Verslui

Naujausios paslaugos Paysera verslo klientams, praktiniai patarimai smulkioms ir vidutinėms įmonėms, aktualiausia statistika – viskas vienoje vietoje.

Paysera ir jūsų verslas: kuo ši partnerystė naudinga jums?

Ar šiais laikais nors viena įmonė atsisakytų patikimo finansų partnerio? Kasdienių finansinių operacijų sklandumas gali nulemti jūsų verslo sėkmę ne tik jį išlaikant, bet ir užsiimant jo plėtra. Šiame blogo įraše aptarsime, kuo Paysera gali padėti jūsų verslui ir kodėl jau virš 13 000 e. parduotuvių pasirinko būtent mus.

#

Kaip sukurti įmokų surinkimo projektą Paysera sistemoje?

Kiekvienai e. parduotuvei būtina turėti būdą, kaip surinkti mokėjimus, tiesa? Tikriausiai būtent dėl šios priežasties skaitote šį blogo įrašą. Įsitaisykite patogiai – viską išsamiai papasakosime! Perskaitę šį blogo įrašą, galėsite sukurti Paysera įmokų surinkimo projektą, sužinosite, kur rasti projekto ID ir slaptažodį, taip pat galėsite bendrinti teises su kitais Paysera naudotojais.

#

Kaip naujam vadovui pradėti naudotis įmonės Paysera sąskaita?

Tapote nauju įmonės, kuri turi Paysera sąskaitą, vadovu? Pirmiausia sveikiname su naujomis pareigomis! Suprantame, kad gali kilti neaiškumų, kaip pradėti naudotis sąskaita, todėl šiame blogo įraše pateiksime išsamią informaciją.

#

Švenčių sezonas: advento kalendoriaus idėjos jūsų verslui

Apsipirkimas gali būti daugiau nei tiesiog sandoris. Jūsų klientams tai gali būti džiugi patirtis. Jau pasirengę šventiniam sezonui ir ieškote išmanesnių būdų, kaip pritraukti klientus? Kodėl neapsvarsčius advento kalendoriaus? Paruošėme jums kūrybingas ir lengvai įgyvendinamas idėjas, kurias galėsite iškart pritaikyti savo e. parduotuvėje.

#

Kaip paskutinę minutę paruošti e. parduotuvę Juodąjam penktadieniui?

Manote, kad nebespėsite paruošti savo e. parduotuvės Juodąjam penktadieniui? Nenuleiskite rankų – jeigu imsitės veiksmų dabar, uždirbti dar tikrai pavyks! Paruošėme paskutinės minutės veiksmų planą, kuris jums padės paruošti savo e. parduotuvę šiai ypatingai progai.

#

9 dirbtinio intelekto įrankiai e. komercijai

Kalbos apie dirbtinį intelektą skamba vis garsiau. Dabar pats palankiausias laikas išmokti juo naudotis ir aplenkti konkurentus. Dirbtinio intelekto įrankių daug, tad aptarkime konkrečius, kurie pagreitins jūsų e. parduotuvės procesus.

#

Įrankiai e. parduotuvės analizei ir optimizavimui

E. parduotuvės funkcionalumas turi tiesioginės įtakos jūsų pardavimams, tačiau visa tai reikalauja laiko ir priežiūros. Visko daryti rankiniu būdu visai nebūtinai, nes yra daugybė įrankių, kurie padės automatizuoti ir supaprastinti procesus, o jūs savo laiką galėsite nukreipti į verslo plėtrą.

#

E. komercijai naudingi teksto, dizaino ir video įrankiai

Savo e. parduotuvei ieškote įrankių, kurie padėtų pagreitinti ir palengvinti dizaino, teksto ir vaizdo įrašų redagavimo darbus? Jūsų patogumui dalinamės įrankiais, kuriuos E-commerce Talks webinare pristatė Paysera bendrasavininkas ir e. komercijos ekspertas Audrius Lučiūnas.

#

Kodėl vis daugiau renginių organizatorių renkasi Paysera Tickets?

Bilietų pirkimas į nekantriai lauktą renginį gali kelti nusivylimą, kai tenka susidurti su paslėptais mokesčiais. Renginių organizatoriai taip pat nusipelno laisvės ir prieinamos kainos tam, kad galėtų platinti savo renginių bilietus paprasčiau. Siekiant išspręsti šias problemas, buvo sukurta vis labiau populiarėjanti Paysera Tickets platforma. Tačiau tai dar ne viskas. Panagrinėkime, kodėl vis daugiau renginių organizatorių renkasi Paysera Tickets.

#

Nauja paslauga – atsiskaitymas su Moki 3! Ką verta žinoti pirkėjui ir pardavėjui?

Ne kiekvienas pirkėjas visada gali sau leisti pirkti čia ir dabar, kad ir kaip to norėtų, ypač kai pirkinio kaina nemaža. Laimei, Paysera verslo klientai, kurie naudojasi Paysera Checkout integracija, nuo šiol savo klientams gali pasiūlyti patogią išeitį – atsiskaitymą dalimis su Moki 3 be jokio pabrangimo! Pakalbėkime apie tai plačiau.

#

Kaip išnaudoti socialinius tinklus e. parduotuvės pardavimams didinti?

Pamirškite sulėtėjusius pardavimų tempus – įvaldykite socialinius tinklus ir pardavimai pas jus ateis patys. Apie sėkmingą socialinių tinklų planavimą ir įgyvendimą jums papasakos ypatingas svečias – socialinių medijų marketingo ekspertas Darius Gerulis.

#

Paysera – jau Sakartvele: įmonė gavo pirmąją banko licenciją!

Sakoma, kad nauji metai – tai nauja pradžia. Tačiau kam laukti 2023-iųjų? 2022-ieji dar nesibaigė, o mes džiaugiamės galėdami pranešti apie naują partnerystę dar vienoje šalyje – Sakartvele! Pristatome „Paysera Georgia“ – pirmąjį Paysera tinklo banką ir pirmąjį skaitmeninį banką Sakartvele.

#

5 žingsniai, kaip pradėti verslą internetu

Nusprendėte pradėti internetinį verslą, tačiau nežinote, nuo ko pradėti, ypač kai internete yra gausybė įvairios informacijos? Šiame straipsnyje praktiniais patarimais pasidalins vienas iš Paysera įkūrėjų, elektroninės komercijos ekspertas ir <em>E-commerce Talks</em> pranešėjas Audrius Lučiūnas.

#

Paysera pristato e. prekybos seminarus

Įsivaizduokite šį scenarijų. Jūs sėkmingai vadovaujate internetinei parduotuvei, kuri nuolat auga ne tik todėl, kad turite sėkmingą verslo idėją, bet ir jūsų nusimanymo verslo strategijų ir priemonių dėka. Bet visų svarbiausia – jūs esate ir kitų verslininkų bendruomenės dalis, kurioje visi noriai dalijasi patirtimi ir žiniomis. Na, o desertui dar gausite ir išskirtinių patarimų bei gudrybių iš patyrusių ir sėkmingų verslininkų.

#

VASAROS GIDAS E. PARDUOTUVĖMS: Kaip paskatinti vasaros pardavimus ir naudingai išnaudoti laiką?

Vasara daugeliui internetinių parduotuvių tampa ramesniu ir lėtesniu prekybos laikotarpiu. Pirkėjams daugiau laiko praleidžiant lauke, žmonių srautas sumažėja, o ir užklydę dažnai susiduria su pasvarstymais – pirkti ar atsidėti atostogoms? Jei ir jūsų e. parduotuvė patiria prekybos sulėtėjimą, neišsigąskite, jūs ne vieni. Geriau apžvelkime, kaip galite paskatinti vasaros pardavimus bei produktyviai išnaudoti vasaros mėnesius savo verslo vystymui?

#

Kaip pasinaudoti 2022 02 02 ir panašiomis datomis norint padidinti savo pardavimus?

Žmonėms patinka ypatingos datos, tokios kaip penktadienis 13-oji, 11-ojo mėnesio 11-oji diena ir t. t. Visai netrukus minėsime 2022 02 02 ir 2022 02 22 – datas, kurios išties atrodo magiškai ir gali būti kūrybiškai panaudotos paskatinti jūsų elektroninės prekybos pardavimus.

#

Nemokamas e. komercijos kalendorius 2022

Dirbant e. komercijos srityje itin svarbu planuoti kelis žingsnius į priekį ir pirkėjams vos pradėjus galvoti apie artėjančias šventes pasiūlyti nuolaidas tinkamoms prekėms. Tam, kad planuoti būtų lengviau – paruošėme jums 2022-ųjų metų e-komercijos kalendorių su svarbiausiomis metų datomis, patarimais ir naudinga informacija. Parsisiųskite NEMOKAMAI

#

Kaip sukurti renginį Paysera Tickets savitarnoje?

Renginių organizavimas yra tikrai nelengvas amatas. Kelias nuo idėjos iki renginio vietos bei dekoracijų gali būti keblus ir duobėtas, o kai atrodo, jog viskas jau padaryta – dar reikia parduoti ir bilietus į renginį, užregistruoti dalyvius, vėliau juos patikrinti ir t.t. 🤯 Laimei, Paysera Tickets savitarnoje vos per kelias minutes galite sukurti savo renginį ir pradėti pardavinėti bilietus į jį.

#

10+ rinkodaros patarimų e. parduotuvėms: kaip pateikti akcijas, padidinti pardavimus, bet nenusimauti kelnių?

Artėjant didžiausiam pardavimų ir pirkimų laikotarpiui, daugelis e-komercijos rinkos dalyvių suka galvą – kaip išsiskirti masinių nuolaidų jūroje, kaip pritraukti impulsyvius šventinio sezono pirkėjus ir paskatinti juos sugrįžti? Paysera bendraįkūrėjas ir 15+ metų e-komercija užsiimantis Audrius Lučiūnas dalinasi savo įžvalgomis ir patarimais e. prekybos rinkodaros srityje.

#

Kaip pasiruošti 2021 m. Juodojo penktadienio išpardavimams? 10 patarimų elektroninėms parduotuvėms

2021 metais Juodasis penktadienis įvyks lapkričio 26 d. Kadangi daugelyje šalių vis dar galioja griežti apribojimai, taikomi fizinėms parduotuvėms, tikimasi, kad pagrindiniai Juodojo penktadienio išpardavimai ir vėl vyks internete. Kaip elektroninių parduotuvių savininkai gali tuo pasinaudoti?

#

Siuntų pristatymo paslauga net ir nerenkantiems įmokų per Paysera! Kaip tai veikia?

Dar visai neseniai paskelbėme apie naują paslaugą prekiaujantiems internetu – siuntų pristatymą. Nepaisant to, kad Paysera yra vienas populiariausių įmokų surinkimo internetu partnerių Lietuvoje ir Baltijos šalyse, siuntų pristatymo paslauga jau gali naudotis net ir tie prekybininkai, kurie nerenka įmokų per Paysera. Tad kaip tai veikia?

#

7 patarimai, kaip sumažinti pirkinių krepšelio atsisakymą e. parduotuvėje

Vienas iš elektroninės parduotuvės sėkmės garantų – mažas pirkinių krepšelio atsisakymo rodiklis (angl. abandonment rate). Pirkėjo apsigalvojimą paskutinę minutę gali lemti keli veiksniai, tarp kurių ir tinkamo apmokėjimo bei pristatymo nebuvimas. Gera žinia ta, kad tai yra sritys, kurias gali kontroliuoti pats pardavėjas. Šiame įraše apžvelgsime kelis praktinius patarimus, kaip sumažinti pirkinių krepšelio apleidimą.

#

Top 10 klausimų apie įmokų surinkimą internetu

Pasirinkus prekybos internetu kelią, pradedantiems verslininkams iškyla daugybė klausimų. Bet tai ne verslas, jeigu nieko neparduodate, tiesa? Paysera padeda tūkstančiams e. parduotuvių rinkti mokėjimus internetu iš pirkėjų visame pasaulyje. Šiandien atsakome į populiariausius klausimus apie įmokų surinkimą internetu.

#

E. prekyba: kaip vietinis IBAN gali padėti jums sutaupyti Rumunijoje ir Bulgarijoje?

Vis daugiau prekybininkų tokiose šalyse kaip Rumunija, Bulgarija ar Vengrija pastebi vietinio IBAN sąskaitos numerio – kitaip vadinamo RO IBAN, BG IBAN ar HU IBAN – privalumus vykdant prekybą internetu. Tokią sąskaitą įmonėms ne tik pravartu turėti norint sutaupyti pinigų, bet ir lengva gauti iš „fintech“ įstaigų, pavyzdžiui, Paysera.

#

Kas yra atviroji bankininkystė, Antroji Mokėjimo paslaugų direktyva (angl. PSD 2) ir mokėjimo inicijavimo paslauga?

Atviroji bankininkystė yra sistema, leidžianti dalintis finansine informacija, reikalinga finansų produktų ir paslaugų vystymui. Vienas iš tokių produktų, pagrįstas atvirąja bankininkyste yra mokėjimo inicijavimo paslauga, leidžianti klientams patogiai ir greitai atsiskaityti internetu, o pardavėjams priimti tokius mokėjimus netaikant banko mokesčių. Tai galima atlikti per trečiosios šalies mokėjimų operatorių, pavyzdžiui, Paysera.

#

Paysera Tickets – saugus ir paprastas būdas parduoti bilietus karantino metu

Karantino suvaržymams pamažu traukiantis ir muziejams bei galerijoms atvėrus duris, bilietų pardavimas ir dalyvių registravimas keliasi į internetinę erdvę. Nekantraujate priimti lankytojus? Įkelkite savo renginį į Paysera Tickets bilietų platinimo platformą ir pradėkite pardavinėti bilietus jau šiandien!

#

Kaip pasirinkti tinkamą įmokų surinkimo internetu partnerį?

Įmokų surinkimo internetu paslauga (angl. payment gateway) tai sistema įgalinanti e. parduotuvės klientus saugiai ir paprastai sumokėti už pirkinius, o e. parduotuvei – šiuos mokėjimus gauti. Tai tarsi tiltas, jungiantis pirkėją su pardavėju.

#

Prekyba internetu – ar užtenka individualios veiklos? (2020 metai)

Yra keli aspektai, kuriuos būtina žinoti kiekvienam naujam elektroninės prekybos rinkos dalyviui. Apie juos ir pakalbėsime šiame įraše!

#

Karantino metu internetinių renginių skaičius išaugo 3 kartus

Prasidėjus karantinui, nemaža dalis renginių organizatorių greitai pakeitė planus ir pradėjo siūlyti vis daugiau užsiėmimų elektroninėje erdvėje.

#

Sparčiai auga elektroninių parduotuvių steigimas ir pardavimai

Šalyje paskelbtas karantinas daugelį įmonių privertė persiorientuoti į elektroninę prekybą. Ir nors situacija šiandien neprognozuojama, tikime, kad el. prekyba dar labiau įsitvirtins šalyje ir ilgainiui sugrąžins ekonomiką į senas vėžes.

#

Elektroninės parduotuvės kūrimas – nuo ko pradėti?

Verslui persikeliant į elektroninę erdvę iškyla daugybė klausimų: nuo ko pradėti prekybą internetu? Kiek man tai kainuos? Ar viską galiu padaryti pats? Šiame įraše aprašysime koks tas elektroninės parduotuvės kūrimas ir nuo kuo pradėti.