Всі категорії
Особисті фінанси

Як закрити рахунок Paysera, який не використовується? 

Січень 2022 • 6 хв.
#
Нам шкода, що Ви покидаєте нас. Але якщо Ви все-таки вирішили це зробити – ми розповімо, як Ви можете закрити свій рахунок Paysera та які дії Вам необхідно зробити перед цим. 

Що потрібно зробити перед закриттям рахунку? 

Перш ніж закрити свій рахунок Paysera, перевірте декілька речей: 
Чи немає на Вашому рахунку від'ємного залишку.
Чи є у Вас карта «Visa».
Чи не залишилися на Вашому рахунку кошти.

💸 Заборгованість (від'ємний баланс). Якщо на Вашому рахунку Paysera є заборгованість – Ви не зможете його закрити, поки не погасите її. Щоб погасити заборгованість, Вам необхідно буде поповнити свій рахунок. 

Щоб поповнити рахунок, відкрийте мобільний додаток Paysera, виберіть «Поповнити рахунок», країну та валюту. Після цього Ви побачите інструкції, що робити далі. 

Також Ви можете поповнити рахунок через інтернет-банк Paysera – bank.paysera.com. Підключіться та виберіть Рахунки та карти > Поповнення рахунку. Вкажіть країну та валюту, і Вам будуть надані інструкції, як поповнити рахунок. 

💳 Карта «Visa». Якщо у Вас є карта «Visa» – перед закриттям рахунку Ви повинні заблокувати її на постійній основі. Залишок рахунку (якщо він є) Ви зможете отримати готівкою або переказати на інший банківський рахунок.

Якщо Ви бажаєте заблокувати карту, увійдіть у мобільний додаток Paysera та виберіть > Карти > Тимчасово блокувати > Блокувати карту.

#

💰Залишок. Перед закриттям рахунку Ви повинні перерахувати кошти, що залишилися на ньому, на інший рахунок або зняти їх. Якщо Ви хочете закрити рахунок, на ньому не повинно бути коштів.  

Якщо Ваш обліковий запис не ідентифікований, і Ви не можете самі перерахувати кошти, перед закриттям рахунку надайте нам реквізити банківського рахунку, на який Ви бажаєте їх перерахувати. 
 

Необхідно надати наступні реквізити банківського рахунку:

  • Ваше ім'я та прізвище
  • Ваша адреса
  • Номер Вашого банківського рахунку
  • SWIFT та (або) BIC код
  • Адреса Вашого банку

Що робити далі, щоб закрити рахунок?

Виконавши вищенаведені необхідні дії, зв'яжіться з нами  по ел. пошті dopomoga@paysera.ua зі своєї адреси ел. пошти, що підтверджена в нашій системі, або по телефону +380 94 712 9938 з номера, який зареєстрований в обліковому записі, та попросіть видалити обліковий запис Paysera.

  1. Через додаток Paysera. Підключіться до свого облікового запису > натисніть на іконку ⚙️ > опустіться донизу та виберіть Видалити рахунок > ознайомтеся з рекомендованими діями > виберіть Видалити.
  2. Через Центр підтримки клієнтів. Надішліть лист електронною поштою на dopomoga@paysera.ua з вашої підтвердженої в нашій системі адреси електронної пошти або зателефонуйте нам з вашого зареєстрованого номера телефону за номером +380 947129938 та попросіть видалити Ваш обліковий запис Paysera.

Як дізнатися, що обліковий запис було успішно видалено?

Якщо Ви вирішили видалили свій обліковий запис через застосунок, після того, як Ви виберете "Видалити", на екрані побачите підтвердження того, що ваш обліковий запис було видалено.

Якщо Ви вирішили видалити свій обліковий запис через наш Центр підтримки клієнтів, наш консультант підтвердить Вам те, що його було видалено.

Зрештою, Ви можете перевірити, чи було видалено Ваш обліковий запис, спробувавши підключитися до нього за допомогою даних для підключення, які Ви використовували. Якщо обліковий запис було успішно видалено, ваша спроба підключення буде невдалою, оскільки система Вас не розпізнає.

Нагадування

Маємо попередити − після закриття вашого облікового запису, за законом ми зобов'язані зберігати певну інформацію про Вас протягом певного періоду часу.

Ви можете дізнатися, які саме ваші дані і як довго ми повинні їх зберігати, ознайомившись з Політикою конфіденційності Paysera.

Дякуємо за розуміння.

Допоможіть нам удосконалюватися 🤝

Просимо Вас вказати причини, через які Ви вирішили закрити свій рахунок, і таким чином допомогти нам удосконалюватися. Можливо, Вам не вистачало якихось послуг? Або можливо наше обслуговування було недостатньо ефективним? Зауваження та пропозиції чекаємо на ел. пошту dopomoga@paysera.ua.

Пов'язані статті

#
Послуги

НОВИНКА! Стежте за роботою систем Paysera в інтернеті

Одна із новорічних обіцянок Paysera на 2022 рік – більш відкрите спілкування з клієнтами. І щоб виконати її, ми представляємо сайт, який дозволяє відслідковувати роботу систем Paysera.

#
Особисті фінанси

Чому мій рахунок Paysera заблоковано або доступ до нього обмежений?

Коли установа, якій Ви довірили свої кошти, обмежила доступ до Вашого рахунку або навіть закрила його, це неприємно. Хоча як фінансова установа ми знаходимося з іншого боку барикад, нам також неприємно закривати рахунки своїх клієнтів. Тому перед тим як закрити рахунок, ми завжди перевіряємо, чи потрібно це робити. Це звичайна практика для всіх фінансових установ, покликана забезпечити безпеку коштів клієнтів та суспільства.

#
Послуги

Англійською Paysera буде обслуговувати клієнтів цілодобово 

З 1 березня на англійській мові Paysera буде обслуговувати клієнтів цілодобово щодня. Отримати консультацію можна буде по телефону, електронній пошті та в живу онлайн (англ. live chat) на сайті.