Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Kodėl verta apsvarstyti investavimo galimybę?

Investing for protection against inflation
Nerimaujate dėl infliacijos įtakos jūsų sunkiai uždirbtiems pinigams? Jus domina finansinė nepriklausomybė ir saugi ateitis? Investavimas gali būti atsakymas į šiuos klausimus. Šiame blogo įraše išnagrinėsime priežastis, kodėl turėtumėte apsvarstyti investavimą ir kaip lengvai investuoti Paysera sąskaitos pagalba.

Apsauga nuo infliacijos ir perkamosios galios išlaikymas

Pastaruoju metu infliacija tapo dažnai gvildenama tema, daugeliui žmonių sukeliančia neigiamas emocijas. Kodėl jos taip bijome?

Paprastai tariant, infliacija skatina nuolatinį kainų kilimą ir jūsų sunkiai uždirbtų pinigų nuvertėjimą.

Iliustruokime tai pavyzdžiu.

Įsivaizduokite, kad šiandien savo banko sąskaitoje turite 1000 eurų. Tačiau infliacijai nuolat augant, tarkime, 3 procentais per metus, ta pati pinigų suma ateityje neturės tokios pat perkamosios galios.

Protingas pinigų investavimas ne tik apsaugo jus nuo infliacijos siaubų, bet ir skatina pinigų augimą.

Keli pajamų šaltiniai ir finansinė nepriklausomybė

Ar kada nors girdėjote posakį „nelaikyk visų kiaušinių viename krepšyje“?

Šis patarimas galioja ne tik gyvenimui plačiąja prasme, bet ir investavimui. Kaip jau turbūt supratote, jis reiškia, kad jums gali pasitarnauti kelių pajamų srautų kūrimas. Diversifikacija apima investicijų paskirstymą įvairiems turto tipams, siekiant sumažinti galimų nuostolių riziką.

Kitaip tariant, jei siekiate finansinės nepriklausomybės, pasikliauti vien tik atlyginimu nepakanka. Investuodami ne tik generuosite pakankamai pajamų savo išlaidoms padengti, bet ir suteiksite sau laisvę siekti savo tikslų.

Secure your future by considering investing with InRento via Paysera

Patogios ir saugios ateities užtikrinimas

Išėjimas į pensiją yra tema, kuria dauguma žmonių nenori kalbėti, tačiau apie ateitį verta pagalvoti iš anksto. Laimei, mes visi turime galimybę pasiruošti senatvei, protingai investuodami ir užsitikrindami saugią, patogią ateitį.

Ekonomikos augimo skatinimas

Kiekvieno lyderio kelias, kiekviena naujovė turi kažkur prasidėti, o kiekvienai naujai idėjai reikia paramos.

Investuodami į verslą per akcijas ar privatų kapitalą, galite aktyviai dalyvauti ekonomikos augime ir prisidėti prie reikšmingų inovacijų sėkmės rinkoje.

Kadangi šios įmonės klesti ir plečiasi, jų akcijų vertė gali kilti, todėl investuotojai gali gauti kapitalo prieaugį. Investavimas į novatoriškas ir perspektyvias įmones ne tik įgalina asmeninį finansinį augimą, bet ir prisideda prie darbo vietų kūrimo, technologijų pažangos ir bendro ekonominio progreso.

Parama prasmingoms veikloms

Mes visi turime savo asmeninius moralės standartus ir vertybes, kurios mums yra svarbios. Šie principai turi svarbą konkurencingose ​​rinkose, o investuodami į įmones ir iniciatyvas, artimas jūsų vertybėms, galite daryti teigiamą įtaką visuomenei ir tuo pat metu gauti finansinės grąžos.

Kaip pradėti investuoti su Paysera?

Pasiruošę pradėti savo investavimo kelionę?

Paysera klientai turi dvi puikias galimybes diversifikuoti savo portfelį ir padidinti jo vertę. Galite pasirinkti investuoti per InRento arba pasinaudoti galimybe įsigyti aukso.

Pradėti yra neįtikėtinai paprasta, nereikia papildomo identifikavimo, o savo finansus ir investicijas galite patogiai tvarkyti vienoje vietoje. Aptarkime detales!

Investuokite į nekilnojamojo turto nuomos projektus su InRento

Tai visiškai nauja Paysera superprogramėlės funkcija. Galite investuoti į NT nuomos projektus, finansuoti trumpalaikę nuomą, „co-living“ (liet. bendro gyvenimo) būstus ir viešbučius.

Kaip jau minėjome, jums nereikės atlikti InRento tapatybės patvirtinimo procedūros. Štai keletas papildomų detalių, kurias turėtumėte žinoti:

  • Pradėti galite vos nuo 500 eurų;
  • Visos investicijos yra apsaugotos nekilnojamuoju turtu, o tai reiškia, kad kai investuojate, projekto savininko įsipareigojimai užtikrinami hipoteka.
  • Timeshare – gaukite nemokamų nakvynių tam tikruose turizmui skirtuose projektuose.
  • Daugumoje projektų projekto savininkai generuoja didesnes pajamas iš nuomos negu jam yra taikoma mėnesinė palūkanų įmoką, taip sumažinant įsipareigojimų neįvykdymo riziką.
  • Uždirbkite kapitalo prieaugį. Investuotojai uždirba fiksuotą arba kintamą kapitalo prieaugį, kai projektai yra realizuojami.
  • Kai kurių projektų palūkanos yra susijusios su infliacija, todėl investuotojai gali didinti savo pajamas infliacijai augant.

Šiuo metu projektai, į kuriuos siūloma investuoti, yra Lietuvoje, Lenkijoje ir Ispanijoje, o netrukus jų atsiras daugiau!

Invest in real estate with InRento via Paysera

Įsigykite aukso per Paysera superprogramėlę

Ar žinojote, kad Paysera klientai gali įsigyti aukso per programėlę ir internetinę bankininkystę?

Gali kilti klausimas, kam jums pirkti auksą? Priežastis paprasta – nors į aukso pirkimą nereikėtų žiūrėti kaip į pajamas generuojančią investiciją, tai puikus būdas išsaugoti perkamąją galią ir diversifikuoti portfelį. Auksas ypač praverčia ekonominio nestabilumo laikais ir pasitarnauja kaip alternatyvi valiuta.

Auksą galite atsiimti patys Paysera būstinėje Vilniuje, Lietuvoje. Jį taip pat galime pristatyti jums į namus arba saugiai laikyti Paysera saugykloje.

PASIRUOŠĘ PAMĖGINTI?

Pabaigai: būtina turėti omeny, kad kiekviena investicija yra susijusi su tam tikra rizika. Todėl prieš pradedant investuoti, labai svarbu nuodugniai išanalizuoti sąlygas ir įsitikinti, kad esate pasirengę priimti pagrįstą sprendimą.

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Valiutos keitimas internetu – kaip gauti geriausią kursą ir sutaupyti pinigų?

Daugeliui valiutos konvertavimas asocijuojasi su nuostoliais ar paslėptais mokesčiais. Galiausiai pasikeitus pinigus, kaip taisyklė pamatome geresnį valiutos kursą kitoje vietoje, bet jau būna per vėlu. Vis dėlto, valiutos keitimas neturi būti toks sudėtingas! Pinigų konvertavimas internetu padės jums sutaupyti laiko, pinigų, ir išvengti papildomų rūpesčių. Pažiūrėkime, ką jums siūlo Paysera.

#
Asmeniniai finansai

Kaip būti savo paties buhalteriu? 5 patarimai, kaip geriau valdyti pinigus

Lapkričio 10 d. minima tarptautinė buhalterių ir auditorių diena. Tačiau neretai daugelis iš mūsų patys turime būti savo buhalteriais. Todėl nusprendėme pasidalinti keliais naudingais patarimais, kurie palengvins kasdienį finansų valdymą!

#
Asmeniniai finansai

Valiutos keitimas internetu – kaip gauti geriausią kursą ir sutaupyti pinigų?

Daugeliui valiutos konvertavimas asocijuojasi su nuostoliais ar paslėptais mokesčiais. Galiausiai pasikeitus pinigus, kaip taisyklė pamatome geresnį valiutos kursą kitoje vietoje, bet jau būna per vėlu. Vis dėlto, valiutos keitimas neturi būti toks sudėtingas! Pinigų konvertavimas internetu padės jums sutaupyti laiko, pinigų, ir išvengti papildomų rūpesčių. Pažiūrėkime, ką jums siūlo Paysera.