Mbledhja e pagesave në Finlandë

# Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose sistem dhe një Kategoria e projektit Paysera tarifë komisioni.
Pagesa përfundimtare e komisionit llogaritet duke shtuar përqindjen dhe tarifën fikse. Përqindja nuk mund të jetë më e ulët se minimumi ose më e lartë se tarifa maksimale.

Shërbimi i inicimit të pagesës (PIS)

Tipi i Pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifë minimale Tarifë maksimale Tarifë fikse

Nordea shërbimi i inicimit të pagesës
Pagesa kreditohet në 3-5 min.
Më shumë informacion...
0,00 % - 0,00 EUR -

Revolut shërbimi i inicimit të pagesës
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacion...
0,00 % - 0,00 EUR -

S-Pankki bank shërbimi i inicimit të pagesës
Pagesa kreditohet në 3-5 min.
Më shumë informacion...
0,00 % - 0,00 EUR -

Shërbimi Bank Link dhe Metodat e Tjera të Pagesës

Tipi i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifë minimale Tarifë maksimale Tarifë fikse

Shërbimi Paysera Bank Link
Nuk ka rezervime pagese.
Tarifa do t’i kthehet klientit Paysera si cashback për blerjen.
1,0 % - 0,50 EUR -
Bankat e Finlandës nga Trustly
Bankat e Finlandës
Nuk ka rezervim pagese.
Pagesa kreditohet në 1 DP (në raste të rralla deri në 3 DP)
% EUR EUR -

Sisteme të tjera
Rezervimi i pagesës - 24 orë.
Aktivizohet sipas kërkesës dhe e veçuar nga metodat e tjera të pagesës.
 
Më shumë informacion...
nga 0,3 % - - -