Visos kategorijos
Paslaugos

Naujiena! Viskas, ką reikia žinoti apie įmokų surinkimą per Apple Pay

Apple Pay is now available on Paysera Checkout!
Turime puikių žinių! Nuo šiol galite pasiūlyti savo klientams dar vieną patogų atsiskaitymo būdą – Apple Pay. Tai leis jūsų pirkėjams sklandžiai ir greitai apmokėti prekes ar paslaugas. Patogiai įsitaisykite ir atsipalaiduokite – papasakosime viską, ką reikia žinoti apie šios paslaugos užsakymą, įkainius ir dar daugiau!

Atsižvelgiame į jūsų poreikius

Nuolat sulaukdavome verslo klientų klausimų apie Apple Pay integraciją mūsų įmokų surinkimo platformoje. Mums tai buvo ne „ar“, o „kada“ klausimas. Pagaliau galime pasidžiaugti – Apple Pay jau čia, pasiruošęs tapti mėgstamu jūsų klientų atsiskaitymo būdu. Tai tikrai ne paskutinė gera žinia, nes nuolatos stengiamės pagerinti jūsų patirtį ir pasiūlyti naudingiausias paslaugas!

Kodėl tai puikios naujienos jūsų verslui?

Jūs geriausiai pažįstate savo verslą ir klientus, tačiau galime užtikrinti – papildomas populiarus mokėjimo būdas tikrai pravers.

Apple yra itin gerai žinomas ir populiarus prekės ženklas, todėl natūralu tikėtis, kad Apple naudotojai apsidžiaugs galėdami atsiskaityti per Apple Pay jūsų e. parduotuvėje. Tai leis jiems dar greičiau ir patogiau įsigyti dominančius produktus. Patobulintas apsipirkimo procesas tikrai sustiprins teigiamą pirkėjų patirtį ir lojalumą. Kas gi nenorėtų tokio privalumo savo verslui?

E-shop owners can now offer Apple Pay as a payment option through Paysera Checkout.

Ką reikia padaryti norint įjungti Apple Pay atsiskaitymo būdą?

Ir čia slypi geriausia dalis. Jei jau:

a) turite Paysera sąskaitą;
b) naudojate Paysera Checkout paslaugą;
c) esate įjungę mokėjimus kortele...

Puiku – daugiau nieko daryti nereikia! Mes automatiškai aktyvavome Apple Pay jūsų el. parduotuvei. Džiaugiamės galėdami pasirūpinti smulkmenomis, kad jums nereikėtų jaudintis.

Visgi, jei...

a) dar neturite Paysera sąskaitos – atsidaryti Paysera sąskaitą galite nemokamai internetu;
b) nenaudojate Paysera Checkout paslaugos? Tai irgi ne problema! Mes aprašėme visus veiksmus, kad sukurti įmokų surinkimo projektą jums būtų dar lengviau ir patogiau;
c) dar neįjungėte mokėjimų kortele? Tai padaryti taip pat paprasta. Tiesiog užpildykite paslaugos užsakymo formą ir netrukus su jumis susisieksime!

Kaip įjungti Apple Pay atsiskaitymo būdą?

Jei jau priimate mokėjimus kortele, Apple Pay jums aktyvuotas automatiškai. O jei ką tik aktyvavote kortelių mokėjimus, jums reikės atlikti kelis paprastus veiksmus:

Eikite į Mano projektai > Paysera Checkout nustatymai (išskleidžiamasis meniu projekte) > pasirinkite šalį > uždėkite varnelę atitinkamame laukelyje, kad įjungtumėte atsiskaitymus per Apple Pay.

How to enable Apple Pay on Paysera Checkout?

Kaip išjungti Apple Pay atsiskaitymo būdą?

Norint išjungti galimybę atsiskaityti per Apple Pay, procesas beveik toks pats, kaip ir įjungiant. Skiriasi tik paskutinis veiksmas:

Eikite į Mano projektai > Paysera Checkout nustatymai (išskleidžiamasis meniu projekte) > pasirinkite šalį > nuimkite varnelę Apple Pay laukelyje.

How to enable Apple Pay on Paysera Checkout?

Kiek kainuoja įmokų surinkimas per Apple Pay?

Apple Pay kainodara tokia pati, kaip ir renkant įmokas kortele. Detalią informaciją apie įkainius rasite mūsų kainodaros puslapyje.

Jūsų nuomonė – mūsų prioritetas

Kasdien įvairių skyrių darbuotojai stengiasi tobulinti paslaugas ir kurti vertę jums – mūsų klientams.

Mums labai svarbu išgirsti jūsų pasiūlymus, tad kviečiame pasidalinti idėjomis! Produktai, integracijos, patobulinimai – visa tai mums įdomu. Tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda ir išsakykite savo mintis – būsime labai dėkingi.

Susiję straipsniai

#
Verslui

Kaip sukurti įmokų surinkimo projektą Paysera sistemoje?

Kiekvienai e. parduotuvei būtina turėti būdą, kaip surinkti mokėjimus, tiesa? Tikriausiai būtent dėl šios priežasties skaitote šį blogo įrašą. Įsitaisykite patogiai – viską išsamiai papasakosime! Perskaitę šį blogo įrašą, galėsite sukurti Paysera įmokų surinkimo projektą, sužinosite, kur rasti projekto ID ir slaptažodį, taip pat galėsite bendrinti teises su kitais Paysera naudotojais.

#
Verslui

Top 10 klausimų apie įmokų surinkimą internetu

Perkėlus savo verslą į internetinę erdvę, tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems iškyla daugybė klausimų. Bet juk tai ne verslas, jeigu nieko neparduodate, tiesa? Paysera padeda tūkstančiams e. parduotuvių rinkti mokėjimus internetu iš pirkėjų visame pasaulyje. Tad šiandien atsakysime dažniausius jų klausimus.

#
Verslui

7 patarimai, kaip sumažinti pirkinių krepšelio atsisakymą e. parduotuvėje

Vienas iš elektroninės parduotuvės sėkmės garantų – mažas pirkinių krepšelio atsisakymo rodiklis (angl. abandonment rate). Pirkėjo apsigalvojimą paskutinę minutę gali lemti keli veiksniai, tarp kurių ir tinkamo apmokėjimo bei pristatymo nebuvimas. Gera žinia ta, kad tai yra sritys, kurias gali kontroliuoti pats pardavėjas. Šiame įraše apžvelgsime kelis praktinius patarimus, kaip sumažinti pirkinių krepšelio apleidimą.