Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Kaip padalinti sąskaitą Paysera programėlėje?

#
Ar prisimenate tuos laikus, kai reikėdavo sukti galvą ir gaišti laiką norint pasidalinti sąskaitą su draugais? Pažangių technologijų dėka šie laikai jau praeityje. Dabar užtenka vos keleto mygtukų paspaudimų telefone, ir net neprireikia apskaičiuoti savo dalies – už jus visą tai atliks Paysera.

Kaip veikia sąskaitos padalijimo funkcija?

Funkcijos pavadinimas kalba už save ir, tikimės, jog niekam nekelia klausimų.

Tačiau, kad būtume užtikrinti, paaiškinsime kaip viskas veikia.

Trumpai tariant, sąskaitos padalijimo funkcija skirta padėti jums ir jūsų draugams be didesnių vargų pasidalinti bendrą sąskaitą. Pavyzdžiui, keliaujant kartu ir jums sumokėjus už visus, galite akimirksniu padalinti sąskaitą ir nusiųsti draugams prašymą pervesti jums pinigusJūsų draugai vienu brūkštelėjimu į kairę per kelias sekundes galės grąžinti jums pinigus, jums tereikia turėti jų telefono numerį arba el. pašto adresą.

Jūsų draugai vienu brūkštelėjimu į kairę per kelias sekundes galės grąžinti jums pinigus, jums tereikia turėti jų telefono numerį arba el. pašto adresą.

#

Kada verta pasinaudoti šia funkcija?

Kaip vieną iš Paysera sąskaitos padalijimo funkcijos naudojimo būdų jau minėjome kelionės išlaidas, tačiau ši funkcija taip pat gali būti naudojama ir kai reikia sumokėti už nuomą, vakarienę, kino filmų bilietus ar turint kitų bendrų išlaidų.

Kaip veikia Paysera sąskaitos padalijimo funkcija?

Kalbėjome rimtai sakydami, kad padalinti sąskaitą naudojant Paysera programėlę užtenka vos kelių mygtukų paspaudimų. Tuo galite įsitikinti ir patys, susipažinę su trumpomis sąskaitos padalijimo instrukcijomis.

1 žingsnis. Atidarykite Paysera programėlę ir įveskite PIN kodą.

2 žingsnis. Paspauskite ant sąskaitos.

3 žingsnis. Pasirinkite sąskaitos padalijimo funkciją.

4 žingsnis. Pasirinkite, su kuo iš savo kontaktų norėtumėte ją pasidalinti, ir paspauskite Prašyti.

Štai ir viskas!

Ir dar šis tas…

Deja ne visi turi Paysera sąskaitą, tačiau turime jums išeitį.

Štai ką galite padaryti, jei jūsų draugai neturi Paysera sąskaitos:

  • Pasirinkę sąskaitą, susiekite telefono kontaktus ir išsiųskite jiems prašymą;
  • Arba tiesiog pridėkite naują kontaktą įvesdami jo telefono numerį arba el. pašto adresą.

Svarbu paminėti, kad Paysera automatiškai padalins sąskaitą į lygias dalis, tačiau kartais jūs galite turėti papildomų poreikių, ir tuo mes jau pasirūpinome.

Jei, tarkime, vakarieniavote kartu su draugais ir kiekvienas iš jūsų užsisakė maistą skirtingomis kainomis, būtų neteisinga visą sumą dalinti į lygias dalis.

Būtent todėl pasirūpinome, kad pasirinkę asmenis, su kuriais norite pasidalinti sąskaitą, galėtumėte paspausti ant kiekvieno asmens sumos ir ją atitinkamai redaguoti.

Voilà!

Susikurkite Paysera paskyrą dabar, ji nemokama!

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Bendra poros sąskaita ir kiti būdai apjungti šeimos finansus

Bendras būstas, bendras automobilis, bendra buitis – visa tai dažniausiai reiškia bendrus šeimos finansus. Finansinėms technologijoms populiarėjant, bendros išlaidos bei santaupos tampa norma ir jaunoms poroms nebereikia nedrąsiai priminti vienas kitam apie skolas ar pamirštus komunalinius mokesčius. Tokios naujovės kaip bendra sąskaita, bendros santaupos ar pinigų prašymo funkcija ne tik įveda skaidrumo į šeimos finansus, bet gali išgelbėti ir romantinius santykius.

#
Paslaugos

Nauja paslauga! Pinigų perlaidos atsiimant grynaisiais

Taip ilgai laukta paslauga pagaliau čia. Nuo šiol visi Paysera klientai gali siųsti pinigų perlaidas grynųjų atsiėmimui Ukrainoje už itin patrauklią kainą. Tai paprasta, greita ir patogu. Artimiausiu metu pasiūlysime ir daugiau gavėjų šalių.

#
Asmeniniai finansai

Kaip papildyti Paysera sąskaitą?

Norėdami naudotis Paysera sąskaita, ją galite papildyti keliais skirtingais būdais. Nuo pinigų įnešimo grynaisiais iki pinigų siuntimo banko pervedimu – su visais būdais galėsite susipažinti šiame blogo įraše. Skaitykite toliau ir sužinokite daugiau.