Visos kategorijos
Paslaugos

Paysera MIP: e. parduotuvių klientai nuo šiol galės atsiskaityti ir per Revolut 

Paysera MIP Revolut

Nuo šiol, elektroninės parduotuvės, įmokoms rinkti naudojančios Paysera mokėjimo inicijavimo paslaugą MIP, savo pirkėjams galės pasiūlyti atsiskaityti ir per Revolut.

Vasario mėnesį Revolut papildė ir taip gausų bankų sąrašą, per kuriuos įmokas gali priimti e. parduotuvės, naudojančios Paysera mokėjimo inicijavimo paslaugą. Šiuo metu Paysera MIP palaikomų bankų sąraše – beveik 100 mokėjimo įstaigų, tarp kurių ir Lietuvoje populiarūs Swedbank, SEB, Luminor, Šiaulių bankas, Citadele bankas, Medicinos bankas ir t. t.

Daugelyje elektroninių parduotuvių šis atsiskaitymo būdas atsiras automatiškai, nebent pardavėjas įmokų surinkimo projekto nustatymuose pasirinko netaikyti automatinių atnaujinimų.

Paysera mokėjimo inicijavimo paslauga suteikia galimybę elektroninėms parduotuvėms rinkti įmokas internetu jiems patogiais būdais – per bankus ir kitas mokėjimo įstaigas, kortelėmis, lizingu ir pan. Tai populiarus, patogus ir prieinamas įmokų surinkimo būdas, kuriuo naudojasi jau daugiau nei 10 000 elektroninių parduotuvių.

Šiais metais atsiskaitymo būdų sąrašą planuojama papildyti ir galimybe už prekes ir paslaugas sumokėti per Apple Pay.

Susiję straipsniai

#
Business

E-shop numbers jump amid the national quarantines 

After the announcement of the nationwide quarantines, many companies had to shift to the e-commerce sector. We want to believe that this creates some great opportunities that will help the companies and economies in the long run.

#
Verslui

Sparčiai auga elektroninių parduotuvių steigimas ir pardavimai

Šalyje paskelbtas karantinas daugelį įmonių privertė persiorientuoti į elektroninę prekybą. Ir nors situacija šiandien neprognozuojama, tikime, kad el. prekyba dar labiau įsitvirtins šalyje ir ilgainiui sugrąžins ekonomiką į senas vėžes.

#
Paslaugos

Svarbiausios Paysera mobiliosios programėlės funkcijos 2021

Pasitikrinkite, kurias iš 2020-aisiais išleistų Paysera programėlės funkcijų jau išbandėte. O kokių turėtumėte su nekantrumu laukti šiais metais? Paruošėme naujovių kiekvieno skoniui!