Значка за сигурност

#

Дизайн на значката за сигурност.

Значка за сигурност - какво е това?

Това е гаранция за сигурно плащане. Paysera я е създала, за да подсигури разнообразие от начини на плащане и сигурна обработка на онлайн плащанията.

Предимства за търговци

Чрез показването на значка за качество на Paysera на уеб сайта, търговецът показва на клиентите, че неговият уеб сайт е проверен от администраторите на Paysera и собствениците на уеб сайта са били идентифицирани и с тях може да бъде осъществен контакт.

По този начин клиентите знаят, че уеб сайтът е надежден и може да осигури приемлив начин на плащане.

Клиентите са сигурни, че www.paysera.bg може да предостави информация за електронните магазини на търговеца. Със задържането на курсора върху значката клиентът ще види основната информация за контакт на проекта, а като кликне върху етикета, ще бъде пренасочен към страница на уеб сайта на Paysera, създадена за търговеца и показваща важна информация за проектите.

Тъй като повечето банки и платежни системи, свързани към системата Paysera, изискват писмено съгласие за показване на техните лога, значката за сигурност информира платеца за възможността да се плати по банков път, без да се поставя тяхното лого на уеб сайта на търговеца. По този начин търговецът не само спестява място, но също така избягва преговори за предоставяне на съгласие да постави лого на Интернет страницата и да подменя променени лога на банки.

Как да се постави значка за надеждност?

За да бъде поставена значка за надеждност на Вашия сайт, моля влезте в www.paysera.bg, кликнете върху меню "Проекти и свързани дейности", изберете"Моите проекти" и от падащото меню до проекта изберете "Общи настройки на проект". Копирайте уникалния код и го поставете в индекс файла на Вашия уеб сайт.