Visos kategorijos
Verslui

Paysera pristato e. prekybos seminarus

#
Jei prekiaujate internetinėje parduotuvėje, labai tikėtina, kad patiriate spaudimą išmanyti skirtingas sritis: socialinius tinklus, finansų valdymą ir daugelį kitų. Deja, laiko trūkumas tam užkerta kelią. Mes puikiai suprantame šį iššūkį, todėl parengėme seriją nemokamų online seminarų E-commerce Talks, kur aptarsime viską, kas susiję su e. komercija.

Įsivaizduokite šį scenarijų

Jūs sėkmingai vadovaujate internetinei parduotuvei, kuri nuolat auga ne tik todėl, kad turite sėkmingą verslo idėją, bet ir jūsų nusimanymo verslo strategijų ir priemonių dėka. Bet visų svarbiausia – jūs esate ir kitų verslininkų bendruomenės dalis, kurioje visi noriai dalijasi patirtimi ir žiniomis. Na, o desertui dar gausite ir išskirtinių patarimų bei gudrybių iš patyrusių ir sėkmingų verslininkų.

Ir tai nėra tik utopinio pasaulio vizija. Visą tai pristatysime e. prekybos seminarų metu tiek pradedantiesiems, tiek jau patyrusiems internetinių parduotuvių savininkams. Jei nekantraujate išmokti prekiauti internetinėje parduotuvėje, mes esame pasiruošę padėti.

Tačiau prieš pradedant, norime atkreipti dėmesį, kad kol kas e. prekybos seminarai bus skirti tik Lietuvos auditorijai. Jei gyvenate kitoje šalyje, nenusiminkite – ketiname šį projektą plėtoti ir tarptautinėje arenoje. Kol kas konkrečių pažadų duoti negalime, tačiau kai tik turėsime daugiau informacijos, iškart jums pranešime!

Kaip kilo e. prekybos seminarų idėja?

Viskas prasidėjo, kai Paysera nusprendė surengti keletą internetinių seminarų. Šių seminarų metu supratome, kad norintys atidaryti internetinę parduotuvę verslininkai, taip pat ir tie, kurie ją jau turi, susiduria su daugybe neaiškumų, pradedant techniniais sunkumais ir baigiant klientų susidomėjimo konvertavimu į realius pardavimus.

Paysera yra tarp populiariausių įmokų surinkimo internetu tiekėjų Baltijos šalyse. Mes taip pat galime pasigirti tuo, kad mūsų veikla netrukus sulauks pilnametystės (spalio 13 d. mums sukanka 18 metų!), todėl nutarėme pasidalinti savo sukauptomis žiniomis ir patirtimi, kurią įgijome dirbdami su daugiau nei 13 000 elektroninės prekybos įmonių. Tam į pagalbą pasitelkėme nepriklausomus ekspertus, besispecializuojančius socialinių tinklų, finansų valdymo, Google Analytics, e. parduotuvių saugumo, verslo valdymo ir kitose srityse!

Be to, tai puiki galimybė per tiesioginius internetinius seminarus ir praktinius užsiėmimus užmegzti ryšius su bendraminčiais ir potencialiais partneriais.

#

Kiek visa tai kainuoja?

Tai visiškai nieko nekainuoja. Jums tereikia užsiregistruoti bei sudalyvauti mūsų internetiniuose užsiėmimuose, o visu kitu pasirūpinsime mes!

Ko galiu tikėtis?

Mūsų tikslas – suteikti elektroninės prekybos profesionalams ir pradedantiesiems verslininkams:

  • praktinius patarimus apie tai, kas veikia realiame gyvenime, o kas ne.
  • bendruomenę, kuri rems jus jūsų verslo kelyje.
  • įrankius ir technines žinias.
  • e. komercijos ekspertų įžvalgas.

Tiesa, mes puikiai suprantame, kad seminaro dalyviai gali turėti įvairius poreikius, patirtį ir skirtingą kompetencijos lygį. Todėl parengėme temas visiems – nuo visiškai pradedančiųjų iki pažengusių srities specialistų. Galėsite pasirinkti, kuri tema jums aktuali, ir patys planuoti savo mokymosi eigą.

Kas toliau?

Jei jus sudomino e. prekybos seminarai, kviečiame sekti mus socialiniuose tinkluose ir užsiprenumeruoti mūsų naujienlaiškį, kad sužinotumėte naujienas pirmieji. Netrukus pasidalinsime svarbia informacija, todėl būkite tikri, kad jos nepraleidote!

Susiję straipsniai

#
Verslui

Elektroninės parduotuvės kūrimas – nuo ko pradėti?

Verslui persikeliant į elektroninę erdvę iškyla daugybė klausimų: nuo ko pradėti prekybą internetu? Kiek man tai kainuos? Ar viską galiu padaryti pats? Nors internete atsakymų apstu, tačiau daugelis juos nori rasti vienoje vietoje ir pateiktus kuo glausčiau ir paprasčiau. Kadangi su verslu dirbame jau daugiau kaip dešimtmetį, dalinamės savo sukauptomis žiniomis apie internetinio verso kūrimą. Toliau šiame įraše aprašysime koks tas elektroninės parduotuvės kūrimas ir nuo kuo pradėti.

#
Verslui

Top 10 klausimų apie įmokų surinkimą internetu

Perkėlus savo verslą į internetinę erdvę, tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems iškyla daugybė klausimų. Bet juk tai ne verslas, jeigu nieko neparduodate, tiesa? Paysera padeda tūkstančiams e. parduotuvių rinkti mokėjimus internetu iš pirkėjų visame pasaulyje. Tad šiandien atsakysime dažniausius jų klausimus.

#
Verslui

7 patarimai, kaip sumažinti pirkinių krepšelio atsisakymą e. parduotuvėje

Vienas iš elektroninės parduotuvės sėkmės garantų – mažas pirkinių krepšelio atsisakymo rodiklis (angl. abandonment rate). Pirkėjo apsigalvojimą paskutinę minutę gali lemti keli veiksniai, tarp kurių ir tinkamo apmokėjimo bei pristatymo nebuvimas. Gera žinia ta, kad tai yra sritys, kurias gali kontroliuoti pats pardavėjas. Šiame įraše apžvelgsime kelis praktinius patarimus, kaip sumažinti pirkinių krepšelio apleidimą.