Administrare Cont și verificare identitate pentru Persoane Fizice

O taxă de administrare a contului se percepe numai atunci când clientul nu-l utilizează deloc cel puțin 2 ani. Această taxă este utilizată pentru a acoperi cheltuielile de administrare ale contului neutilizat până când contul devine gol și este închis automat. Clientul este întotdeauna informat despre taxa care trebuie plătită prin toate adresele de e-mail cunoscute.

Serviciu Tarif
Deschiderea sau închiderea Contului în Sistem Gratuit
Deschiderea sau închiderea Contului în la Sucursala Paysera 3,00 EUR
Administrarea Contului Gratuit
Administrarea Contului, atunci când Clientul nu s-a conectat la Contul său sau nu a efectuat nicio Operațiune de plată în 2 ani * 2,00 EUR
Dobânda anuală pentru stocarea fondurilor pe contul Paysera, dacă suma stocată depășește 10K EURO -0,50 % din suma cu care s-a depășit**
* Tarifele devin valabile începând cu 1 martie 2017. În cazul în care Contul este gol sau nu mai rămân bani după efectuarea de cheltuieli, Contul va fi închis. Clientul va fi informat cu 2 săptămâni înainte de a începe să fie comisionat Contul și încă o dată înainte de închiderea Contului.
**Comisionul se calculează în funcție de suma medie de bani din cont pentru o lună calendaristică și se percepe o dată pe lună.

Identificarea Clientului

Identificarea este necesară pentru a accesa toate facilitățile Contului Paysera. Orice metodă de identificare selectată este gratuită.

Metoda de identificare a Cientului Informații importante
Identificarea Clientului la Sucursala Paysera Trebuie să ai Cartea de Identitate sau pașaportul cu tine.
Identificarea Clientului prin încărcarea documentelor de identitate în Sistem Vei putea să iti scanezi documentele de identitate (Cartea de Identitate sau pașaportul) necesare identificării cu aplicația mobilă Paysera
Dorim să vă atragem atenția asupra faptului că în furnizarea Serviciilor noastre, ne ghidăm după abordarea evaluării riscurilor și încercăm să implementăm în mod corespunzător principiul "Cunoaște-ți Clientela", cu privire la Client, prin urmare, înainte de a deschide un Cont Paysera, am putea cere să furnizezi documente suplimentare și / sau explicații scrise, altele decât cele specificate mai sus.După ce Clientul (Utilizatorul) încheie Acordul General, soldul poate fi transferat într-un cont bancar (într-o bancă din Lituania) deschis în numele Clientului sau plătit în numerar la filiala "Paysera LT" UAB la Ménulio st. 7, Vilnius.