Kõik kategooriad
Funktsioonid

Uus teenus! Kuidas Paysera kaudu InRentoga investeerida?

How to invest with InRento via Paysera?
Põnevad uudised uutele ja vanadele investoritele! InRento, teie eelistatuim üüriinvesteeringute ühisrahastusplatvorm on nüüd Paysera kaudu saadaval. Meil on hea meel tuua teieni see integratsioon, lisades Paysera superäppi veel ühe funktsiooni rahaliste vahendite ja investeeringute haldamiseks. See blogipostitus on teie teejuht selle fantastilise uue teenuse maksimaalseks kasutamiseks!

Mis on InRento

InRento, nüüd saadaval Paysera superäpis, on üüriinvesteeringute ühisrahastusplatvorm. See pakub võimalust investeerida erinevatesse projektidesse, sealhulgas lühiajalistesse üürimajutustesse, ühiskasutatavatesse eluruumidesse ja hotellidesse.

Ja parim osa on see, et kui olete juba Paysera kasutaja, ei ole vaja täiendavat tuvastamist – olete selle sammu juba registreerumisel läbinud. Rääkimata mugavusest hallata nii oma rahalisi vahendeid kui ka investeeringuid ühest äpist!

Kuidas siis investeerimine töötab?

It’s simple, really. You can add property investments to your portfolio by checking the carefully selected projects located in Europe. Once you choose the project you like and invest in it, you can start earning monthly rental income. To make sure that everything is safe and simple, InRento links real estate companies with investors, so you don’t have to worry about small tasks that take extra time – all the information you need is already at your disposal.

Check out this blog post from InRento for more details about the InRento platform and how it works.

Kes saavad InRentot kasutada?

Paysera kliendid kinitatud Paysera kontoga ja Paysera superäpiga, mis on laetud mobiili - äpp töötab iOS ja Android seadmetega. Kui teil pole veel Paysera kontot, saate selle tasuta avada, ilma et peaksite isegi füüsilisse esindusse minema. Laadige meie rakendus kohe alla ja nautige!

Pidage meeles, et saate seda uut funktsiooni kasutada ainult siis, kui olete pärit ühest allpool loetletud riikidest.

List of private client nationalities that can use InRento services through Paysera. List of legal client countries that can use InRento services through Paysera.

Mis on minimaalne investeeritav summa?

Investeerida saab projekti minimaalselt 500 või rohkema euroga.

Kas see on turvaline?

Nii Paysera kui ka InRento on volitatud ja reguleeritud Leedu Panga poolt, mis tähendab, et järgime kõiki vajalikke reegleid teie kaitsmiseks. Teiseks turvameetmeks on eelnevalt mainitud tõsiasi, et InRento valib teie jaoks väga põhjalikult ja hoolikalt välja potentsiaalsed projektid, millesse investeerida.

Kuidas Paysera kaudu InRentosse investeerimist alustada?

  1. Logige sisse Paysera rakendusse ja valigeRohkem lehe alt paremast äärest;
  2. Kerige alla kuni näete InRento ja vajutage sellele;
  3. ValigeSTART;
  4. Valige maksekonto, vaadake üle teave ja vajutage LUBA.
Step-by-step instructions on how to invest with InRento via the Paysera app.

Kui olete seal, näete imelisi projekte, millesse saate investeerida, samuti juba rahastatud projekte, teostatud projekte ja teavet selle kohta, kus konkreetne projekt asub:

  • asub;
  • projekti elluviimiseks vajalike investeeringute kogusumma;
  • rahasumma, mis on juba investeeritud.
Property examples to invest in with InRento via the Paysera app.

Kui mõni konkreetne projekt köidab teie tähelepanu

Ärge kartke seda lähemalt uurida! Lihtsalt vajutage sellel ja saate kogu vajaliku teabe teadliku otsuse tegemiseks, nagu näiteks:

  • turvalisuse reiting ja investeerimishinnang.;
  • võimalikud tootlused sõltuvalt investeeritud summast;
  • teave projekti omaniku, investeerimise põhjuste, potentsiaalsete riskide ja muu kohta.
Information about investment projects with InRento via the Paysera app.

Kui olete valmis investeerima

Vajutage konkreetsel projektil ja kerige valikuni INVESTMENT RETURNS, sisestage summa, mida soovite investeerida (pidage meeles, et miinumumsumma on 500 eurot), ja kontrollige teavet hoolikalt. Kui leiate, et see on vastuvõetav, vajutage nupule INVEST NOW.

Kui investeerite InRentoga esimest korda, peate täitma küsimustiku ja nõustuma riskilepinguga. Samuti peate nõustuma reeglite ja teenuse tingimustega.

Kui olete juba varem InRento kaudu investeerinud, küsimustiku täitnud ja riskilepinguga nõustunud, ei paluta teil sama protseduuri korrata.

#

Kui olete juba projekti investeerinud

Saate oma portfelli igal ajal kontrollida. Avage lihtsalt InRento Paysera rakenduses ja jaotise Projektid kõrval näete Portfell. Valige see ja leiate kõik andmed konto väärtuse, aasta puhaskasumi ja igakuise puhaskasumi kohta.

InRento portfolio information on the Paysera app.

Oleme siin, kui vajate abi!

Kui on midagi, mida me selles blogipostituses pole käsitlenud ja te ei leidnud seda rakendusest, võtke ühendust meie klienditoe meeskonnaga. Aitame hea meelega selle või muude küsimustega, mis teil võivad tekkida, lihtsalt helistage või kirjutage meile.

Seotud artiklid

#
Isiklikud rahaasjad

Miks peaksite kaaluma investeerimist?

Kas olete mures inflatsiooni mõju pärast teie raskelt teenitud rahale? Kas olete huvitatud finantsvabaduse saavutamisest ja oma tuleviku kindlustamisest? Investeerimine võib olla võti. Selles blogipostituses uurime põhjuseid, miks peaksite kaaluma investeerimist ja kuidas saate seda Paysera kontoga hõlpsalt teha.

#
Isiklikud rahaasjad

Müüt vs tegelikkus: tõde investeerimise kohta

Investeerimist mõistetakse sageli valesti. Mõned peavad seda kahtlaselt tulusaks finantsskeemiks, teised aga võrdsustavad selle hasartmängudega. Need väärarusaamad võivad paljusid paljutõotavatest rahalistest võimalustest eemale peletada, kuid investeerimine ei pea näima hirmutav ega riskantne. Sukeldume nendesse müütidesse ja murrame neid, et aidata teil sellest selgemalt aru saada!

#
Isiklikud rahaasjad

Kaitske oma raha - ostke kulda!

Tass kohvi 1970. aastatel maksis 20 senti, täna - 1,50 eurot. 1970. aastatel oli kullaunts väärt 200 eurot - see on enam kui kaheksa kordne hind. Mis võib neil kahel asjal ühist võib olla, võite mõelda? Inflatsioon.