Rezultate înainte de săptămâna de Crăciun: mai puține plăți cu cardul, salt în comerțul electronic

Datele instituțiilor financiare care procesează plățile arată că, după închiderea majorității magazinelor care vând produse neesențiale în timpul carantinei, vârful cumpărăturilor de Crăciun s-a mutat online. Magazinele electronice bat recorduri în acest decembrie.

Verslo žinios, 30 12 2020 Citeste articolul...

Paysera aduce clienților Apple Pay

După cum se menționează într-un comunicat de presă, Paysera LT, instituția de monedă electronică, aduce clienților săi Apple Pay, o modalitate de plată care îi ajută pe clienți să nu predea cardul de plată altcuiva, să atingă butoane fizice sau să facă schimb de numerar - și folosește puterea iPhone pentru a proteja fiecare tranzacție.

Delfi.lt, 09 12 2020 Citeste articolul...

Comerțul bun de Crăciun este prevăzut pe baza vânzărilor de Black Friday

În sectorul comercial, care suferă consecințele restricțiilor pandemice, comerțul online devine un echilibru din ce în ce mai important pentru comerțul fizic. Datele băncilor și ale comercianților arată că cele mai mari vânzări sezoniere au fost bune în ultima Vineri Negre.

Verslo žinios, 05 12 2020 Citeste articolul...

Date comerciale: Black Friday s-a mutat online

Majoritatea chiriașilor au participat la campaniile de vânzare de Vinerea Neagră organizate de centre comerciale, dar numărul vizitatorilor a fost mai mic cu aproape jumătate față de anul trecut. Datele procesorului de plăți Paysera LT, care ajută la colectarea plăților electronice ale plătitorilor în majoritatea magazinelor electronice lituaniene, arată că cheltuielile online ale consumatorilor baltici aproape s-au dublat în acea zi.

Verslo žinios, 01 12 2020 Citeste articolul...

Anul acesta cumpărătorii de Black Friday au cheltuit de două ori mai mult în magazinele electronice decât anul trecut

Black Friday, una dintre cele mai mari vânzări din lumea occidentală, s-a concentrat online anul acesta datorită situației COVID-19. Cumpărătorii care doreau să evite aglomerația din magazinele fizice au inundat magazinele online din Marea Baltică și au cheltuit de două ori mai mult decât în ​​ultimul weekend din noiembrie 2019, a calculat Paysera LT , un furnizor de gateway de plată care asistă magazinele electronice în colectarea cumpărătorilor ' plăți electronice în majoritatea magazinelor electronice lituaniene.

M360, 30 11 2020 Citeste articolul...

Aplicația de cumpărare de lingouri Paysera vinde 1,4 milioane EUR de aur fizic în primele două luni

Paysera, după ce a început să tranzacționeze aur fizic la sfârșitul lunii septembrie, ceea ce este neobișnuit pentru companiile fintech, în două luni a vândut lingouri și monede de aur în valoare de peste 1,4 milioane EUR & nbsp;.

Finextra, 27 11 2020 Citeste articolul...

Paysera prezice că cifra de afaceri de Black Friday pentru magazinele electronice va fi cu 50% mai mare decât în ​​2019

, Black Friday una dintre cele mai mari campanii de vânzare din întreaga lume occidentală, va fi ușor diferită anul acesta în țările baltice din cauza restricțiilor COVID-19, dar totuși la fel de intensă ca niciodată. Potrivit procesorului de plăți Paysera, volumul comerțului electronic din weekendul anterior, obișnuit, a depășit deja vânzările din weekendul de vinerea neagră de anul trecut

М360, 25 11 2020 Citeste articolul...

Paysera continuă să se extindă în Balcani: lansat în Albania

Rețeaua de plăți electronice Paysera, fondată în Lituania, se extinde în Albania. Paysera Albania, a treia companie a rețelei Paysera din Balcani, se deschide în capitala Tirana.

Delfi.lt, 18 11 2020 Citeste articolul...

Paysera trece la tranzacționarea fizică a aurului

Spre deosebire de alte companii fintech, Paysera LT va tranzacționa lingouri și monede și nu cotașii din acest metal prețios vândute la bursă. Cumpărătorii vor putea să-și stocheze aurul, cumpărat prin intermediul aplicației, la facilitățile de depozitare ale companiei, să îl ridice la sediul central al companiei sau să comande livrarea la domiciliu.

Finextra, 25 09 2020 Citiți articolul...

Paysera începe să tranzacționeze aur

Instituția de monedă electronică Paysera LT a început să tranzacționeze aur. Spre deosebire de alte companii fintech, Paysera LT va tranzacționa lingouri și monede și nu cotații din acest metal prețios vândute la bursă, așa cum se menționează în comunicatul de presă al companiei..

Delfi.lt, 23 09 2020 Citiți articolul...

Biletele sunt cumpărate aici și acum, dar nu întotdeauna se participă la evenimente

Începând din septembrie, limitările privind numărul de participanți la evenimente au fost ridicate, dar oamenii păstrează prudență atunci când cumpără bilete, deoarece nu există garanții că evenimentul va avea loc efectiv. Organizatorii de evenimente și distribuitorii de bilete caută modalități de a risipi frica.

Verslo žinios, 12 09 2020 Citiți articolul...

Cum să restituiți plata în avans dacă nu ați primit cheile mașinii sau acțiunile companiei?

Conturile escrow sunt utilizate în mod obișnuit în țările occidentale pentru tranzacțiile dintre vânzători și cumpărători care nu știu și nu au încredere deplină.

Verslo žinios, 17 08 2020 Citește articolul...

Paysera devine operator oficial de plăți al Shopify

Paysera a devenit un operator oficial de plăți al Shopify, compania care integrează capacitatea de a plăti prin gateway-ul de plată Paysera.

The Paypers, 17 08 2020 Citește articolul...

Paysera devine un furnizor oficial de plăți la Shopify

Una dintre cele mai populare platforme de comerț electronic - Shopify, utilizată și de magazinele electronice lituaniene, a integrat posibilitatea de a plăti prin Paysera.

Verslo žinios, 13 08 2020  Citește articolul...

Să incepi sau nu o companie fintech în timpul unei recesiuni?

Microsoft, IBM, HP, Disney, FedEx, 3M. Ce au în comun aceste companii? Și-au început afacerea în timpul unei recesiuni.

Delfi.en, 08 08 2020 Citește articolul...

Visele unui Fintech se ciocnesc cu politica bancară internă

Îmi amintesc încă agitația și așteptarea care pătrund pe piața Fintech înainte de aplicarea celei de-a doua directive privind serviciile de plată (PSD2) de către guvern. Fintechs se așteptau ca lumea să fie mai frumoasă.

Verslo žinios, 01 08 2020 Citește articolul...

Rețeaua de plăți electronice Paysera se extinde în Kosovo

Rețeaua de plăți electronice Paysera a anunțat că se extinde în Kosovo, permițând prețuri de transfer reduse și fără taxe de creditare.

The Paypers, 29 07 2020 Citește articolul...

Influencerii își mută în continuare activitatea către comerțul electronic oferind produse personale: ce înseamnă pentru alte companii?

Influencerii cu armatele de adepți, care obișnuiau să câștige prin publicitate și vânzarea bunurilor altora, încep să ofere tot mai des propriile lor bunuri și servicii.

М360, 23 07 2020 Citește articolul...

Festivalurile de muzică din acest an au devenit concerte și oricum suntem fericiți

Carantina a fost deosebit de severă cu organizatorii de evenimente și companiile de ticketing. Cu toate acestea, nu s-a pierdut timp: au fost create noi produse de ticketing și sunt încă utilizate chiar și după carantină.

Verslo žinios, 15 07 2020 Citește articolul...

Cât costă afacerea Paysera?

Prima instituție de plăți electronice din Lituania, Pazsera, valorează 60 milioane EUR, evaluată de acționarii săi principali.

Verslo žinios, 20 06 2020 Citește articolul...

Ambițiile Paysera: extindere internațională, planuri bancare suspendate și posibilă licență de intermediere financiară

Prima instituție de servicii de plată din Lituania, care încearcă să introducă tehnologii financiare în țările mai puțin alfabetizate din punct de vedere financiar, are o credință puternică în cele mai vechi moduri de a păstra valoarea - aurul, dedicând un seif pentru depozitarea aurului în depozitul său din Vilnius.

Verslo žinios, 17 06 20 Citește articolul...

Marius Pareščius se va ocupa de dezvoltarea Paysera în străinătate

Începând cu 1 iunie, Marius Pareščius va fi responsabil pentru dezvoltarea grupului Paysera în străinătate. A fost numit vicepreședinte pentru dezvoltarea Paysera LTD.

Verslo žinios, 01 06 2020 Citește articolul...

Profitul Paysera LT a crescut cu 5%

Instituția de plată electronică Paysera a câștigat în 2019 un profit net de 2,02 milioane EUR, ceea ce reprezintă 5% mai mult decât în ​​2018.

Verslo žinios, 19 05 2020 Citește articolul...

Distribuitori de bilete: numărul evenimentelor online a crescut de 3 ori în timpul carantinei

Carantina forțează evenimentele în mediul online. Sistemul de bilete Paysera Tickets precizează că numărul evenimentelor online a crescut de 3 ori.

Made in Vilnius, 11.04.2020 Citește articolul...

O parte din clădirea de birouri „Paysera LT” este utilizată pentru depozitarea alimentelor în carantină

De când carantina din Lituania a fost prelungită până la 13 aprilie, mai multe întreprinderi private își unesc forțele și încearcă să-și ajute nu doar angajații, ci și alte persoane, medici și ONG-uri care au nevoie.

15min.lt, 02.04.2020 Citește articolul...

Paysera începe să participe la tranzacționarea cu aur

Instituția de plată lituaniană Paysera oferă clienților săi posibilitatea de a tranzacționa aur. Argintul și platina sunt așteptate și în curând.

Verslo žinios, 31.02.2020 Citește articolul...

Paysera: Cu 30% mai multe magazine online deschise în timpul carantinei

După anunțarea carantinei, multe companii au fost nevoite să-și reevalueze modelele de afaceri și să treacă la comerțul online.

Verslo žinios, 30.03.2020 Citiți articolul...

Paysera extinde acordul exclusiv cu furnizorul de plăți Contis pentru încă 3 ani

Furnizorul european de plăți, Contis, a anunțat astăzi reînnoirea parteneriatului cu Paysera pentru încă un termen de trei ani.

The Fintech Times, 10.03.2020  Citiți articolul...

Top angajatori 2019 – Paysera

La începutul anului 2019, CVOnline.lt a anunțat angajatorii de TOP - companii care au primit cea mai mare atenție din partea candidaților. De data aceasta, să vă prezentăm angajatul TOP, Paysera.

apiedarba.lt, 27.02.2020 Citiți articolul...

Sistemul de plăți lituanian Paysera monitorizează creșterea clienților din Letonia și intenționează să solicite o licență în țara noastră

Revizuirile sectorului financiar au fost menționate în mod regulat în titluri și discursuri oficiale în ultimul an. S-a clarificat că este nevoie de modificări pentru a asigura un sector financiar stabil și transparent și pentru a preveni spălarea de bani și finanțarea terorismului.

Forbes, 21 02 2020 Citiți articolul...

Plata utilităților: o modalitate de a economisi bani

Plata facturilor poate fi o durere de cap. Toți care au responsabilități financiare caută cel mai convenabil, rapid și ieftin mod de a plăti toate facturile la utilități.

TV3.lt, 21 02 2020 Citiți articolul...

Paysera LT crește profitul cu o cincime

Compania lituaniană Fintech Paysera LT a obținut anul trecut un profit net de 2,3 M, care este cu 20% mai mult decât în 2018.

Verslo žinios, 30 01 2020 Citiți articolul...

Știri Paysera: donații prin intermediul aplicației mobile

Aplicația mobilă Paysera introduce o nouă funcționalitate - de acum puteți dona unei organizații caritabile cu doar cateva clickuri

Vakarų ekspresas, 30 12 2019 Citiți articolul...

5M eurocheltuite în perioada cu cele mai mari vânzări ale anului

Cu cele mai mari vânzări din lume - Black Friday și Cyber ​​Monday - au trecut anul acesta, v-am pregătit câteva statistici. Conform datelor sistemului de plăți electronice Paysera, suma totală cheltuită în aceste zile ajunge la aproape 5 milioane de euro..

15min.lt, 04 12 2019 Citește articolul...

Nouă tendință în domeniul energiei solare: companiile non-industriale intră pe lista clienților

Chiar și fără sprijin din partea guvernului, un număr tot mai mare de companii nonindustriale aleg să genereze energie electrică din surse regenerabile. În acest an, compania I + D Energias Lietuva va instala panouri solare pentru companiile financiare și de vânzări Paysera LT și UAB Aibės prekyba.

Delfi.lt, 28 11 2019 Citește articolul...

Serviciul de colectare a plăților Paysera acoperă acum aproape 70% din Europa

Paysera a semnat un acord de cooperare cu sistemul suedez de plăți Trustly. A extins teritoriul colectării plăților pentru clienții Paysera care, de acum înainte, pot colecta plăți în 20 de țări din Europa, după cum se arată în comunicatul de presă.

15min.lt, 03 10 2019 Citește articolul...

Paysera oferă plăți prin Google Pay și Samsung Pay

Compania Paysera LT a anunțat că acum cardurile de plată Visa pot fi asociate cu Google Pay și Samsung Pay. Permite clienților să plătească pentru servicii, pur și simplu apropiind smartphone-ul de cititor. Integrarea cu Apple Pay este de asemenea așteptată în viitorul apropiat.

Verslo žinios, 26 09 2019 Citește articolul...

Paysera se pregătește să devină bancă: pregătește documente pentru licențiere

Instituția de e-money Paysera nu refuză planurile de a deveni o bancă și pregătește deja documente pentru a primi licența.

Lrytas.lt, 08 09 2019 Citește articolul...

Atât imigranții, cât și emigranții se întorc la serviciu în compania internațională

Sucursala Alytus din sistemul de plăți Paysera numără deja cei 5 ani. Aici, zeci de rezidenți Alytus și-au găsit deja locul, încercându-și anterior norocul în străinătate sau în orașele lituaniene mai mari.

Alytausgidas.lt, 21 08 2019 Citește articolul...

Viziunea Paysera: o lume în care plățile electronice nu au granițe - interviu cu Kostas Noreika

Unul dintre fondatorii și acționarii principali ai Paysera, Kostas Noreika, vorbește despre călătoria companiei până acum și despre cum se străduiește să inoveze plățile electronice B2B.

The Paypers, 04 06 2019 Citiți articolul...

Extinderea geografica a afacerilor. Care este cheia succesului?

Pe măsură ce piața de plăți electronice crește, apar cu siguranță oportunități de dezvoltare; cu toate acestea, succesul nu se limitează la o piață favorabilă. Kostas Noreika din Paysera împărtășește experiența sa.

The Paypers, 07 06 2019 Citiți articolul...

3 Tendințe de inovare a plăților care vor evolua comerțul electronic

Comerțul electronic crește rapid, vânzările la nivel mondial fiind estimate la 4 trilioane de dolari în 2020. Evoluția comerțului electronic poate fi parțial creditată dezvoltării tehnologiei financiare (fintech), cum ar fi portofelele electronice, noile opțiuni de plată, (cum ar fi Venmo și chiar numerar în contul Facebook).

Forbes, 26 05 2019 Citește articolul...

Paysera anunță planurile sale - o bancă specializată și o expansiune în străinătate

Compania lituaniană de Paysera care furnizează servicii de plată explorează oportunitățile sale în străinătate. Compania, care tocmai a initiat campanie de investitii pentru investitori mici, intenționează să înființeze o bancă specializată și să se extindă în străinătate prin acorduri de activitate comune.

15min.lt, 19 04 2019 Citeste articolul...

Transferurile Paysera în timpul perioadei de vacanță vor fi efectuate ca de obicei

În timpul vacanțelor, clienții sistemului de plăți electronice Paysera vor efectua transferuri ca de obicei.

Delfi.lt, 18 04 2019 Citește articolul...

"Paysera LT "se mută într-o clădire de birouri recent achiziționată în Karoliniškės

"Paysera LT"compania care administrează o platformă internațională de plăți a cumpărat o clădire de birouri numită "Trapeze" în cartierul Karoliniškės, unde intenționează să se mute din spațiile de birouri închiriate în apropiere .

Verslo žinios, 08 04 2019 citește articolul...

Instanța îndeplinește plângerea Paysera cu privire la disputa cu Banca Lituaniei

Instrucțiunea Autorității de Supraveghere a Băncii Lituaniene privind cerințele de capital calculate în mod incorect ale sistemului de plăți Paysera a fost declarată nevalabilă, informează compania.

Delfi.lt, 29 04 2019 Citește articolul...

Paysera va împărți profitul cu mii de investitori privați

Sistemul de plăți lituanian Paysera și platforma de emitere a titlurilor de valoare Desico au semnat un acord de cooperare. Acordul prevede un proiect de cultură: persoanele fizice vor putea achiziționa titlurile Paysera care vor fi legate de performanța viitoare a companiei.

The Baltic Times, 21 04 2019 Citește artocolul...

Vytenis Morkūnas. "Workations":merita sau nu?

În ultimul timp, un număr tot mai mare de companii practică așa-numitele lucrări, atunci când încearcă să combine munca și odihnă în țările cu un climat plăcut. Din perspectiva unui angajat, se pare că este un mare motivator - cine nu ar vrea să schimbe biroul la mai multe săptămâni sub palmieri? Cu toate acestea, munca la un angajator este mult mai mare decât pare la început.

Delfi.lt, 08 03 2019 Citește articolul...

Paysera a început să funcționeze în Estonia

Sistemul de plăți electronice Paysera a început să funcționeze în Estonia. Un centru de asistență pentru clienți din Tallinn este deja deschis și un departament de vânzări își va începe activitatea în această primăvară.

Delfi.lt, 15 02 2019 Citeşte articolul...

” Veniturile Paysera cresc cu 39%

Compania de plăți electronice "Paysera" își crește veniturile anul trecut cu 39%, până la 10,6 milioane de euro.

Verslo žinios, 08 01 2019 Citește articolul...

Organizezi un eveniment? Aceasta este ceea ce trebuie să știi

Planificarea evenimentului poate deveni plăcută și fără probleme atunci când cunoști principalele reguli. Ce recomandă organizatorii cu experiență să se ia în considerare?

Lrytas.lt, 15 12 2018 Citește articolul....

Cauți un angajat? Verifică dacă valorile tale se potrivesc

Oamenii reprezintă cea mai eficientă resursă pentru creșterea companiei. De aceea, una dintre principalele sarcini și provocări ale fondatorilor de afaceri este aceea de a reuni o echipă motivată. Ce principii de bază ar trebui luate în considerare la recrutarea unei echipe și ce erori trebuie să fie evitate pentru ca angajații să fie loiali și gata să atingă obiective comune?

Lrytas.lt, 03 12 2018 Citește articolul...

"Paysera LT", crește veniturile cu 47%, insă câștigă mai puțin

Furnizorul de servicii de plată UAB "Paysera LT" a câștigat de două ori mai puțin anul trecut, chiar dacă venitul a crescut cu 47%.

Verslo žinios, 22 05 2018 Citește articolul...

Cei mai motivanți factori la locul de muncă: nu este salariul

Oamenii reprezintă cea mai eficientă resursă pentru creșterea companiei. De aceea, una dintre principalele sarcini și provocări ale fondatorilor de afaceri este aceea de a reuni o echipă motivată. Ce principii de bază ar trebui luate în considerare la recrutarea unei echipe și ce erori trebuie evitate pentru ca angajații să fie loiali și gata să atingă obiective comune?

Delfi.lt, 03 12 2018 Citește articolul...

Cum să decizi dacă magazinul online este fiabil?

Odată cu popularizarea din ce în ce mai mare a comerțului electronic, concurența din interiorul sectorului crește și se deschid noi magazine electronice. Aceste schimbări nu numai că sporesc oferta, ci creează și noi riscuri, se arată în comunicatul de presă. Cum poate un cumpărător din e-magazin, la prima achiziție, să știe dacă e-magazinul ales este sigur? În acest articol, reprezentanții magazinului electronic "Pigu.lt" și sistemul de plăți "Paysera" oferă câteva sfaturi utile privind cumpărăturile online sigure.

Delfi.lt, 12 05 2018 Citește articolul...

Paysera nu va acorda "sărbători" transferurilor de bani

Niciuna dintre băncile comerciale și uniunile de credit nu va efectua transferuri de bani între diferite instituții de credit, în timpul sărbătorilor mari. Cu toate acestea, unii oameni nu vor trebui să-și facă griji pentru "sărbătorile" transferurilor de bani: Paysera susține că se vor putea transfera bani între diverse instituții financiare.

Kreditai.Info, 22 12 2017 Citește articolul...

În perioada premergătoare Black Friday: 3 pași pentru cumpărături online securizate

Pe măsură ce Crăciunul se apropie, ritmul cadourilor este declansat de vânzarile de Black Friday, care devine din ce în ce mai populară în Lituania și se răspândește la e-shopping. Cu fiecare an, mai mulți oameni realizează vânzări pe Internet în căutarea unor cadouri ieftine și rapide.

TV3.lt, 12 11 2017 Citește articolul...

Partea întunecată a criptomonezilor, sau Ceea ce nu s-a spus

Un număr din ce în ce mai mare de oameni din Lituania și din întreaga lume cred în viitorul criptomonezilor precum "Bitcoin" sau "Ethereum". Mass-media afișează deseori criptomonezile în lumină bună, în timp ce articole despre creșterea valorii acestora sau utilizarea lor pentru a atrage banii investitorilor nu mai surprind pe nimeni. Cu toate acestea, criptarea este într-adevăr viitorul despre care vrem să visezi?

Verslo žinios, 12 10 2017 Citește articolul...

"Paysera" mărește capitalul autorizat și se pregătește să devină o bancă "

Compania de plăți lituaniene "Paysera" a majorat capitalul social de la 431 mii la 3 milioane de euro și se pregătește să devină o bancă.

15min.lt, 03 10 2017 Citește articolul...

Venitul "Paysera" crește cu 52%

Compania lituaniană care furnizează servicii financiare "Paysera" UAB , Lt, a realizat profituri de aproape 3,6 milioane de euro în prima jumătate a anului. Acesta este cu 52% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut, când profitul a ajuns la 2,36 milioane de euro.

Verslo žinios, 31 08 2017 Citește articolul...

Numărul de telefon nu numai pentru apeluri, ci și pentru transferurile de bani

Lituania a făcut încă un pas înainte în domeniul plăților mobile, consolidând poziția liderului în domeniul tehnologiilor financiare din regiune. De acum înainte, nu trebuie să vă amintiți sau să căutați numere de cont lungi pentru a efectua sau a primi un transfer. Tot ce ai nevoie este un număr de telefon.

TV3.lt, 03 08 2017 Citește articolul...

Serviciile bancare mobile se îndreaptă spre vârf

Cercetările recente arată că un număr din ce în ce mai mare de europeni plătesc prin dispozitive mobile, în timp ce întreprinderile Fintech preiau piața.

Delfi.lt, 20 06 2017 Citește articolul...

Paysera Tickets câștigă laurii la Decernarea premiilor de Prestigiu

Decernarea de premii "Serviciul Anului 2017" a apreciat și onorat realizările excepționale de afaceri. Sistemul de bilete Paysera Tickets a fost recunoscut și premiat ca cel mai bine vândut produs al anului pentru sistemul de bilete self-service.

Elektronika.lt, 06 05 2017 Citește articolul...

Cercetare: cumpărăturile on-line pentru lituanieni devin o chestiune de zi cu zi

Comerțul electronic joacă un rol din ce în ce mai important în viața de zi cu zi, după cum reiese din ultimele cercetari "2017 Masterindex".

LRT.lt, 25 04 2017 Citește articolul...

Lituanienii înaintea letonilor și estonienilor în cumpărăturile online zilnice

Comerțul electronic joacă un rol din ce în ce mai important în viața de zi cu zi, după cum arată datele sondajului recent "2017 Masterindex" și statisticilor "Paysera" de colectare a plăților .

Delfi.lt, 25 04 2017 Citește articolul...

"Paysera" este de încredere, conform Bancii Centrale a Lituaniei

Serviciile "Bank Link" oferite de bănci, care sunt în prezent cele mai populare atunci când plătesc pentru bunuri la magazinele electronice, câștigă mai multe alternative. Banca Centrală a Lituaniei a acordat "Paysera" dreptul de a furniza Serviciul de inițiere a plăților (PIS) și a confirmat că acționează în conformitate cu principiile bunei practici

Verslo žinios, 25 04 2017 Citește articolul...

"Paysera Tickets" introduce un site de vânzare bilete self-service

Sistemul de bilete "Paysera Tickets" a introdus o nouă posibilitate pentru organizatorii de evenimente. Este un site self-service ce permite crearea și gestionarea evenimentelor online.

Lrytas.lt, 19 04 2017 Citește articolul...

"Paysera" și-a mărit profitul la 461.000 EUR

Compania de tehnologii financiare "Paysera" UAB a raportat anul trecut un profit de 461.000 EUR. În comparație, în 2015 au fost de 69.000 EUR.

Verslo žinios, 10 04 2017 Citește articolul...

Societățile "Fintech" vor provoca revoluție în serviciile bancare?

Cu o concurență crescândă pe piața plăților, aceasta este preluată de companiile "Fintech". Cu toate acestea, se pare că concurența împotriva băncilor nu este limitată doar la plățile și piețele de creditare.

Elektronika.lt, 15 02 2017 Citește articolul...

Paysera introduce o nouă metodă de cash-out

Sistemul de plăți Paysera a decis să își extindă rețeaua de cash-out. Potrivit companiei, această decizie a fost luată în lumina unei necesități încă ridicate de lichidități în rândul lituanienilor.

TV3.lt, 07 02 2017 Citește articolul...

"Pigu.lt" și "Paysera" devin parteneri

Cel mai mare magazin online din Lituania "Pigu.lt" își extinde posibilitățile de plată prin instalarea unei metode de plată rapidă "Paysera", potrivit comunicatului de presă.

Alfa.lt, 12 01 2017 Citește articolul...

VŽ compară prețurile pachetelor bancare

Începând cu 1 februarie, toate băncile vor trebui să ofere un pachet de servicii de bază pentru o taxă lunară fixă. După cum a cerut Banca Lituaniei (LB), nu va costa mai mult de 1,5 EUR. Cu toate acestea, există bănci care au redus suma în jumătate sau chiar mai mult. Ceilalți oferă la început planuri mai scumpe, dar promit să scadă prețurile de la 1 februarie.

Verslo žinios, 25 12 2016 Citește articolul...

Ce trebuie să știți când achiziționați cadouri de Crăciun online?

Economisind timp și bani, un număr din ce în ce mai mare de oameni aleg să cumpere cadouri de Crăciun online, dar uneori produsele livrate dezamăgesc și nu răspund așteptărilor. Pentru a evita acest lucru, nu numai că ar trebui să cunoașteți principiile principale ale achizițiilor sigure online, ci și să fiți conștienți de drepturile dumneavoastră.

Lrytas.lt, 13 12 2016 Citește articolul...
 

Cum sa deschizi un magazin online intr-o zi?

Deschiderea unui magazin online devine din ce în ce mai ușoară : fără proceduri lungi și complexe, servicii de programare costisitoare sau negocieri cu băncile cu privire la metodele de plată. Totul se poate face într-o zi.

Delfi.lt, 23 11 2016 Citește articolul...

Educația financiară rămâne scăzută

Potrivit statisticilor, doar 4 din 10 lituanieni sunt educați din punct de vedere financiar și pot lua decizii corecte din punct de vedere financiar. Între timp, restul de 6 persoane consideră dificilă gestionarea finanțelor.

LŽ, 10 11 2016 Citește articolul...

"Paysera" și-a crescut profitul de 7 ori și se pregătește pentru construcția de birouri

Instituția de monedă electronică UAB "Paysera LT" a câștigat în primele nouă luni ale anului curent de 7 ori mai mult decât pentru întreg anul trecut.

Verslo žinios, 27 10 2016 Citește articolul...

Cât costă într-adevăr serviciile bancare?

Lituanienii nu mai sunt surprinși de apetitul crescând al băncilor comerciale, însă numai câțiva știu cât de mult costă anumite servicii pentru bănci, ce taxe sunt percepute la alte instituții și unde anumite servicii sunt gratuite.

15min.lt, 27 09 2016 Citește articolul...

Investigația "Paysera" a relevat o fraudă de amploare

Compania financiară "Paysera" a închis recent conturile a două instituții piramidale financiare care au planificat să profite de fraudă. Compania a luat această decizie după o investigație amănunțită, care a avut loc în urma unei suspiciuni cauzate de creșterea rapidă și semnificativă a înregistrărilor de către clienți străini.
15min.lt, 06 09 2016 Citește articolul...

Noi-veniți în sistemul de Ticketing cuceresc piața

O platformă de bilete recent lansată, "Paysera Tickets", a reușit deja să preia o parte din festivalurile de vară populare de la veterani de piață.
Kauno diena, 22 08 2016 Citește articolul...

Lecții utile: cum să cumperi online in siguranță?

Având în vedere popularitatea crescandă a comerțului online, o atenție sporită este acordată plăților online sigure. Instituția de monedă electronică "Paysera" vă sfătuiește să faceți cumpărături on-line în siguranță nu numai pentru cei care au descoperit recent magazineleonline, ci și pentru cei care au cumpărat online deja de o perioadă de timp, dar nu au dedicat prea mult siguranței .

Lrytas.lt, 16 08 2016 Citește articolul...

5 recomandări despre cum să cumpărați în siguranță online

Având în vedere popularitatea crescandă a comerțului online, o atenție sporită este acordată online plăților sigure. Instituția de bani electronici "Paysera" vă sfătuiește să faceți cumpărături on-line în siguranță nu numai pentru cei care au descoperit recent magazine electronice, ci și pentru cei care au cumpărat online pentru o perioadă de timp, dar nu au dedicat prea mult siguranței .

TV3.lt, 15 08 2016 Citește articolul...

Gigantul pentru jocuri alege lituanienii

Una dintre cele mai mari companii de jocuri "Wargaming" a început cooperarea cu sistemul internațional de plăți "Paysera". Compania belarussiană cu venituri anuale de peste 590 mii USD a ales "Paysera" ca partener de plăți în statele baltice.

Delfi.lt, 11 07 2016 Citește articolul...

Spălătorii de mașini de ultimă generație: fără numerar, fără carduri de plată

Pentru prima dată în Lituania nu trebuie să căutați cash sau să scoateți cardurile de plată pentru a vă spăla mașina. Spălarea autoturismului "CWTech" situată în Kaunas vă permite să vă spălați mașina fără să o atingeți și să plătiți prin intermediul telefonului smartphone.

Elektronika.lt, 28 06 2016 Citește articolul...

Magazinele lituaniene care caută soluții pentru a se extinde în străinătate

Un număr tot mai mare de societăți lituaniene de comerț electronic își dezvoltă activități pe piețele externe. O astfel de creștere rapidă a pieței nu este o sarcină ușoară pentru magazinele care lucrează cu o audiență de mai puțin de 3 milioane de utilizatori. Obiectivele care decurg din extinderea activității în afara țării sunt discutate astăzi în cadrul seminarului "Expansiunea reușită a comerțului electronic pe piețele externe" de către actorii de pe piața de comerț electronic.

Lrytas.lt, 26 05 2016 Citește articolul...

În Kaunas poți plăti cu o aplicație mobilă pentru timpul real de parcare

În centrul orașului Kaunas și în alte locuri de parcare locale, locuitorii și oaspeții orașului pot plăti pentru timpul petrecut în parcare cu o aplicație smartphone.

Delfi.lt, 05 05 2016 Citește articolul...

Lituania, Letonia, Estonia - una sau trei piețe separate?

Ce ar trebui să știți și cum să vă pregătiți pentru comerțul online pe piața statelor baltice? Acest articol vă va prezenta principalele diferențe între piețele din țările baltice și vă va oferi lista de sarcini înainte de lansarea unei afaceri de comerț electronic în țările respective.

15min.lt, 28 04 2016 Citește articolul...

"Extinderea "Paysera" în Letonia - 300 de POS-uri pentru numerar

Rețeaua de terminale "Runpay" din întreaga Letonia a început să furnizeze un nou serviciu care vă permite să vă alimentați contul în sistemul internațional de plăți "Paysera".

Bankai.lt, 19 01 2016 Citește articolul...

Modificările "Paysera": plăți ca la bănci

Sistemul electronic de plăți "Paysera" continuă să evolueze la nivelul băncilor - de la marți clienții sistemului vor avea posibilitatea de a utiliza conturile IBAN. Acesta face transferuri prin sistem la fel de simple ca la bănci, potrivit comunicatului de presă al companiei.

15min.lt, 10 11 2015 Citește articolul...

"Paysera" a primit IBAN, "MisterTango" vor și ei

Sistemul de plăți electronice "Paysera" a primit standardul internațional al numărului de cont bancar. De asemenea, este solicitat de "MisterTango", care oferă servicii de inițiere a plăților.

Verslo žinios, 22 03 2016 Citește articolul...

"Paysera" provoacă veteranii de pe piața de bilete

Piața este recunoscută ca fiind prea aglomerată pentru 4 jucători, dar EVP afirmă că dispune deja de cel mai bun instrument necesar pentru sistemul de plăți. Astfel, încurajată de clienți, a decis să încerce.

Verslo žinios, 28 12 2015 Citește articolul...

Câștigătorul celui mai bun serviciu de e-service a fost anunțat

În competiția pentru "Cel mai bun serviciu online", Paysera a învins toți concurenții. Mai mult de 80 de servicii, care nu numai că facilitează viața zilnică, ci ajută la economisirea timpului și a banilor, au concurat pentru titlu.

Delfi.lt, 23 11 2015 Citește articolul...

"Paysera" oferă transferuri gratuite

Paysera a oferit tuturor clienților săi privați posibilitatea de a efectua gratuit transferuri în euro. "Sperăm să ne apropiem de situația din țările scandinave, unde 90% din toate plățile sunt efectuate electronic.

Verslo žinios, 12 11 2015 Citește articolul...

Tot ce trebuie pentru a plăti este un telefon mobil cu conexiune la Internet

Prin coduri QR vom putea plati pentru servicii de utilitate si alte servicii: Internet, telefon, asigurare ... Aceasta metoda de plata nu este numai gratuita, dar este si foarte rapida si comoda - pentru a plati factura nu ai nevoie nici de cash sau card, nici de computer.

15min.lt, 10 11 2015 Citește articolul...

Adânc în pădurea bancară: "Paysera" emite un card de plată

De acum clienții Paysera pot să comande carduri Visa. "Este un pas evident, deoarece plățile prin telefon nu sunt încă disponibile peste tot și clienții au nevoie de o alternativă. Implementarea acestei idei a necesitat companiei să investească în jur de 70.000 EUR.

Verslo žinios, 04 11 2015 Citește articolul...

"Paysera" împotriva băncilor: oferă un card de plată

"Băncile ar trebui să se angajeze mai mult în activitatea de creditare și evaluarea riscurilor, în timp ce schimbul de informații, cum sunt transferurile de bani în realitate, ar trebui lăsat altor actori de pe piață, ca urmare cred că în aceste domenii vom putea concura cu băncile".

Delfi.lt, 04 11 2015 Citește articolul...

Taxe de parcare și de călătorie - cu instrumente de plată moderne

"Paysera" împreună cu compania de instalare a sistemelor de parcare "Softra" au îmbunătățit Sistemul, și poți plăti pentru parcare fără a părăsi mașina.

15min.lt, 02 11 2015 Citește articolul...

Un card - multe caracteristici. Când va veni la Vilnius?

"Paysera "a creat soluții de plată pentru un astfel de card Este planificat ca un card de cetățenie din Vilnius sau alt card să devină un instrument de plată în cantinele școlare Studenții nu vor trebui să mai posede numerar Părinții vor adăuga pur și simplu o anumită sumă pe card și studentul care utilizează tehnologia NFC (Near Field Communication) va plăti cu acesta ținând cardul lângă un cititor special.

15min.lt, 26 10 2015 Citește articolul...

Uitați parolele. "Selfies", ritm cardiac, emoticoane și alte noutăți personale de identificare

"Din cauza unei utilizări simple, un număr din ce în ce mai mare de actori de pe piață își extind activitatea în lumea smartphone-urilor. Paysera oferă deja de mult timp clienților săi plăți simple și rapide prin telefonul mobil - scanând un cod QR sau pur și simplu indicând adresa de e-mail sau numărul de telefon al destinatarului. "

15min.lt, 19 10 2015 Citește articolul...

Cum funcționează programele de afiliere și cât de mult poți câștiga de la ei?

"Utilizatorii activi de internet din Lituania au fost conștienți de programele de afiliere de mult timp și adesea cooperează cu companii străine pe baze similare. Paysera este gata să plătească ajutoarelor sale 10% din profitul adus de clienții recomandați".

15min.lt, 13 10 2015 Citește articolul...

Piața valutară. Particularități în Lituania și în străinătate

În comparație cu băncile comerciale din Lituania, cel mai favorabil curs de schimb valutar este oferit de sistemul internațional de plăți "Paysera". Valuta în sistem este schimbată pe cont, nu în numerar. Deoarece valuta este schimbată electronic, se poate face 24 de ore din 24, fără sfârșit de săptămână sau concediu.

15min.lt, 05 10 2015 Citește articolul...

"Paysera" extinde rețeaua parteneră în Letonia

"Clienții Paysera pot beneficia acum de retrageri si depuneri la șapte POS ale partenerului "Paysera"din Letonia -"Money Express"din Riga.

Verslo žinios, 28 09 2015 Citește articolul...

Cum să plătiți pentru bunuri și servicii mai ieftin și mai ușor?

Oamenii de afaceri, care trebuie să efectueze mai multe plăți, să transfere și să incaseze de la o mulțime de clienți diferiți, se plâng de transferurile bancare incomode și scumpe. Paysera oferă o alternativă la serviciile bancare.

Delfi.lt, 29 09 2015 Citește articolul...

Alternativă la împrumuturile tradiționale - împrumuturi P2P

Acordarea de împrumut de la egal la egal, atunci când oamenii care doresc să împrumute bani și oamenii care pot oferi un împrumut sunt adunați într-un singur loc, câștigă popularitate în întreaga lume. Lituania nu este o excepție. "Savy" și "FinBee" cooperează cu Paysera pentru a asigura transferuri rapide de bani către destinatarul împrumutului.

15min.lt, 25 09 2015 Citește articolul...

Plățile prin mesaje SMS. Tendințe în Lituania și în străinătate

Plățile prin SMS facilitează procesul - cumpărătorul nu trebuie să se gândească la codurile de e-banking și la procedurile de plată îndelungată când trebuie completate mai multe domenii. Plățile prin mesaje SMS sunt deosebit de utile atunci când se utilizează serviciul de plată Paysera.

15min.lt, 07 09 2015 Citește articolul...

Provocări privind sistemul de bilete și noi posibilități

Paysera a prezentat un sistem modern și un telefon mobil pentru verificarea biletelor și contabilitate - Paysera Tickets. Sistemul permite nu numai să păstrați biletele achiziționate în telefonul mobil, ci și să le verificați. Organizatorii de evenimente care aleg Paysera Tickets economisesc sume importante de bani percepute de alte sisteme de ticketing.

15min.lt, 31 08 2015 Citește articolul...

Alegerea între varietatea metodelor de plată

"Atunci când plătiți prin link-ul Bancii, clienții plătesc de obicei aproximativ 0,23 EUR pentru un transfer. Întrucât plățile echivalente prin intermediul" Paysera "nu numai că sunt gratuite, ci și clienții primesc până la 1% din valoarea cumpărării, printr-un sistem de discount furnizat de sistemul "Paysera". De asemenea, comerciantul plătește mai puțin de 2% sau 3% decat la bănci."

15min.lt, 24 08 2015 Citește articolul...

Cum se deschide un magazin online în 10 minute?

Puteți crea un magazin online în doar 10 minute. Folosind sisteme populare de gestionare a conținutului, puteți colecta plăți cu pluginul Paysera. Fiecare comerciant va găsi metode acceptabile de plată.

15min.lt, 17 08 2015 Citește articolul...

Cum se supraveghează o instituția financiară? (Din perspectiva celor supravegheați)

Banca Lituaniei exercită supravegherea tuturor instituțiilor financiare din Lituania. Doar câțiva știu cum sunt controlate instituțiile și cum pregătește autoritatea de supraveghere pentru aceasta. Paysera își împărtășește experiența.

15min.lt, 10 08 2015 Citește articolul...

Ce reprezintă SEPA, IBAN și SWIFT și ce trebuie să știm despre ele?

FDin 2016, Lituania se alătură sistemului SEPA, standardizând plățile electronice în Uniunea Europeană. După ce se va alatura SEPA, numărul contului Paysera va fi disponibil și în IBAN.

15min.lt, 03 08 2015 Citește articolul...

Revoluția operațiunilor financiare și a banilor. Bani-electronici

Pasyera este prima instituție emitenta de bani electronici din Lituania. Cum a început și cum sa dezvoltat ecosistemul financiar - citiți în articol.

15min.lt, 27 07 2015 Citește articolul...

Prin "Paysera" - cel mai mare număr de operațiuni în valută străină din Lituania

Cu serviciile oferite de sistemul internațional de plăți Paysera, operațiunile monetare pot fi efectuate în mai mult de 30 de valute în toate țările din întreaga lume. Un număr tot mai mare de clienți îi permit să concureze cu băncile comerciale pe piața schimburilor valutare și a transferurilor internaționale.

15min.lt, 28 05 2015 Citește articolul...

"Login 2015": au fost anunțați câștigătorii premiilor lituaniene de internet

Cea mai mare conferință din statele baltice LOGIN a acordat sistemului de plăți electronice Paysera titlul de "Servicii electronice sau site-ul de produse".

Delfi.lt, 09 05 2015Citește articolul...

Lituanieni în congresul mondial al tehnologiilor mobile

Paysera, care participă deja de mai mulți ani la Congresul Mondial pentru Mobile, nu numai că este în cautarea de noi parteneri și clienți, dar încearcă și cele mai noi telefoane mobile folosind aplicația mobilă Paysera.

TV3.lt, 03 03 2015 Citește articolul...