Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Kaip atgauti dalį pinigų perkant internetu?

#

Perkant internetu yra populiaru naudoti įvairius nuolaidų kodus, rinktis prekes pagal kainą ir ieškoti kitų būdų, kaip sutaupyti pinigų. Vienas iš šių būdų – pinigų grąžinimas už jūsų pirkinius. Daugelis nežino, tačiau e. parduotuvėse, kurios naudoja Paysera įmokų surinkimo paslaugą, galite atgauti dalį išleistų pinigų, jei už pirkinius atsiskaitysite per Paysera sąskaitą. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip visa tai veikia.

Kaip tai veikia? Išsamus paaiškinimas

💻 Raskite e. parduotuvę. Norėdami susigrąžinti dalį pinigų už pirkinius, įsigytus internete, pirmiausia turite rasti parduotuvę, kuri naudoja Paysera įmokų surinkimo internetu paslaugą. Deja, bet tokio viešai prieinamo sąrašo nėra, tačiau bent jau Lietuvoje dauguma internetinių parduotuvių naudoja Paysera, todėl yra nemaža tikimybė, jog rasite jas net ir neįdėję daug pastangų.

Paysera įmokų surinkimo internetu paslauga tampa vis populiaresnė tokiose šalyse kaip Latvija, Estija, Rumunija ir Bulgarija.

Pateikiame keletą e. parduotuvių, kurios naudoja Paysera ir dalį sumokėtų pinigų grąžina Paysera naudotojams: iDeal, Membershop, Shop by Viktorija Siegel, Topocentras, Eurokos ir kt.

📲 Atsiskaitykite per Paysera sąskaitą. Išsirinkę norimas prekes, krepšelio apmokėjimo lange pasirinkite Paysera. Tuomet iškart pamatysite, ar Paysera vykdo mokėjimo apdorojimą ir ar jums gali būti grąžinta dalis pinigų.

💸 Gaukite grąžinamus pinigus. Sumokėjus už pirkinius naudojant Paysera, dalis sumokėtų pinigų į jūsų sąskaitą grįš iškart. Laimė akimirksniu!

#

Kokią pinigų sumą galite gauti?

Galbūt tai ir nepadarys jūsų turtingais, tačiau tai bus išties malonus priedas prie jūsų apsipirkimo internetu. Už kiekvieną pirkinį galite gauti iki 0,50 EUR. Tai reiškia, kad kuo daugiau pirkinių įsigysite, tuo daugiau pinigų galite tikėtis gauti atgal.

Dar neturite Paysera programėlės? Parsisiųskite NEMOKAMAI!

Susiję straipsniai

#
Verslui

Kaip pasiruošti Juodojo penktadienio išpardavimams? 10 patarimų e. parduotuvėms

2021 metais Juodasis penktadienis įvyks lapkričio 26 d. Kadangi daugelyje šalių vis dar galioja griežti apribojimai, taikomi fizinėms parduotuvėms, tikimasi, kad pagrindiniai Juodojo penktadienio išpardavimai ir vėl vyks internete. Kaip elektroninių parduotuvių savininkai gali tuo pasinaudoti?

#
Asmeniniai finansai

Kaip sutaupyti pinigų keičiant valiutą internetu?

Daugeliui valiutos konvertavimas asocijuojasi su nuostoliais ar paslėptais mokesčiais. Galiausiai pasikeitus pinigus, kaip taisyklė pamatome geresnį valiutos kursą kitoje vietoje, bet jau būna per vėlu. Vis dėlto, valiutos keitimas neturi būti toks sudėtingas! Pinigų konvertavimas internetu padės jums sutaupyti laiko, pinigų, ir išvengti papildomų rūpesčių. Pažiūrėkime, ką jums siūlo Paysera.

#
Asmeniniai finansai

Kas yra SEPA mokėjimas? SEPA ir SEPA Instant skirtumai

Šnekamojoje kalboje bei bendraudami su klientais SEPA pervedimą neretai vadiname paprastu pervedimu eurais, o SEPA Instant – momentiniu pervedimu eurais. Tačiau, kas konkrečiai yra SEPA mokėjimas? Ir kuo jis skiriasi nuo SEPA Instant?