Всі категорії
Особисті фінанси

Як відкрити рахунок Paysera?

#
Багато хто досі вважає, що відкриття банківського рахунку − довгий і складний процес, під час якого треба стояти у довгих чергах, заповнювати різні документи та часто сплачувати різні збори. Проте ситуація інша, якщо Ви хочете відкрити рахунок Paysera − все необхідне робиться швидко та зручно онлайн. Дотримуйтесь наведених нижче інструкцій та відкрийте рахунок БЕЗКОШТОВНО вже сьогодні. 
 

Чому варто відкрити рахунок Paysera?

Є багато різних причин, через які тисячі людей щомісяця вирішують відкрити рахунок Paysera. Декілька ключових переваг: безкоштовний віддалений процес відкриття рахунку, місцеві та міжнародні перекази, вигідні курси обміну валюти, можливість замовити платіжну карту «Visa», збирати платежі в інтернет-магазині та купувати інвестиційне золото по інтернету та багато іншого. 

Відкрийте рахунок Paysera БЕЗКОШТОВНО вже сьогодні! 

РЕЄСТРАЦІЯ > 

Скільки коштує відкрити рахунок Paysera? 

Відкрити особистий рахунок Paysera можна безкоштовно. Також немає ніякого місячного збору за його обслуговування. Додаткові збори стягуються лише за додаткові послуги (наприклад, за замовлення карт, їх обслуговування тощо). Усі ці послуги можна знайти на сайті Paysera

Детальні інструкції, як відкрити рахунок Paysera

  1. Завантажте мобільний додаток Paysera
    Відкрити рахунок Paysera можна лише за допомогою додатку Paysera. Завантажте його безкоштовно на «Play Store», «App Store» або «Huawei AppGallery».
  1. Зареєструйтесь
    Відкрийте мобільний додаток Paysera, виберіть мову та натисніть «Створити обліковий запис».

    Введіть свій номер телефону та придумайте надійний пароль (за допомогою цього пароля Ви зможете підключатися до свого облікового запису через інтернет-банк Paysera bank.paysera.com).

    Після цього Ви отримаєте SMS-повідомлення з кодом підтвердження. Введіть його в додатку, щоб підтвердити номер телефону.

    Придумайте PIN-код, за допомогою якого Ви зможете заходити в додаток Paysera у своєму телефоні щоразу, коли захочете ним скористатися. Якщо пристрій дозволяє, можлива і біометрична ідентифікація (наприклад, вхід в додаток за допомогою відбитка пальця або розпізнавання обличчя).
#
  1. Підтвердьте адресу ел. пошти
    Щоб почати користуватися обліковим записом, після реєстрації Вам потрібно буде пройти ідентифікацію.

    В додатку Paysera натисніть на повідомлення про ідентифікацію та дотримуйтесь інструкцій.

    Перш за все, підтвердіть адресу своєї ел. пошти. Введіть адресу та код підтвердження, який Ви отримаєте в тому самому електронному листі. 
  1. Заповніть анкету «Знай свого Клієнта». 

    Всі клієнти відповідно до закону повинні заповнити анкету «Знай свого Клієнта». 

    Вам потрібно буде відповісти на кілька питань щодо Вашого фінансового стану. Наприклад, на питання про Ваші основні джерела доходу (це може бути Ваша зарплата чи стипендія). 
    На питання про плановий місячний оборот на Вашому рахунку (Ви плануєте отримувати на нього до 1000 EUR на місяць або 10 000 EUR). 
    На питання про те, чи займаєтесь Ви чи Ваші родичі політичною діяльністю. 
    Також Вам доведеться підтвердити те, що Ви є особою, яка буде користуватися відповідним обліковим записом. 

    Детальніше про анкету «Знай свого Клієнта» >
#
  1. Надайте необхідні документи 
    Потім, Вам потрібно буде підтвердити Вашу особу за допомогою особистого документа (наприклад, закордонного паспорта або ідентифікаційної картки). 

    Після надання документа ще потрібно буде зробити селфі, щоб ми переконалися в тому, що Ви є особою, вказаною у наданому документі. 
#

Ось і все! Ваш рахунок відкрито. Ваші документи будуть перевірені протягом одного або двох днів, і Ви зможете почати переказувати та отримувати гроші, конвертувати валюту, робити покупки в інтернеті тощо. 

Як поповнити рахунок? 

Щоб зробити перший переказ через Paysera, Вам потрібно поповнити свій рахунок. Зробити це можна за допомогою звичайного банківського переказу. 
Тут Ви знайдете детальні інструкції, як переказувати гроші на свій рахунок.

Пов'язані статті

#
<br> Особисті фінанси

10+ причин, чому Вам варто користуватись послугами Paysera 

Ви пам'ятаєте, керуючись якими критеріями Ви обрали свій перший банк? Його послугами користувалися Ваші батьки? Можливо Ви отримали безкоштовну карту в школі? Але чи можна це вважати свідомим вибором? Дізнайтеся 10 причин, чому люди зазвичай відкривають рахунок Paysera.

#
Послуги

Що Paysera запланувала на 2022 рік

У швидко мінливому та висококонкурентному світі бізнесу довгострокове планування необхідне і водночас практично неможливе. З одного боку, потрібно мати чітке бачення та цілі, щоб команда знала, що потрібно робити і в якому напрямку рухається компанія. З іншого – потрібна гнучкість, щоб реалізовувати спонтанні ідеї та не проґавити дуже важливі в бізнесі моменти «зараз чи ніколи». У зв'язку з цим пропонуємо Вам ознайомитися з невеликою частиною наших планів на 2022 рік.

#
Особисті фінанси

Що таке IBAN та як його знайти? 

IBAN – це один із найбільш часто використовуваних у банківському секторі номерів. Незалежно від того, чи Ви надсилаєте кошти або надаєте свої реквізити, щоб їх отримати – для цього Ви, швидше за все, використовуєте саме номер IBAN. Але чи зможете Ви пояснити, що таке IBAN?