Visos kategorijos
Paslaugos

Svarbiausios Paysera mobiliosios programėlės funkcijos 2021-aisiais

Paysera mobilioji programėlė

Kiekvieną mėnesį, o kartais ir dažniau, Paysera mobilioji programėlė išleidžia naujas funkcijas bei patobulinimus. Kai kurie jų – vos pastebimi net ir akyliausiai akiai, kiti patenka į naujienų portalus ir iš karto tampa populiarūs tarp klientų. Pasitikrinkite, kurias iš 2020-aisiais pristatytų funkcijų jau išbandėte. O kokių turėtumėte su nekantrumu laukti šiais metais? Paruošėme naujovių kiekvieno skoniui!

Kortelių turėtojams 💳

Spalvotos kortelės – ryškiai mėlyna ir oranžinė ar tamsesnės verslo klientų kortelių spalvos – ką pasirinktumėte jūs? Jau beveik prieš metus klientams pristatėme naujas kortelių spalvas.

Apple Pay – praėjusius metus baigėme su trenksmu – suteikėme galimybę Visa korteles prisidėti prie Apple Pay.

Pranešimai apie atsiskaitymą kortele – gaukite pranešimą (angl. notification) kas kartą atsiskaitę kortele. Ši funkcija ypač patraukli tiems, kurie nuolat jaudinasi pamesiantys kortelę 🙈. Aktyvuokite šią funkciją paspaudę ant savo profilio ikonos programėlėje > Pranešimai > Mokėjimai kortele.

#

Privatumui ir saugumui 🔐

Privatus režimas – atverkite programėlę prie savo draugų ir nebijokite, jog kas nors pamatys jūsų sąskaitos likutį. Aktyvuokite privatumo režimą paspaudę ant profilio ikonos programėlėje > Privatumas ir saugumas > Privatus režimas.

Paslėpti išrašai – paslėpkite pasirinktus išrašus ir jie nebus rodomi jūsų mokėjimų istorijoje. Mokėjimų istorijoje pasirinkite išrašą ir pirštu braukite ant jo į kairę > Slėpti.

#

Draugams, poroms ir partneriams 🤝

Bendros sąskaitos – jei jau taupote kartu, kartu leiskite ir pinigus! Atsidarykite bendrą sąskaitą su savo antrąja puse, šeimos nariu ar kolega. Profilio ikona > Mano sąskaitos > Sukurti naują sąskaitą > Bendra sąskaita.

Leidimai valdyti sąskaitą – suteikite teisę kitam asmeniui stebėti, o gal ir valdyti vieną iš savo sąskaitų. Profilio ikona > Mano sąskaitos > Pasirinkite sąskaitą > Leidimai.

Pasikartojantys mokėjimai – turite prenumeratą? Kas mėnesį mokate nuomą ar mokesčius? Nustatykite pasikartojantį mokėjimą ir tam tikra suma kas tam tikrą laiką bus persiunčiama į pasirinktą sąskaitą 💸. Spauskite Pervedimai > Pasikartojantys mokėjimai.

#

Patogumui ⏳

Naujos kalbos – arabų, ukrainiečių, Kosovo albanų – šios kalbos neseniai papildė mobiliosios programėlės kalbų sąrašą, kurį dabar sudaro net 14 kalbų – dar paprastesniam ir suprantamesniam finansų valdymui 🌎. Profilio ikona > Kalba.

Finansų ekspertams 🏅

Taurieji metalai – pirkite, siųskite, parduokite atgal tikrą fizinį investicinį auksą. Prekybos auksu funkciją pristatėme 2020-aisiais ir netrukus tai tapo viena įdomiausių ir mėgstamiausių mūsų paslaugų. Daugiau > Taurieji metalai.

Verslo sąskaitos – atidarykite sąskaitą savo verslui per kelias minutes savo telefone. Profilio ikona > Verslo sąskaitos > Atidaryti verslo sąskaitą.

#

2021-ieji – metai, kokių dar nebuvo

Per daug neišduodami savo visų metų planų pristatome kelias funkcijas, kurias tikimės pristatyti šiais metais.

Virtualios kortelės 📲

Plušame, kad kuo greičiau pristatytume vieną iš labiausiai laukiamų funkcijų – virtualias korteles, kad jūsų pinigai būtų visuomet su jumis.

Sidabras ir platina 🥈

Šiais metais, kuomet šiltai sutikote mūsų prekybos auksu funkciją, jau žinojome, jog greitai tauriųjų metalų krepšelį papildysime ir platina bei sidabru. Ir nors tikslios datos pasakyti dar negalime – ilgai laukti nereikės.

24/7 klientų aptarnavimas ir konsultantų pagalba programėlėje 💬

Jau greitai anglų kalba klientus aptarnausime visą parą! O neradę norimos funkcijos programėlėje, su mūsų konsultantais galėsite susisiekti parašę žinutę programėlėje.

Pinigų prašymas 🤑

Jau pripratote siųsti pinigų prašymus savo draugams, kurie turi Paysera sąskaitas, o greitai galėsite priminti apie skolą ir tiems, kurie Paysera dar neatrado!

… o taip pat ir dar kelios naujienos: Bendrų išlaidų funkcija dar paprastesniam sąskaitų skaidymui pramogaujant su draugais, Widgets telefonuose su iOS 14 📲, VoiceOver funkcionalumas, padėsiantis regos negalią turintiems žmonėms 🗣, ir dar daugiau!

#

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jei esate patenkinti ne tik mūsų planais, bet ir darbais – įvertinkite Paysera programėlę App Store ar Google Play ir pasidalinkite – kokias funkcijas naudojate dažniausiai ir kokių laukiate labiausiai.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Visa kortelė jau ir Apple Pay!

Geros žinios Apple fanams – nuo šiol galite pridėti savo Visa korteles prie Apple Pay. Jau kurį laika Apple Pay buvo viena labiausiai laukiamų funkcijų mūsų klientams, tad džiaugiamės pagaliau atsakydami į visų prašymus. Tie, kuriems Apple Pay nenaujiena – greičiausiai jau žinote, ką daryti. Kiti – skaitykite toliau.

#
Paslaugos

Google Pay ir Samsung Pay Lietuvoje

Ar Google Pay ir Samsung Pay veikia Lietuvoje? Kaip prisidėti Visa mokėjimo kortelę? Ir kaip mobilieji mokėjimai keičia mūsų įpročius?

#
Paslaugos

Dar daugiau spalvų!

2019-ųjų rudenį pasitikome su daugiau mėlynos spalvos. Sakome, kad spalvų mums negana ir pristatome ne tik naujo dizaino, bet ir kelių skirtingų spalvų mokėjimo korteles. Visa kortelių spalvų gama netrukus susidės net iš 6 spalvų!