Diçka nuk po funksionon?

Kontrolloni nëse ka ndonjë problem për të cilin ne tashmë e dijmë

Mbështetja 24/7

Mbështetje në Anglisht është e disponueshme te klientat e Paysera përmes telefonit +44 20 80996963.

A jeni mashtruar?

Nëse keni humbur para për shkak të mashtrimeve, ose dyshoni se i keni zbuluar mashtruesve detajet e kartelës së pagesës ose të kyçjes në llogarinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni sa më shpejt të jetë e mundur në fraud@paysera.com. Ne do të marrim masa të menjëhershme.

Lituania

Qendra e Shërbimit të Klientit

Pilaitės pr. 16, Vilnius
Orari i punës: I-V 8 paradite - 6:30 pasdite, VI 10 paradite - 2:30 pasdite (UTC+3).

Mbështetje me telefon

+37052071558
+37070017217

Orari i punës: I-V 8 paradite - 10 pasdite, VI-VII 8 paradite - 8 pasdite (UTC+3).
Mbështetje në Lituanisht, Anglisht

Latvia

Mbështetja përmes telefonit

+371 67 881518
Orari i punës: I-V 8 të mëngjesit - 7 pasdite, VI 9 të mëngjesit - pasdite (UTC+3)
Mbështetje në gjuhët Letoneze, Ruse dhe Angleze.

Mbretëria e Bashkuar

Mbështetja përmes telefonit

+44 20 80996963
Orët e punës: I-VII, 8 AM - 10 PM (UTC+3).
Mbështetja në gjuhët Anglisht.

Polonia

Mbështetja përmes telefonit

+48 22 2062146
Orët e punës : I-V, 9 AM - 5 PM (UTC+3).
Mbështetja në gjuhët Polonisht.

Bullgaria

Departamenti i Shërbimit të Klientit në Bullgari

Bulgaria, Sofia 1612, Ami Bue str. 84, fl. 4
Orari i punës: I-V, 9 paradite - 5:30 pasdite (UTC+3).

Mbështetja përmes telefonit

+359 2 4949770
Orari i punës: I-V, 9 paradite - 5:30 pasdite (UTC+3)
Soporte en búlgaro e inglés.

Spanja

Mbështetja përmes telefonit

+34 937370166
Orët e punës : I-V, 11 AM - 6 PM (UTC+3).
Mbështetja në gjuhët Spanjollisht dhe Anglisht.

Estonia

Mbështetje përmes telefonit

+3726165022
Orari i punës: I-V 9:00 AM - 6:00 PM (UTC+3).
Mbështejte në gjuhë Estoneze, Engleze, dhe Ruse.

Romania

Përkrahur përmes telefonit

+40 31 2295331
Orari i punës: I-V 9 AM - 5.30 PM (UTC+3).
Përkrahur në gjuhën Angleze dhe Rumune

Franca

Mbeshtetje permes telefonit

+33 186653416
Orari i punes: I-V, 9 AM - 8 PM (UTC+2)
Mbeshtetje ne Frengjisht, Anglisht dhe Arabisht.

Gjermania

Mbeshtetje permes telefonit

+370 66 544 003
Orari i punes: I-V, 9 AM - 5 PM (UTC+2)
Mbeshtetje ne Gjermanisht dhe ne Anglisht

Kosova

Mbështetja përmes telefonit

+383 38 607 607
+383 49 456 021
+383 49 456 023
Orët e punës: I-V 9 paradite - 6 pasdite (UTC+2).
Mbështetja në gjuhën Shqipe dhe Angleze.

Ukrainë

Mbështetja përmes telefonit

+380 947129938
Orët e punës: I-V 9 AM - 6 PM (UTC+ 3)
Mbështetje në gjuhën Ukrainisht, Rusisht dhe Anglisht.

Algjeria

Mbështetja përmes telefonit

+33 186653416
Orari i punës: I-V 9 të mëngjesit - 9 pasdite, VI-VII 9 të mëngjesit - 5 pasdite (UTC+1)
Mbështetje në gjuhën angleze, arabe dhe franceze.

Shqipëria

Mbështetja përmes telefonit

+355 4 450 0800
Orët e punës: I-V 9 paradite - 6 pasdite (UTC+2).
Mbështetja në gjuhën Shqipe dhe Angleze.

Georgia

Shërbimi ndaj Klientit në Gjeorgji

Georgia, Tbilisi 0112, Tsereteli ave. N4/2,
Orari i Punës: I-V, 10 AM - 6:30 PM (UTC+4)

Mbështetje përmes telefonit

+995 32 222 05 22
Orari i punës: I-V, 10 AM - 6:30 PM (UTC+4)
Mbështetja në gjeorgjisht dhe anglisht.

Turqia

Mbështetja përmes telefonit

+908503901945
Orari i punës: I-V 11 paradite - 7:30 pasdite (UTC+3)
Mbështetja në gjuhën Angleze dhe Turke.