📅 2020, vasaris

Dar daugiau spalvų!



2019-ųjų rudenį pasitikome su daugiau mėlynos spalvos. Sakome, kad spalvų mums negana ir pristatome ne tik naujo dizaino, bet ir kelių skirtingų spalvų mokėjimo korteles. Visa kortelių spalvų gama netrukus susidės net iš 6 spalvų! 🥳🎨

#

Viskas apie spalvas

Pradėkime nuo spalvų naujiems kortelių naudotojams. Jeigu dar neturite Visa mokėjimo kortelės, kaip privatūs klientai, esate laimingiausi, nes galite rinktis net iš trijų spalvų: 🐋 šviesiai mėlynos, 🔥 oranžinės ir 💨 šviesiai pilkos (paskutinės dar teks šiek tiek palaukti).

Kaip galite užsisakyti kortelę? Prisijungę prie savo paskyros, kairiajame meniu pasirinkite „Sąskaitos ir kortelės“ -> „Kortelių apžvalga“ . Taip pat galite užsisakyti ir per Paysera programėlę, Meniu juostoje paspaudę „Kortelės“. Svarbu 📢, kokios spalvos kortelę užsisakysite pirmą kartą, tokia automatiškai bus užsakoma ir pasibaigus pirmosios galiojimui. Taip pat ir su papildomomis kortelėmis – jos bus tokios pačios spalvos kaip ir pagrindinė kortelė. Tikimės, kad ateityje laisvės bus daugiau. 🙏

#

Turime spalvotų naujienų ir tiems, kurie šiuo metu turi aktyvias korteles. Kai dabartinė jūsų kortelė nustos galioti, jums automatiškai bus užsakyta šviesiai mėlyna kortelė 🐋. Jeigu dabartinė balta arba juoda kortelė būtų pamesta, pavogta ar kitaip sugadinta, automatiškai būtų užsakoma šviesiai mėlyna kortelė. Kai kuriems jau pasisekė ir gavo mėlyną kortelę – jos jau automatiškai užsakomos visiems, kurių kortelės baigė galioti paskutinę 2019-ųjų gruodžio savaitę. 😉 Deja, kol kas galimybės pasirinkti kitos spalvos kortelės nėra, tačiau dedame visas viltis ir savo derybinius gebėjimus, kad kortelių leidėjas suteiktų šią galimybę. 🤞

#

Verslo klientams pasisekė labiausiai – užsisakantys pirmą kortelę galės rinktis net 6 spalvų: tų pačių 3, kurios prieinamos ir privatiems klientams + dar trijų papildomų spalvų (💙 tamsiai mėlynos, 🌑 tamsiai pilkos ir ⚫ juodos). Tiesa, pilkų ir juodos spalvos dar reikės šiek tiek palaukti. Tie, kas jau turi mokėjimo kortelę, automatiškai bus užsakoma šviesiai mėlynos spalvos kortelė. Nenustebkite, jei automatiškai užsakyta kortelė dar paskutinę 2019-ųjų gruodžio savaitę, jau atkeliavo šviesiai mėlynos spalvos. 📢 Papildomai užsakomos kortelės bus atitinkamos spalvos kaip ir pagrindinė kortelė. Galimybė rinktis spalvas – irgi derybų klausimas su kortelių leidėju.

#

Kiti klausimai

Spėjame, kad naujoji žinia gali sukelti klausimų. Bandome juos nuspėti ir žemiau pateikiame atsakymus. 🤓👇

Kada galima tikėtis trūkstamų spalvų papildymo?

Kaip jau turbūt supratote, šiuo metu aktyviai deramės su kortelių leidėju dėl daugiau laisvės rinktis kortelių spalvas. Kiek laiko užtruks derybos – niekas nežino. Kaip ir nežino, ar pasiseks. Bet kuriuo atveju mes labai stengsimės!

Ar keičiasi kortelių įkainiai ir kitos sąlygos?

Ne, visos kitos kortelių sąlygos išlieka tokios pačios. Daugiau informacijos apie Visa mokėjimo kortelę galite sužinoti mūsų puslapyje.

Ar šios naujos kortelės skiriasi nuo senųjų?

Skiriasi tik kortelių spalva, visos kitos savybės išlieka tos pačios: jos bekontaktės, galioja 4 metus, Visa, apsaugotos 3-D Secure technologija.

Turiu galiojančią baltą kortelę, bet noriu mėlynos. Ką daryti?

Variantai du. Pirmas: kantriai laukti, kol baigsis baltos kortelės galiojimo laikas ir mėlyna kortelė bus užsakyta automatiškai. Antras: atsisakyti turimos kortelės, tuo pačiu ir visų papildomų kortelių, kurias turite, tuomet galėsite rinktis ne tik mėlyną, bet ir iš kitų kortelės spalvų. Tačiau to tikrai nerekomenduojame – galite turėti daugiau nepatogumų nei džiaugsmo: kol bus pagaminta ir atsiųsta nauja kortelė, būsite visai be kortelės, taip pat už naują kortelę reikės susimokėti.

Baiginėjasi baltos kortelės galiojimas, bet nenoriu mėlynos kortelės. Gal visgi galiu užsisakyti spalvotą kortelę?

Deja ne. Kitos spalvos korteles gali užsisakyti tik tie, kurie neturi aktyvių kortelių. Vienintelis „apėjimas“ – turimos kortelės (-ių) atsisakymas. Bet jau kaip minėjome, šio varianto nerekomenduojame ir linkime šiek tiek kantrybės.

Daugiau rūpimų atsakymų apie Visa korteles galite rasti DUK arba Paysera Youtube kanale.

Linkime ryškių ir spalvingų metų! 🤩🌈