Metodat e pagesës sipas vendit dhe tarifat e Paysera

Mbledhja e pagesave në Poloni

# Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose sistem dhe një tarifë komisioni Paysera.
Tipi i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifë minimale Tarifë maksimale Tarifë fikse

Shërbimi Paysera Bank Link
Nuk ka rezervim pagese.
Tarifa do t'i kthehet klientit Paysera si një cashback për blerjen.

Pagesa kreditohen në 1 min.
1,0 % - 0,50  -
Przelewy24
Przelewy24
Nuk ka rezervim pagese. 1,9 % - - -
More payment systems
Sisteme të tjera
Rezervimi i pagesës - 24 orë.
Aktivizohet sipas kërkesës dhe e veçuar nga metodat e tjera të pagesës.
 
Më shumë informacion...
nga 0,3 % - - -