Visos kategorijos

Kaip naujam vadovui pradėti naudotis įmonės Paysera sąskaita?

How to access a Paysera business account as a new company head?
Tapote nauju įmonės, kuri turi Paysera sąskaitą, vadovu? Pirmiausia sveikiname su naujomis pareigomis! Suprantame, kad gali kilti neaiškumų, kaip pradėti naudotis sąskaita, todėl šiame blogo įraše pateiksime išsamią informaciją.

Pirmiausia susikurkite asmeninę Paysera sąskaitą

Norėdami naudotis įmonės sąskaita kaip naujasis įmonės vadovas, pirmiausia turėsite atsidaryti savo asmeninę Paysera sąskaitą, jei dar jos neturite. Atsidarius sąskaitą ir patvirtinus savo tapatybę, kitas veiksmas priklausys nuo šalies, kurioje yra įmonė. Netrukus išsamiau apžvelgsime visus veiksmus.

Jei nežinote, nuo ko pradėti ir kaip atsidaryti asmeninę Paysera sąskaitą, mes paruošėme vaizdo įrašą, kuriame rasite išsamias instrukcijas.

Ar galiu viską sutvarkyti internetu, ar turėsiu atvykti į klientų aptarnavimo centrą?

Nesijaudinkite, jums tikrai nereikės atvykti į mūsų klientų aptarnavimo centrą, kad galėtumėte pradėti naudotis savo įmonės sąskaita. Visus veiksmus galėsite atlikti internetu.

Kaip naujam vadovui pradėti naudotis įmonės Paysera sąskaita?

Jei jau turite asmeninę Paysera sąskaitą, toliau kviečiame skaityti, kaip ją susieti su jūsų įmonės sąskaita. Veiksmai gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo šalies, kurioje įmonė yra registruota, tad apžvelkime kelis variantus.

 

Jei jūsų šalies įmonių registras yra viešai prieinamas

Visus žingsnius galite atlikti tiek interneto naršyklėje, tiek Paysera programėlėje – kaip jums patogiau.

 

Per interneto naršyklę:

  1. Prisijunkite prie savo paskyros ir paspauskite profilio ikonėlę.
  2. Pasirinkite Atidaryti įmonės sąskaitą.
  3. Pasirinkite įmonės registracijos šalį ir įveskite įmonės kodą.
  4. Paspauskite Tikrinti.
Steps to access a Paysera business account as a new company head using a browser

Per mobiliąją programėlę:

  1. Spauskite ⚙️ ir pasirinkite Verslo sąskaitos.
  2. Spauskite Atidaryti verslo sąskaitą.
  3. Pasirinkite įmonės registracijos šalį ir įveskite įmonės kodą.
  4. Spauskite Atidaryti verslo sąskaitą.

Štai ir viskas! Sistema priskirs įmonės sąskaitą automatiškai.

Steps to access a Paysera business account as a new company head using the Paysera mobile app

Jei jūsų šalies įmonių registras nėra viešai prieinamas

Nesijaudinkite, vis tiek galėsite naudotis įmonės sąskaita, tiesiog turėsite pateikti papildomą susitarimą anglų, lietuvių, rusų, bulgarų arba albanų kalbomis.

 

Štai kaip dokumentą galite įkelti per interneto naršyklę:

  1. Prisijunkite prie savo paskyros ir paspauskite Nustatymai.
  2. Pasirinkite Paskyros nustatymai ir ties Kliento pažinimas paspauskite Įmonės ir veiklos dokumentai.
  3. Paspauskite Keisti.
  4. Ties dokumento tipu pasirinkite Papildomas susitarimas, įkelkite dokumentą ir pateikite jo aprašymą. Tada spauskite Pateikti.
Steps for the new company head to submit documents for accessing a Paysera business account.

Atminkite, kad galime jūsų paprašyti pateikti papildomų dokumentų, arba galime su jumis susisiekti, jei iškils neaiškumų. Jei jūs galėsite mums padėti ir iš karto pateiksite visą reikiamą informaciją , pažadame, kad patikrinsime ir patvirtinsime jūsų pateiktus duomenis tikrai greitai.

Kiek laiko užtrunka pakeisti įmonės vadovo informaciją?

Jei jūsų šalies įmonių registras yra viešai prieinamas, vos atlikę minėtus veiksmus, iš karto galėsite naudotis įmonės sąskaita.

 

Jei jūsų šalies įmonių registras nėra viešai prieinamas, dokumentus patikrinsime per 3 darbo dienas. Tačiau, jei įvertinsime, kad reikia papildomos informacijos, procesas gali užtrukti kiek ilgiau.

Kyla klausimų?

Paskambinkite arba parašykite mums el. laišką. Mūsų klientų aptarnavimo komanda jums padės ir atsakys į visus iškilusius klausimus.

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Kaip atsidaryti Paysera sąskaitą?

Daugelis vis dar galvoja, kad banko sąskaitos atidarymas yra ilgas ir sudėtingas procesas, reikalaujantis stovėti ilgose eilėse, pildyti įvairius dokumentus. Tačiau viskas yra kitaip, jei norite atsidaryti Paysera sąskaitą – visus reikiamus veiksmus atliksite internetu itin greitai bei patogiai. Sekite toliau nurodytus žingsnius ir atsidarykite sąskaitą NEMOKAMAI.

#
Verslui

Top 10 klausimų apie įmokų surinkimą internetu

Perkėlus savo verslą į internetinę erdvę, tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems iškyla daugybė klausimų. Bet juk tai ne verslas, jeigu nieko neparduodate, tiesa? Paysera padeda tūkstančiams e. parduotuvių rinkti mokėjimus internetu iš pirkėjų visame pasaulyje. Tad šiandien atsakysime dažniausius jų klausimus.

#
Verslui

Kaip pasirinkti tinkamą įmokų surinkimo internetu partnerį?

Pirkėjams internete atrodo, kad mokėjimas už prekes ar paslaugas yra kone savaime vykstantis procesas, kuris užtrunka vos kelias sekundes. Vis dėlto, tam, kad pinigai ne tik būtų išskaičiuoti iš pirkėjo sąskaitos, bet pasiektų ir pardavėją, turi įvykti daugybė mažų, bet svarbių procesų. Taigi, kas yra įmokų surinkimo internetu paslauga bei kaip pasirinkti tinkamą mokėjimo partnerį savo elektroninei parduotuvei?