Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip atšaukti Paysera pervedimą?

A guide on how to cancel a Paysera transfer
Padarėte klaidą ir norite atšaukti pervedimą? Tokia situacija gali sukelti įtampą, ypač jei nežinote, kokių veiksmų reikia imtis. Laimei, perskaitę šį blogo įrašą žinosite, ką daryti, jei prireiks atšaukti Paysera pervedimą.

Kaip greitai reikia atšaukti pervedimą?

Paprasčiausia būtų pasakyti, kad kuo greičiau, tačiau ne visada įmanoma tai padaryti, kadangi atšaukimas priklauso ir nuo jūsų pasirinkto pervedimo būdo.

Paprastai tariant, kol gavėjas negavo pervedimo, galite lengvai jį atšaukti. Situacija visai kita, jei pinigai jau įkrito į gavėjo sąskaitą.

Pavyzdžiui, jei patvirtinote SEPA momentinį pervedimą, neturėsite galimybės jo atšaukti, nes gavėją pinigai pasieks vos per kelias sekundes. Šiuo atveju galite tik pabandyti susigrąžinti lėšas. Kaip jas susigrąžinti – aptarsime vėliau šiame blogo įraše.

Tačiau, jei atlikote SEPA (neskubų) pervedimą arba pervedimą ne eurais, tikrai turite galimybę tokį mokėjimą atšaukti, nes jį įvykdyti užtrunka ilgiau.

Jau anksčiau paruošėme informaciją apie neskubių SEPA pervedimų laiką ir išsamią informaciją apie pervedimus kitomis valiutomis.

Kaip atšaukti pervedimą?

Jei atlikote pervedimą, pirmiausia reikėtų patikrinti jo būseną. Pasirinkite Pervedimai > Pervedimų sąrašas > Neįvykdytas.

Tada pažymėkite ties pervedimu esantį langelį ir spustelėkite Atšaukti.

Atkreipkite dėmesį, kad atšaukti pervedimą galite tik tuo atveju, jei jis yra vidinis ir jame nurodyta neteisinga informacija. Visų kitų pervedimų atveju, juos atšaukti jums padės mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Paysera pervedimo atšaukimas

Nepavyksta atšaukti pervedimo?

Mes jums padėsime! Pažiūrėkime, kokių veiksmų galite imtis atliekant įvairius pervedimus.

Pervedimai kitiems Paysera naudotojams

Kadangi šis pervedimas gavėją pasiekia per kelias sekundes, geriausia galimybė susigrąžinti lėšas yra tiesiogiai susisiekti su gavėju ir paprašyti grąžinti pinigus. Jei negalite susisiekti su gavėju, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda – mes pasistengsime jums padėti!

SEPA momentiniai pervedimai

Nors jų atšaukti neįmanoma, siūlome susisiekti su klientų aptarnavimo specialistais – jie pasistengs padėti.

SEPA (neskubūs) pervedimai

Jei norite atšaukti tokį pervedimą, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda. Jei dar neišsiuntėme pervedimo, galime grąžinti jums pinigus kito pervedimo įvykdymo metu. Tačiau, jei jau išsiuntėte pervedimą, atšaukti galima tik gavus gavėjo sutikimą.

Tarptautiniai pervedimai ir pervedimai ne eurais

Tokio pervedimo atveju tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda. Mes suteiksime jums visą reikalingą informaciją, pavyzdžiui, dėl termino, atšaukimo mokesčio ir kt. Toks pervedimo atšaukimas priklauso nuo gavėjo banko sąlygų.

Kiek laiko užtruks, kol lėšos sugrįš į sąskaitą?

Jei atlikote SEPA (neskubų), tarptautinį pervedimą arba pervedimą ne eurais ir pranešėte mūsų klientų aptarnavimo komandai, kad norite jį atšaukti, lėšas sugrąžinsime per maždaug 10 dienų.

Atminkite, kad tai tik orientacinis laikotarpis, grąžinimas gali užtrukti ir ilgiau.

Paysera transfer funds return takes approximately 10 days.

Kaip sužinoti, ar jūsų prašymas atšaukti buvo gautas ir yra vykdomas?

Jei atšauksite patys, pastebėsite, kad pervedimas iš karto buvo ištrintas iš jūsų pervedimų istorijos.

Jei atšaukiant pervedimą jums prireiks mūsų klientų aptarnavimo komandos pagalbos, jūsų užklausą nagrinėjantis specialistas jus būtinai informuos apie kiekvieną žingsnį.

Iškilo problemų?

Nesijaudinkite, jei jaučiatės šiek tiek sutrikę arba jums reikia patarimo – visada jums padėsime. Susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda, ir kartu surasime geriausią sprendimą.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Kaip patikrinti Paysera pervedimo būseną?

Atlikę pervedimą visada turėtumėte turėti galimybę sekti savo pinigus. Dėl to nekyla jokių abejonių. Todėl, siekdami užtikrinti skaidrumą, suteikiame jums galimybę bet kada patikrinti savo pervedimų būseną. Patys įsitikinkite, kad su Paysera sekti savo pinigus galite greitai ir paprastai.

#
Asmeniniai finansai

Paysera pervedimas sustabdytas? Štai ką reikia žinoti

Paysera pervedimas buvo netikėtai sustabdytas? Sustabdyti pervedimai gali įvykti dėl įvairių priežasčių – nuo klaidų pateikiant pervedimo informaciją iki atitikties problemų. Šiame blogo įraše detaliau panagrinėsime, kodėl Paysera pervedimai gali būti sustabdyti ir kaip galima tai išspręsti. Taigi, apžvelkime problemą kartu.

#
Paslaugos

Kaip atsisiųsti Paysera banko išrašus?

Šiais laikais banko sąskaitos išrašų gali prireikti dėl įvairiausių priežasčių, pavyzdžiui, norint gauti paskolą ar prašant vizos kelionei į užsienį. Neretai tai gali tapti tikru galvos skausmu, tačiau Paysera yra pasiruošusi jums padėti. Atsisiųsti Paysera sąskaitos išrašus dar niekada nebuvo taip paprasta. Tai galima padaryti tiek per Paysera mobiliąją programėlę, tiek per internetinę bankininkystę.