Visos kategorijos
Verslui

Paysera – jau Sakartvele: įmonė gavo pirmąją banko licenciją!

#
Sakoma, kad nauji metai – tai nauja pradžia. Tačiau kam laukti 2023-iųjų? 2022-ieji dar nesibaigė, o mes džiaugiamės galėdami pranešti apie naują partnerystę dar vienoje šalyje – Sakartvele! Pristatome „Paysera Georgia“ – pirmąjį Paysera tinklo banką ir pirmąjį skaitmeninį banką Sakartvele.

Nuo ko viskas prasidėjo?

Lapkričio 17-oji Paysera buvo neeilinė diena. Būtent šią dieną Sakartvelo nacionalinis bankas išdavė „Paysera Georgia“ banko licenciją – svarbų ir reikšmingą mūsų verslo modelio ir jo tvarumo pripažinimą. Tai ne tik 15-oji komercinio banko licencija Sakartvele, bet taip pat ir pirmoji skaitmeninio banko licencija šalyje.

Nors Paysera yra tarptautinis prekės ženklas, esame tvirtai įsitikinę, kad vietos verslininkai geriausiai supranta vietinės rinkos poreikius ir efektyviausius jų įgyvendinimo metodus.

Būtent todėl „Paysera Georgia“ įsteigė ir jai vadovauja patyrę vietos verslininkai, tarp kurių ir vietinė legenda Dimitry Kumsishvili. Dimitry turi itin didelę profesinę patirtį – jis yra verslininkas, verslo angelas, buvęs finansų ir ekonomikos ministras, ėjęs ir šalies viceministro pareigas.

„Paysera Georgia“ yra 9-oji Paysera tinklo partnerė, kuri prisijungė prie puikios kompanijos – Lietuvos, Latvijos, Estijos, Ukrainos, Bulgarijos, Rumunijos, Albanijos ir Kosovo įmonių.

Kodėl tai toks reikšmingas pasiekimas?

Mūsų prioritetas visada buvo ir bus esami ir potencialūs Paysera klientai. Todėl visi Paysera produktai, paslaugos ir partnerystės plėtra yra skirti klientų naudai. Ne išimtis ir ši partnerystė, kadangi „Paysera Georgia“ suteiks Sakartvelo gyventojams galimybę daug greičiau ir paprasčiau atlikti pervedimus į Europą.

Sakydami „daug greičiau“, turime omenyje, kad pinigai gavėjus pasieks vos per kelias sekundes. Tai padaryti leidžia unikali mokėjimo integracijos iniciatyva – SEPA ir SEPA Instant mokėjimai.

Taip, išgirdote teisingai – „Paysera Georgia“ palaikys tiek SEPA, tiek SEPA Instant mokėjimus!

#

Keletas svarbių faktų apie „Paysera Georgia“

  • „Paysera Georgia“ palaikys tiek SEPA, tiek SEPA Instant mokėjimus.
  • Planuojama, kad bankas paslaugas klientams pradės teikti 2023 m. pradžioje.
  • Sakartvelo sostinėje Tbilisyje veiks du klientų aptarnavimo centrai, o didžioji dalis paslaugų bus teikiama nuotoliniu būdu.

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Kas yra SWIFT (BIC) kodas?

SWIFT kodas (angl. Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) yra naudojamas identifikuoti mokėjimo gavėjo šalį, banką bei banko padalinį, kuriame yra registruota gavėjo sąskaita. Paysera SWIFT kodas yra EVIULT2VXXX, jis vienodas visiems Paysera klientams. Šio kodo dažnai reikia, norint atlikti tarptautinį pervedimą, ir šiame blog'o įraše mes pabandysime paaiškinti kodėl.

#
Asmeniniai finansai

Populiariausios internetinės paieškos užklausos apie Paysera

Ar kada nors ieškojote informacijos apie Paysera internete? Sužinokite, ar jūsų klausimas yra vienas iš dažniausiai užduodamų internete. Atsakymai į populiariausius klausimus – tiesiai iš Paysera komandos!

#
Paysera HQ

Paysera and Airwallex agreement will open the way to send money to 149 countries

Paysera has made an agreement with the global fintech platform Airwallex. This agreement opens the gateway for Paysera’s clients to send money to 149 countries and open IBAN accounts of 9 countries.