Metodat e pagesës sipas vendit dhe tarifat e Paysera

Mbledhja e pagesave në Suedi

# Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose një sistem dhe kategoria e projektit Paysera tarifë komisioni.
Pagesa përfundimtare e komisionit llogaritet duke shtuar përqindjen dhe tarifën fikse. Përqindja nuk mund të jetë më e ulët se minimumi ose më e lartë se tarifa maksimale.
Tipi i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifë minimale Tarifë maksimale Tarifë fikse

Shërbimi Paysera Bank Link
Nuk ka rezervim pagese.
Tarifa do t’i kthehet klientit Paysera si cashback për blerjen.

Pagesa kreditohet në 1 min.
1,0 % - 0,50  -
Švedijos bankai by Trustly
Bankat e Suedisë
Nuk ka rezervim pagese.
Pagesa kreditohet në 1 DP (në raste të rralla deri në 3 DP)
1,0 % 0,20 EUR 2,00 EUR -

Sisteme të tjera
Rezervimi i pagesës - 24 orë.
Aktivizohet sipas kërkesës dhe e veçuar nga metodat e tjera të pagesës.
 

Më shumë informacion...
nga 0,3 % - - -