Използвайте Google Pay™ с карта Visa

Добавете своята карта Visa към Google Pay директно от мобилното приложение на Paysera. Този метод за добавяне на картата е наличен във всички поддържани държави, дори където приложението Google Pay все още не може да бъде изтеглено. 

Това е бърз и лесен начин да плащате на милиони локации - на сайтове, в приложения и в магазини.

Използвайте Google Pay навсякъде, където видите някой от следните символи:

#
#
Google Pay Paysera
Google Pay е запазена марка на Google LLC.

Незабавни и не изискващи усилия плащания

#

<Бързо

Добавянето на картата Visa към Google Pay е лесно и бързо - направете го директно от мобилното приложение на Paysera или чрез Google Pay. 

#

Удобно 

Платете със скоростта на едно кликване. Стартирайте безконтактни плащания с Вашия телефон - събудете телефона и го задръжте близо до четеца, докато видите отметка.

#

Сигурно

Когато използвате Google Pay, за подаване на Вашата информация се използва криптиран номер на виртуална сметка, така че данните на истинската Ви карта да останат в безопасност. 

Как да добавите карта Visa към Google Pay?

Добавянето на Вашата карта Visa към Google Pay отнема само няколко минути. Можете да го направите чрез приложението Google Pay или директно от мобилното приложение на Paysera .

Чрез мобилното приложение на Paysera:

Отворете приложението, отидете на "Карти" и натиснете бутона „Добавяне към Google Pay“.

Ако все още не сте инсталирали приложението на Paysera на Вашия телефон с Android, изтеглете го безплатно от Google Play.

#

ℹ️ Този метод на добавяне на Вашата карта е наличен и в държави, които се поддържат от Google Pay, но все още нямат възможност да изтеглят приложението Google Pay. 

Чрез приложението Google Pay: 

Ако вече разполагате с приложението Google Pay или можете да го изтеглите от Google Play, отворете приложението, изберете да добавите нов начин на плащане, въведете данните за Вашата карта Visa и следвайте инструкциите в приложението. 

Предпочитате да работите на десктоп? Направете настройките на pay.google.com.

Често задавани въпроси

Google Pay работи навсякъде, където се приемат безконтактни плащания. След като добавите картата, просто събудете своя Android телефон и го задръжте близо до четеца, докато видите отметка. Дори не е необходимо да отваряте приложението .

Освен това, можете да използвате Google Pay, за да плащате още по-бързо в любимите си приложения и сайтове. След като добавите карта, няма да е нужно да въвеждате отново данните си за плащане. Просто при плащане изберете Google Pay, потвърдете покупката си и сте готови .

Не. Добавянето на карта към към Google Pay е безплатно и не се начисляват допълнителни такси за използването на Google Pay за транзакции с карта Visa. Работи по същия начин, като Вашата платежна карта .

Google Pay не налага никакви ограничения; някои търговци обаче могат да имат свои собствени лимити за безконтактни плащания. Когато плащате онлайн в приложения или на сайтове, няма ограничения за транзакции с Google Pay.

Имайте предвид, че за плащания с карта Visa чрез Google Pay се прилагат стандартни лимити за транзакции с карти .

Да. Плащането с Google Pay е по-сигурно от използването на пари в брой или физическа карта. Дори да загубите телефона си, никой не може да го използва за плащане, без да отключи телефона Ви. 

Също така, когато използвате телефона си за безконтактно плащане, Google Pay не изпраща действителния Ви номер на кредитна или дебитна карта заедно с плащането Ви. Вместо това се използва криптиран номер на виртуална сметка, за да представи Вашата информация, така че реалните данни на Вашата карта остават в безопасност.

Винаги обаче пазате Вашето Android устройство и картата Visa на сигурно и безопасно място. В случай, че изгубите картата си, незабавно я блокирайте

Ако Вашият телефон бъде откраднат или го изгубите, заключете го и го изтрийте с Find My Device, ако тази опция е достъпна за Вас.

Също така, винаги можете временно да замразите картата си на компютъра си, като влезете в своя Paysera акаунт или като се обадите на нашия отдел "Обслужване на клиенти". 

Ако загубите картата си Visa, незабавно я замразете. Можете да го направите чрез мобилното приложение на Paysera , онлайн банкирането или като се свържете с отдел "Обслужване на клиенти" на Paysera

Ако замразите картата си, няма да можете да я използвате с Google Pay. Ако намерите картата си и я размразите, ще можете отново да използвате Google Pay. В противен случай, поръчайте нова карта и я добавете към Google Pay. 

Да. Можете да платите с Google Pay в стотици любими приложения и сайтове, както и във физически магазини по целия свят - навсякъде, където се приемат безконтактни плащания .