Veçoritë

Apple Pay tani e mbështet kartelën Visa të Paysera!

Dhjetor 2020•  3 min
Apple Pay Paysera

Lajme të mira për përdoruesit e Apple - kartelat Visa tani janë në përputhje me Apple Pay. Për një kohë të gjatë, ajo ishte një nga kërkesat më të zakonshme nga klientët tanë, dhe ne nuk mund ta injoronim atë. Për ata që tashmë dinë çfarë të bëjnë - ndoshta titulli ishte i mjaftueshëm për të filluar. Për të tjerët - vazhdoni të lexoni. 

Pse të përdorni Apple Pay?

💸Pa kesh. Tani më shumë se kurrë, Apple Pay është mënyra më e mirë për të paguar me kartelën tuaj Visa. Është pa kontakt, e sigurtë dhe e lehtë. Dhe kjo nuk ju lejon të shmangni prekjen e butonave ose të mbani para në dorë kur të jeni duke marrë atë që ju nevojitet. Ne ndoshta nuk kemi nevojë të ju kujtojmë pse kjo është kaq e rëndësishme në vitin 2020. 

🔐 Sigurtë. Mbron jo vetëm juve nga marrja e të gjitha atyre mikrobeve nga transaksionet në para, por edhe informacionin tuaj. Kur ju bleni diqka, Apple Pay përdor një numër specifik të pajisjes dhe një kod unik transaksioni. Numri i plotë i kartelës suaj nuk ruhet kurrë në pajisjen tuaj ose në serverat e Apple dhe nuk mund të ndahet me tregtarët. Apple Pay nuk mban informacionin e transaksionit që mund të gjurmohet tek ju, duke siguruar që të gjitha blerjet të jenë private.

🚀 Shpejt.. Nuk keni nevojë që në çantat tuaja të kërkoni kuletën tuaj. Telefoni juaj është gjithmonë me ju. Për më tepër, Apple Pay gjithashtu e bën pagesën më të shpejtë në internet - thjesht zgjidhni Apple Pay si metodë të pagesës dhe përfundoni pagesën duke përdorur Face ID or Touch ID.

📲Lehtë. Nëse nuk keni bërë kurrë një pagesë pa kontakt me Apple Pay, është e lehtë të konfigurohet. Në iPhone tuaj, hapni aplikacionin Apple Wallet, prekni shenjën "+" në të djathtë dhe ndiqni udhëzimet e thjeshta. Mund të konfiguroni gjithashtu Apple Watch për të paguar me Apple Pay, duke përdorur aplikacionin Apple Watch në iPhone tuaj.

Si të filloni? 

Ju mund të shtoni kartelën tuaj në Apple Pay përmes aplikacionit ose direkt nga aplikacioni Paysera. Kur e bëni atë nga aplikacioni Paysera thjesht shkoni te Kartelat dhe do të shihni një ikonë në aplikacion për kartelat që nuk shtohen në Apple Pay. Klikoni lehtë mbi të dhe ndiqni udhëzimet. 

Përndryshe, mund ta bëni përmes aplikacionit. 

  • Në iPhone, hapni aplikacionin Wallet dhe prekni shenjën "+".
  • Për Apple Watch, hapni aplikacionin Apple Watch në iPhone tuaj dhe zgjidhni "Wallet & amp; Apple Pay ”, më pas prekni“ Shto Kartelë Krediti ose Debi ”.
  • Në iPad, shkoni te Settings, hapni "Wallet & amp; Apple Pay ”dhe zgjidhni“ Shto Kartelë Krediti ose Debi ”.
  • Në MacBook Pro me Touch ID, shkoni te System Preferences, zgjidhni "Wallet & amp; Apple Pay ”, më pas prekni shenjën“ + ”për të shtuar një kartelë.

Pagesat me mobil janë kartelat e reja 

Kartelat e pagesave u prezantuan në fillim të shekullit të 20-të, dhe disa njerëz dhe tregje, veçanërisht në vendet në zhvillim, vazhdojnë të qëndrojnë në kesh. Epo, jo edhe për shumë kohë. Pagesat me mobil janë me të vërtetë hapi tjetër - ju lejon të bëni gjithçka që bëjnë kartelat e pagesës dhe më shumë. 

Është më shumë sesa paratë tuaja në një vend - nuk keni nevojë të futni PIN kod, të shfaqni kartelën tuaj në publik, të keni frikë se mos e humbni atë dhe dikush që e përdor atë në vend tuaj, etj 

Megjithëse Apple Pay hyri në tregun ndërkombëtar mjaft kohët e fundit, ajo tashmëka marrë 10% të të gjitha transaksioneve globale të kartelave. Pra, nëse jeni në vendime inovative dhe të mendimit përpara - mos kërkoni më shumë. Por ndoshta as nuk kemi nevojë ta përmendim. 

Artikujt e ngjajshëm #
#

Shtator 2020 •  3 min

Lajm i mrekullueshëm për adhuruesit e ngjarjeve!

Sistemi i biletave të ngjarjeve Paysera Tickets lëshoj 4 karakteristika të reja që do të përfitojnë si organizatorët e ngjarjeve, ashtu edhe vizitorët e ngjarjeve. E gjithë kjo vjen pa ndonjë kosto shtesë.

Lexoni më shumë
#

Janar 2020 •  3 min

Le të ketë ngjyra!

Lajmet e para të Vitit të Ri janë këtu! Ne jemi gati të prezantojmë një dizajn të ri të kartelës së pagesës me disa ngjyra të ndryshme. Nese nuk keni akoma kartelën për pagesa Visa, porositni një dhe zgjidhni ngjyrën që ju pëlqen më shumë.

Lexoni më shumë
#

Qershor 2020 • 1 min

Limiti prej 50 EUR për pagesa pa kontakt mbetet i vlefshëm

Mbetet limiti prej 50 EUR për pagesa pa kontakt me kartelën Visa, i rritur gjatë karantinës

Lexoni më shumë

RRETH NESH

Paysera është një institucion ndërkombëtar i parave elektronike i licencuar në Evropë. Ajo u ofron klientëve të saj shërbime të ndryshme nga llogaritë personale dhe të biznesit në një aplikacion mobil, kartelë debiti dhe mbledhje pagese në dyqanet elektronike..
Lexoni më shumë.