Visos kategorijos
Verslui

Paysera ir jūsų verslas: kuo ši partnerystė naudinga jums?

Paysera siūlo palankias finansines paslaugas verslui.
Ar šiais laikais nors viena įmonė atsisakytų patikimo finansų partnerio? Kasdienių finansinių operacijų sklandumas gali nulemti jūsų verslo sėkmę ne tik jį išlaikant, bet ir užsiimant jo plėtra. Šiame blogo įraše aptarsime, kuo Paysera gali padėti jūsų verslui ir kodėl jau virš 13 000 e. parduotuvių pasirinko būtent mus.

Platus paslaugų pasirinkimas vienoje vietoje

Paysera buvo įkurta tam, kad išspręstų finansinių operacijų kliūtis, su kuriomis susiduria jūsų verslas. Bet ar vienos paslaugos tam užteks? Kadangi finansiniai poreikiai – įvairūs, o kliūčių daugiau nei viena, atsakymas – ne.

Būtent dėl šios priežasties siūlome platų paslaugų pasirinkimą, kuriame apjungiame visas jums reikalingas finansines paslaugas. Šių paslaugų centralizavimas ne tik sutaupo jūsų laiką, bet ir suteikia dar daugiau lankstumo.

Kitaip tariant, kam sustoti vien ties valiutos keitimo paslauga ir pervedimais visame pasaulyje, kai taip pat galite surinkti masinius mokėjimus per API ir dar daugiau?

Primename, kad jūs kaip Paysera verslo klientas turite prieigą prie visų šių paslaugų:

Paysera siūlo platų finansinių paslaugų pasirinkimą.

Skaidri ir konkurencinga kainodara

Mums rūpi jūsų verslo sėkmė, todėl siūlome ne tik konkurencingą, bet ir skaidrią kainodarą.

Manote, kad tai – tik skambūs žodžiai? Leisime skaičiams kalbėti patiems už save – pasitikrinti visada galite mūsų puslapyje, nes dalinamės tiek visais įkainiais, tiek valiutos keitimo kurso skaičiuokle.

Jūsų finansų saugumas

Puikiai suprantame, kad pagarbą ir pasitikėjimą reikia užsidirbti, todėl ne tik nuolat laikomės aukščiausių saugumo standartų, bet ir edukuojame savo klientus, kaip apsaugoti savo finansus.

Patyrusi klientų aptarnavimo komanda

Yra įmonių, kurios pamiršta apie savo klientus jiems tik pradėjus naudotis jų paslaugomis. Tai – ne mes. Paysera užtikrina klientų patogumą kiekviename žingsnyje – nuo paskyros atsidarymo iki sėkmingo įmokų surinkimo.

Paysera verslo sąskaitą galite greitai ir paprastai atsidaryti internetu, o rūpindamiesi jūsų poreikiais, taip pat siūlome ir patyrusią klientų aptarnavimo komandą. Mums rūpi mūsų klientų patogumas, todėl pabrėžiame, kad esame visada pasiruošę atsakyti į jūsų klausimus ir padėti išspręsti bet kokias kilusias problemas greičiau.

Savo klientus konsultuojame 17 kalbų, o aptarnavimas anglų kalba mūsų klientams pasiekiamas 24/7!

Paysera verslo klientams siūlo patyrusią klientų aptarnavimo komandą.

Edukacijos ir ypatingi pasiūlymai

Ir, žinoma, kaipgi be ypatingų pasiūlymų?

Naujausias iniciatyvos pavyzdys – Paysera 20-ojo gimtadienio pasiūlymas. Verslo klientai, pasinaudoję šiuo pasiūlymu, atlikdami SEPA pervedimus išleido mažiau.

Kaip tai veikia?

Kuo daugiau lėšų verslo klientai laiko Paysera sąskaitoje – tuo daugiau nemokamų SEPA pervedimų gali atlikti. Plačiau – lentelėje.

Sąskaitoje laikomų lėšų vidurkis per mėnesį (EUR) Nemokamų SEPA pervedimų skaičius per mėnesį
0–10 000 10
10 001–25 000 50
25 001–50 000 100
50 001–75 000 200
75 001–100 000 300
> 100 000 500

Norėtumėte pasinaudoti šiuo pasiūlymu savo verslui? Kviečiame susisiekti su mumis ir aptarti pasiūlymą plačiau.

Na, o jei nespėjote, norime nuraminti – mes nuolat stengiamės pristatyti vis daugiau naudingų patarimų bei ypatingų pasiūlymų. Sekite mūsų socialinius tinklus ir sužinokite apie juos pirmieji!

#
Paslaugos

Kaip patikrinti Paysera pervedimo būseną?

Atlikę pervedimą visada turėtumėte turėti galimybę sekti savo pinigus. Dėl to nekyla jokių abejonių. Todėl, siekdami užtikrinti skaidrumą, suteikiame jums galimybę bet kada patikrinti savo pervedimų būseną. Patys įsitikinkite, kad su Paysera sekti savo pinigus galite greitai ir paprastai.

#
Verslui

Top 10 klausimų apie įmokų surinkimą internetu

Perkėlus savo verslą į internetinę erdvę, tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems iškyla daugybė klausimų. Bet juk tai ne verslas, jeigu nieko neparduodate, tiesa? Paysera padeda tūkstančiams e. parduotuvių rinkti mokėjimus internetu iš pirkėjų visame pasaulyje. Tad šiandien atsakysime dažniausius jų klausimus.

#
Verslui

Kodėl vis daugiau renginių organizatorių renkasi Paysera Tickets?

Bilietų pirkimas į nekantriai lauktą renginį gali kelti nusivylimą, kai tenka susidurti su paslėptais mokesčiais. Renginių organizatoriai taip pat nusipelno laisvės ir prieinamos kainos tam, kad galėtų platinti savo renginių bilietus paprasčiau. Siekiant išspręsti šias problemas, buvo sukurta vis labiau populiarėjanti Paysera Tickets platforma. Tačiau tai dar ne viskas. Panagrinėkime, kodėl vis daugiau renginių organizatorių renkasi Paysera Tickets.