Porta e pagesave gateway – Paysera Checkout

Pagesat online të përpunuara për dyqanet e-shops
Ky është një instrument i përshtatshëm dhe i njohur i përpunimit të pagesave online, që lejon të pranoni pagesa në vende të ndryshme dhe në monedha të ndryshme - me karta, e-banking dhe metoda të tjera të njohura të pagesave - me një çmim të mirë.
 

Dëshironi të kurseni më shumë kohë dhe para? Kontrolloni shërbimin e inicimit të pagesës Paysera (PIS)

Si të filloj?
Porta e pagesave gateway online

Klientët tanë

#
Integrim i shpejtë dhe i thjeshtë
 Pa pagesëpluginspër gati 20 platforma tregtare (WooCommerce, Prestashop, Opencart, Magento, Shopify, Ecwid, etj.) dhe udhëzime të hollësishme në video 

 Integrim i lehtë API

 Hapja dhe administrimi i lehtë dhe i shpejtë i një llogarie përmes aplikacionit Paysera
#
I besueshëm dhe i sigurtë
 Paysera Checkout në përdorim në 13,000+ dyqane e-shops

 Porta e pagesave gateway Paysera është e njohur për blerësit

 Paysera operon në treg prej 16 vitesh dhe mbikëqyret nga Banka e Lituanisë
#
Çmime të mira
 Llogari individuale dhe biznesi falas

 Porta e pagesave gateway transparente vlerat e shërbimeve

 Konvertimi i valutave me norma të favorshme për ata që pranojnë pagesat në valuta të tjera përveç EUR
#
Kujdesi i shpejtë
 24/7 Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit në anglisht 

 Kujdesi është në dispozicion në 14 gjuhë dhe dritarja e pagesës është përkthyer në 10+ gjuhë

 Pa pagesë konsulta me specialistët IT të Paysera për çështjet teknike 
#
Përpunimi i pagesës në kohë-reale
 Shikueshmëri në kohë-reale të pagesave të blerësve

 Njoftimet e pagesave të ekzekutuara

 Paratë do të kthehen ne një mënyrë të thjeshtë dhe të sigurtë duke hyrë në llogarinë Paysera tuaj

Si të pranoni pagesa në internet?

#

Hapni një llogari Paysera

Hapni një llogari private dhe/ose biznesi në internet pa pagesë dhe vijoni me identifikimin. 

#

Porosisni shërbimin gateway të pagesave

Ju mund ta bëni këtë pa pagesë duke hyrë në llogarinë Paysera dhe duke vazhduar te Parametrat> Parametrat e Profilit > Administrimi i Shërbimit.

#

Krijoni një projekt

Ndiqni udhëzimet në video dhe krijo një projekt të mbledhjes së pagesës. 

#

Rishikoni dhe konfirmoni faqen

Sigurohuni që dyqani e-shop i juaj të përmbajë të gjitha informacionet e nevojshme, p.sh. politikën e kthimeve, informacionin e dërgesës dhe konfirmoni se jeni zotëruesi i faqes.

#

Integro Paysera

Integro Paysera shtojcë ose API në dyqanin e-shop tuaj. 

#

Filloni të tregtoni

Ndiqni rekomandimet për përdorimin e markës tregtare Paysera dhe informoni klientët tuaj që nga sot ju do të grumbulloni pagesa me metoda të përshtatshme dhe të njohura për ta.

Metodat më të njohura të pagesave online

Pranoni pagesa online duke përdorur mënyra të njohura, të përshtatshme dhe të njohura për klientët

Internet Banking

Shërbimi i inicimit të pagesës (PIS)

Shërbimi i inicimit të pagesës - një mënyrë pagese ku blerësi zgjedh bankën e tij (SEB, Swedbank, Šiaulų bankas, Citadele, Luminor, Revolut, etj.) dhe shpesh edhe pa lënë dritaren e pagesës, konfirmon pagesën për mallrat ose shërbimet. PIS është një alternativë më e lirë për Bank Link. 

Bank Link

Një mënyrë pagese ku blerësi rikthehet në bankën e tij për të konfirmuar porosinë. Kjo mënyrë pagese është akoma e njohur, por gjithnjë e më shumë tregtarë zgjedhin PIS si një alternativë ndaj Bank Link për arsye të çmimit më të mirë.

#
#
Kartat

Visa, MasterCard, Maestro kartat e kreditit dhe të debitit – një nga mënyrat më të shpejta të pagesës. Kjo mënyrë pagese është e përhapur në perëndim dhe po bëhet më e njohur në Balltik dhe Europën Lindore në përgjithësi. 

#
Cash

Edhe pse pagesat cash janë duke u bërë më pak të njohura, brezi i moshuar, shpesh e zgjedh këtë mënyrë pagese. Bëni të mundur që klientët tuaj të paguajnë në cash në tavolinat cash të caktuara, ose duke kryer një urdhërpagesë në bankën e tyre.

#
Pagesat individuale

Nuk keni një dyqan e-shop? Kryeni porosi individuale, ose më të mëdha vetëm disa herë në vit? Krijoni një urdhërpagesë për blerësin tuaj.

#
Sistemet e pagesave të tjera

Nëse mallrat ose shërbimet tuaja janë të destinuara për tregun ndërkombëtar, mundësoni blerësit tuaj të paguajnë përmes këtyre sistemeve si Giropay, etj. 

Shërbime dhe benefite të tjera

#
Donacionet


Organizatat bamirëse mund të instalojnë butonin e dhurimit dhe të bëjë të mundur që njerëzit të dhurojnë një shumë të zgjedhur në një mënyrë të përshtatshme për ta - me kartë, përmes bankës së tyre ose SMS. 

#
Pagesat e përsëritura


Shisni anëtarësime në një klub sportiv, kurse javore ose një pajtim? Pranoni pagesa në internet duke tarifuar një shumë të caktuar nga karta e blerësit në periudha të caktuara. 

#
Identifikimi i klientit


Nëse produktet ose shërbimet tuaja kërkojnë identifikim plotësues të blerësit, Paysera Checkout mund t'ju bëjë të mundur verifikimin e numrit personal të identifikimit të klientit. 

Nr. 1

Paysera është institucioni më i madh dhe më i njohur i parasë elektronike (EMI) në Lituani

EUR 11.7B

Transaksionet financiare në 2020

13,000+

Pagesat e dyqaneve E-shop mblidhen përmes Paysera

EUR 600M

Mbledhur përmes Paysera Checkout në 2020

Paysera Checkout – e mirënjohur, e shpejtë, dhe mbledhje e përshtatshme për procesin e pagesave online

Është një zgjidhje universale dhe fleksibile për mbledhjen e pagesave online e cila përdoret nga mijëra dyqane e-shops të suksesshme. Nuk ka rëndësi nëse klientëve tuaj u pëlqen të paguajnë në internet, me kartë, ose me para në dorë, duke mbledhur pagesat tuaja përmes Paysera Checkout, ju do të jeni në gjendje t'u ofroni atyre mënyra të ndryshme të besueshme të pagesës dhe të përdorin benefite të tjera të ofruara nga Paysera.