Përdor Google Pay™ me Visa Paysera

Shtoni kartelën tuaj Visa në Google Pay me aplikacionin mobil Paysera. Kjo metodë për të shtuar kartelën është e disponueshme në të gjitha vendet, edhe në vendet ku Google Pay aplikacioni nuk mund të instalohet ende. 

Është mënyra e shpejtë dhe e thjeshtë për të paguar në miliona vende - në faqe, në aplikacione dhe në dyqane.

Përdorni Google Pay kudo që shihni një nga këto simbole:

#
#
Google Pay Paysera
Google Pay është markë tregtare e Google LLC.

Pagesa të menjëhershme dhe pa mundim

#

Shpejtë

Shtojeni kartelën Visa në Google Pay, është e lehtë dhe e shpejtë - bëjeni atë direkt nga aplikacionin Paysera ose përmes Google Pay. 

#

Përshtatshëm 

Paguani sa më shpejtë që klikoni. Pagesa pa kontakt për telefonin tuaj Android - zgjojeni dhe mbajeni pranë lexuesit derisa të shihni një tik.

#

Sigurtë

Kur përdorni Google Pay, një numër i koduar i llogarisë virtuale përdoret për të përfaqësuar informacionin tuaj - kështu që detajet e kartelës suaj të vërtetë të qëndrojnë të sigurta. 

Si të shtoni kartelën Visa në Google Pay?

Për të shtuar kartelën tuaj Visa në Google Pay kërkon vetëm disa çaste. Mund ta bëni përmes aplikacionit Google Pay, ose direkt nga aplikacioni Paysera.

Përmes aplikacionin mobil Paysera:

Hapni aplikacionin Paysera, shkoni te kartelat dhe klikoni lehtë mbi butonin "Shto në Google Pay".

Nëse nuk e keni aplikacionin Paysera në telefonin tuaj Android akoma, shkarkojeni falas nga Google Play.

#

ℹ️ Kjo metode për të shtuar kartelën tuaj është poashtu e disponushme në vendet që mbështeten nga Google Pay por nuk e kanë ende të disponueshëm shkarkimin e aplikacionit Google Pay. 

Përmes aplikacionit Google Pay : 

Nëse e keni tashmë aplikacionin Google Pay - hapni aplikacionin, zgjidhni të shtoni një mënyrë të re pagese, futni detajet e kartelës suaj Visa dhe ndiqni udhëzimet brenda aplikacionit. 

A preferoni t'i bëni gjërat në desktop? Vendoseni në pay.google.com.

Pyetjet më të shpeshta

Google Pay punon kudo që pranohen pagesa pa kontakt. Pasi të shtoni kartelën, thjesht zgjoni telefonin tuaj Android dhe mbajeni atë pranë lexuesit derisa të shihni një tik. Ju as nuk keni nevojë të hapni aplikacionin.

Për më tepër, përdorni Google Pay për të kontrolluar edhe më shpejtë në të gjitha aplikacionet dhe faqet tuaja të preferuara. Pasi të keni shtuar kartelën, nuk do të keni nevojë të futni përsëri informacionin tuaj të pagesës. Thjesht zgjidhni Google Pay në arkë, konfirmoni blerjen tuaj dhe jeni gati.

Jo. Është falas të shtoni kartelën tuaj në Google Pay dhe nuk merrni tarifa shtesë për përdorimin e saj me Visa për transaksione. Theshtë njësoj si të përdorësh kartelën tënde të debitit.

Google Pay nuk vendos asnjë kufizim; megjithatë, disa tregtarë mund të kenë limitet e tyre për pagesa pa kontakt. Ndërkohë, kur paguani në internet në aplikacione ose në web, nuk ka limite për transaksionet e Google Pay.

Ju lutemi vini re se për pagesa me Visa përmes Google Pay zbatohen limitet standarde për transaksionet me kartela.

Po. Pagesa me Google Pay është më e sigurtë sesa përdorimi i parave të gatshme ose një kartelë fizike. Edhe nëse e humbni telefonin tuaj, askush nuk mund të paguajë pa e shkyçur telefonin tuaj. 

Gjithashtu, kur përdorni telefonin tuaj për pagesë pa kontakt, Google Pay nuk ju dërgon numrin aktual të kartelës suaj të kreditit ose debitit me pagesën tuaj. Në vend të kësaj, një numër i koduar i llogarisë virtuale përdoret për të përfaqësuar informacionin tuaj - kështu që detajet e kartelës suaj të vërtetë të qëndrojnë të sigurtë.

Sidoqoftë, mbani pajisjen tuaj Android dhe kartelën Visa të sigurtë dhe në çdo kohë - nëse e keni humbur kartelën tuaj, bllokojeni atë menjëherë

Nëse e humbisni telefonin tuaj ose ju vjedhin, mbylleni dhe fshijeni me Gjej pajisjen time, nëse është e disponueshme për juve.

Gjithashtu, gjithmonë mund ta ngrini kartelën tuaj përkohësisht në kompjuterin tuaj, duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera, ose duke telefonuar mbështetjen e klientit tonë. 

Nëse e humbni kartelën tuaj Visa - ngrini atë menjëherë. Ju mund ta bëni atë përmes aplikacionit mobil Paysera, e-banking, ose duke telefonuar mbështetjen ndaj klientit

Nëse ngrini kartelën tuaj, nuk do të jeni në gjendje të përdorni kartelën tuaj me Google Pay. Nëse e gjeni kartelën tuaj dhe e ngrini atë, do të jeni në gjendje të përdorni përsëri Google Pay. Përndryshe, porositni kartelë të re dhe pastaj shtojeni në Google Pay. 

Po. Ju mund të paguani me Google Pay në qindra aplikacione dhe faqet tuaja të preferuara, si dhe dyqane fizike në të gjithë botën - kudo që pranohen pagesa pa kontakt.