Всички категории
Функции

Paysera сметка за спестявания: какво е това и как да я ползваме?

#
Спестяването може да бъде трудно. Така е дори ако спестявате за нещо, което наистина желаете – нов дом, кола или просто бягство през уикенда. Ние се стремим да направим този процес по-лесен. Използвайте Paysera сметка за спестявания, планирайте плащания и постигнете целите си за нула време!

Какво представлява Paysera сметка за спестявания? 🐽

Функцията за спестявания в мобилното приложение на Paysera е безплатна за използване и по принцип функционира като касичка за Вашите пари. Средствата могат да се добавят и изтеглят по всяко време, но не получавате лихва върху спестяванията си .

Можете да създавате толкова сметки, колкото желаете, както и да ги променяте по всяко време. А най-хубавото е, че имате възможност да ползвате тази опция заедно с Ваши приятели или любими хора и заедно да постигнете заложената цел.

#

Как да започна? 💰

За да създадете сметка за спестявания, влезте в мобилното приложение на Paysera. Отидете в Повече > Спестявания > Създаване на ново спестяване.

Все още нямате Paysera?

Открийте си сметка безплатно само за минути!

Задайте име, сумата, която искате да спестите, крайна дата, изберете дали искате да спестявате с друго лице или самостоятелно и задайте автоматично плащане, за да не го мислите повече.

Например, може да искате да нареждате автоматично по 20 евро към новата си сметка за спестявания на 10-то число всеки месец. Колко удобно!

Това е! Можете да редактирате целите си, да управлявате членове, да теглите спестяванията си и да закриете сметката за спестявания по всяко време. Късмет! 💪

#
Лични финанси

Новогодишни решения: Как да спестите пари - правилото 50/30/20

Едно от най-често срещаните новогодишни решения е по-доброто управление на личните финанси. С наближаването на 2021 г. бихме искали да споделим с вас няколко съвета как да спестите пари чрез прилагане на правилото 50/30/20.

#
Лични финанси

Какво представлява инфлацията и как да защитите парите си?

Още преди пандемията от COVID-19 слуховете за икономическа криза, инфлация и общ финансов спад се разпространяваха широко по цял свят. Въпреки че инфлацията в много европейски държави не надвишава обичайната, дори се задържа на доста ниски нива, тя все още се случва и засяга различни сфери на живота. Поради тази причина хората постоянно търсят различни начини да защитят стойността на парите си в дългосрочен план.

#
Лични финанси

Как да бъдете свой собствен счетоводител? 5 съвета за по-добро управление на парите 

На 10 ноември бе отбелязан Международният ден на счетоводството. Много от нас трябва да бъдем свои собствени счетоводители през повечето време и затова решихме да споделим няколко съвета, които улесняват ежедневното управление на финансите! 👇