Transferet e parave tek të afërmit kur ata kanë nevojë për para në të njëjtën ditë

Të afërmit ose miqtë tuaj preferojnë të marrin transferet kesh? Ne bashkëpunuam me kompanitë kryesore të dërgesave të emigrantëve si Ria, PrivatBank dhe Globus për t'ju ofruar transfere të parave të gatshme me tarifa të përballueshme.

Ju duhet të jeni një klientë i Paysera për të bërë një transfer parash.

#

Transferet në Ria në mbarë botën për marrjen e parave

Transferet për marrjen e parave në Ukrainë

#
Paratë vijnë për 10 minuta.

Tërheqje në 500,000 lokacione Ria

Tarifa: nga 3.5 EUR + 0.7%

Valutat për transferet: EUR, USD, GBP

Falas për të tërhequr para!
ME SHUME
#
Paratë vijnë për 10-20 minuta.

Tërheqje në >5700 ATM dhe >1000 degë të PrivatBank

Tarifa: nga 2.3%

Valutat për transfere: EUR

Falas për të tërhequr paratë!
SË SHPEJTI!
#
Paratë vijnë për 10-20 minuta.

Tërheqje në 150 lokacione Globus

Tarifa: 2.3%

Valutat për transfere: EUR

Falas për të tërhequr mjete!
ME SHUME