysera Tickets platforma. Tačiau tai dar ne viskas. Panagrinėkime, kodėl vis daugiau renginių organizatorių renkasi Paysera Tickets.