Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip iš naujo atsidaryti Paysera sąskaitą?

How to reopen your Paysera account?
Jei skaitote šį blogą, džiaugiamės, kad nusprendėte vėl naudotis mūsų paslaugomis. Suprantame, kad tikriausiai nežinote, ką daryti, todėl išsamiai papasakosime, kaip iš naujo atsidaryti sąskaitą.

Nedidelė išlyga

Tikrai nėra dėl ko nerimauti, tiesiog norime informuoti, kad jei anksčiau turėjote patvirtintą Paysera paskyrą ir dabar norite susikurti naują, deja, registruodami naują paskyrą negalėsite naudoti tų pačių prisijungimo duomenų.

Taip yra todėl, kad vienas asmuo gali turėti tik vieną Paysera paskyrą.

Taip pat norime priminti, kad jei ankstesnė paskyra buvo uždaryta dėl pinigų plovimo prevencijos (PPP) arba vadovaujantis „Pažink savo klientą“ (angl. KYC) taisyklėms, deja, mes negalėsime jos atidaryti iš naujo.

Paysera sąskaitos atidarymas iš naujo

Kadangi uždarėte savo ankstesnę Paysera sąskaitą, turėsime dar kartą atlikti tapatybės patvirtinimo procesą. Viskas tik dėl jūsų pačių saugumo.

Šis procesas tikrai greitas, ir jį atlikę iškart galėsite naudotis savo sąskaita. O, kad visi duomenys būtų patys naujausi, jūsų paskyroje atnaujinsime ir jūsų telefono numerį.

Štai ir viskas! Atlikę šiuos veiksmus galėsite vėl prisijungti prie Paysera paskyros.

Quick and easy process to reopen Paysera account.

Kaip patvirtinti tapatybę?

Jau tikrai žinote, kad esame lankstūs ir tapatybę galite patvirtinti keliais būdais. Nebūtina atvykti į klientų aptarnavimo centrą Vilniuje, tačiau visada mielai jus ten priimsime. Jei jums patogiau tapatybę patvirtinti nuotoliniu būdu, galime suplanuoti trumpą vaizdo skambutį. Tiesiog susipažinkite su keletu taisyklių, paskambinkite mums, kad suderintume tinkamą laiką, ir prisijunkite prie vaizdo skambučio!

Jau anksčiau papasakojome, kaip pasiruošti vaizdo skambučiui su Paysera, taigi, jei nuspręsite tapatybę patvirtinti šiuo būdu, ankstesniame bloge rasite visą reikiamą informaciją.

Džiaugiamės, kad vėl naudositės Paysera paslaugomis!

Dėkojame, kad vėl pasirinkote Paysera! Jei iškiltų problemų ar turite klausimų dėl mūsų produktų bei paslaugų, mūsų klientų aptarnavimo komanda visada išklausys ir padės, nes jūsų atsiliepimų dėka mes tobulėjame. Nedvejodami susisiekite, ir kartu išspręsime visas problemas!

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

10+ priežasčių, kodėl verta naudotis Paysera

Ar prisimenate, pagal kokius kriterijus pasirinkote savo pirmąjį banką? Jį naudojo jūsų tėvai? O gal kortelę nemokamai gavote mokykloje? Bet ar tai tikrai galima laikyti pasirinkimu? Kviečiame pažvelgti į 10 dažniausių priežasčių, dėl kurių žmonės atsidaro Paysera sąskaitą

#
Paslaugos

Kaip atsidaryti Paysera sąskaitą?

Daugelis vis dar galvoja, kad banko sąskaitos atidarymas yra ilgas ir sudėtingas procesas, reikalaujantis stovėti ilgose eilėse, pildyti įvairius dokumentus. Tačiau viskas yra kitaip, jei norite atsidaryti Paysera sąskaitą – visus reikiamus veiksmus atliksite internetu itin greitai bei patogiai. Sekite toliau nurodytus žingsnius ir atsidarykite sąskaitą NEMOKAMAI.

#
Asmeniniai finansai

Kaip užsieniečiui atsidaryti banko sąskaitą Lietuvoje?

Būti užsieniečiu Lietuvoje yra pakankamai nelengva 🥶 Daugelis paslaugų šalyje, nuo e. parduotuvių iki sveikatos apsaugos sistemų, pritaikytos vien Lietuvos piliečiams, ir prisijungti prie jų galima tik turint Lietuvos piliečio asmens tapatybės kortelę arba banko sąskaitą Lietuvoje registruotame banke, o sąskaitos atidarymas tradiciniame banke gali kainuoti net iki 200 eurų. Laimei, atsidaryti Paysera sąskaitą visiškai nieko nekainuoja, o visas procesas gali trukti mažiau nei dieną.