Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal?

How to add a Visa payment card to PayPal?
Norite susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal paskyra, bet nežinote nuo ko pradėti ir neturite laiko ieškoti informacijos? Mes jums padėsime! Paruošėme išsamias instrukcijas, kaip susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal paskyra.

Ar saugu susieti Visa kortelę su PayPal?

Suprantame, kad gali kilti klausimų dėl saugumo, todėl apžvelkime juos prieš aptariant visus tolimesnius veiksmus.

Visa kortelę susieti su PayPal ne tik saugu. Ją susiejus apsiperkant internetu užtikrinamas dar didesnis saugumo lygis. Vienas didžiausių PayPal privalumų yra tai, kad jie nesidalina jūsų mokėjimo informacija su pardavėjais. Taigi, galite būti visiškai ramūs dėl savo kortelės saugumo!

Ar susiejant Visa kortelę su PayPal taikomi mokesčiai?

Smagu pranešti, kad joks mokestis nėra taikomas! Vis dėlto, Visa kortelėje būtinai turi būti ne mažiau nei 1,50 EUR. Ši suma automatiškai nurašoma kortelės tvirtinimo metu, o po kortelės patvirtinimo visi pinigai grąžinami jums.

Steps to follow to add a Visa card to PayPal.

Kaip susieti Visa mokėjimo kortelę su PayPal?

  1. Eikite į PayPal ir prisijunkite prie savo paskyros.
  2. Meniu viršuje spauskite Piniginė.
  3. Pasirinkite Susieti debeto arba kredito kortelę.
  4. Užpildykite formą ir paspauskite Susieti kortelę.
  5. Štai ir viskas – jūsų kortelė susieta.

Visai paprasta, tiesa? Dabar turite patvirtinti kortelę. Tiesiog paspauskite po jūsų kortelės paveiksliuku esantį užrašą Patvirtinkite savo kortelę, ir viskas!

Susieję kortelę galėsite patogiai atlikti mokėjimus internetu per PayPal arba pervesti lėšas iš PayPal paskyros į Visa kortelę.

Kiek užtrunka Visa kortelės patvirtinimas PayPal sistemoje?

Kai PayPal sistemoje patvirtinsite savo Visa kortelę, per 2-3 darbo dienas jūsų kortelės išraše atsiras unikalus 4 skaitmenų kodas. Kai pamatysite kodą, tiesiog prisijunkite prie PayPal paskyros, įveskite kodą ir užbaikite patvirtinimo procesą.

Ką daryti, jei Visa kortelė atmetama bandant ją susieti su PayPal?

Jei bandėte susieti Visa kortelę su PayPal paskyra, bet matote pranešimą apie klaidą, tam gali būti kelios priežastys.

  • Jūsų kortelės platintojas atmetė patvirtinimo mokestį. Jei kortelę gavote per Paysera, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda ir mes paprašysime kortelės platintojo išsiaiškinti situaciją.
  • Sąskaitos adresas, kurį įvedėte savo PayPal paskyroje, nesutampa su kortelės išraše nurodytu adresu.
  • Jūsų kortelė jau susieta su kita PayPal paskyra.
  • Bandydami susieti kortelę su paskyra tris kartus neteisingai įvedėte kortelės apsaugos kodą.
 

Jei atrodo, kad nė vienas iš šių paaiškinimų netinka jūsų situacijai, susisiekite su PayPal klientų aptarnavimo komanda ir jie padės jums išspręsti problemą.

What to do if a Visa card is declined when trying to link it to PayPal?

Ar galiu bet kada pašalinti Visa kortelę iš PayPal paskyros?

Žinoma. Galite bet kada pašalinti Visa kortelę iš PayPal paskyros.

Štai kaip tai padaryti:

  1. Prisijunkite prie savo paskyros ir paspauskite Piniginė;
  2. Pasirinkite kortelę, kurią norite pašalinti;
  3. Paspauskite Pašalinti kortelę.

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Ką reikia prisiminti, kol laukiate savo Visa kortelės?

Sveikiname užsisakius Visa mokėjimo kortelę! Esame tikri, kad nekantriai laukiate, kada ją gausite. O kol laukiate, surašėme keletą svarbiausių dalykų, kuriuos turėtumėte žinoti. Pavyzdžiui, ką daryti, jei kortelė vėluoja, kaip aktyvuoti kortelę ją gavus ir kokių saugumo priemonių galite imtis norėdami apsaugoti savo privatumą. Šiame blogo įraše pateiksime visą su kortele susijusią informaciją, kad jums, gavus kortelę, nekiltų jokių klausimų. Taigi, apžvelkime visą informaciją kartu.

#
Asmeniniai finansai

Mobiliųjų įrenginių apsauga. Esminiai patarimai jūsų saugumui

Jei prieš 50 metų kam nors būtume pasakę, kad ateityje žmonės viską – nuo žadintuvo iki savo pinigų – turės nedideliame įrenginyje, kuris telpa delne, tikriausiai jie nebūtų patikėję. Tačiau taip ir įvyko. O žinant, kiek daug neskelbtinos informacijos yra saugoma jūsų mobiliajame telefone, itin svarbu užtikrinti jo apsaugą. Šiame blogo įraše mes pasidalinsime esminiais patarimais, kaip užtikrinti mobiliojo įrenginio saugumą.

#
Asmeniniai finansai

Pametėte savo Visa kortelę? Štai ką reikia daryti

Pametėte savo Visa kortelę arba įtariate, kad kažkas turi jūsų kortelės duomenis? Siekiant užkirsti kelią galimam neteisėtam panaudojimui, svarbiausia skubiai imtis veiksmų. Tačiau nereikia panikuoti. Mes jums parengėme trumpą veiksmų planą, kad galėtumėte greitai apsaugoti pinigus savo kortelės sąskaitoje.