Mbledhja e pagesave në Gjermani

# Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose sistem dhe një Kategoria e projektit Paysera tarifë komisioni.

Shërbimi i inicimit të pagesës (PIS)

Tipi i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifë minimale Tarifë maksimale Tarifë fikse

Banka ING Shërbimi i inicimit të pagesës
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP*)
Më shumë informacion...
0,00 % - 0,00 EUR -

UniCredit Bank Shërbimi i inicimit të pagesës
Pagesa kreditohet deri në 1 DP
Më shumë informacion...
0,00 % - 0,00 EUR -

ABN AMRO Shërbimi i inicimit të pagesës
Pagesa kreditohet në 1 DP
Më shumë informacion...
0,00 % - 0,00 EUR -

Revolut Shërbimi i inicimit të pagesës
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacion...
0,00 % - 0,00 EUR -

* Nëse një pagesë e automatizuar e PIS dështon për shkak të problemeve teknike në Paysera ose në bankën e zgjedhur, paguesit do të pajisen me udhëzimet për të kryer pagesën.
Meqenëse pagesa do të kryhet midis bankave të vendeve të ndryshme të SEPA, ajo do të kreditohet në 1 ditë pune.

Shërbimi Bank Link dhe Metodat e Tjera të Pagesës

Tipi i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifë minimale Tarifë maksimale Tarifë fikse

Shërbimi Paysera Bank Link
Nuk ka rezervime pagese.
Tarifa do t’i kthehet klientit Paysera si cashback për blerjen.

Pagesa kreditohet në 1 min.
1,0 % - 0,50 EUR -
Bankat e Gjermanisë nga Trustly
Bankat e Gjermanisë
Rezervimi i pagesës - 24 orë.
Pagesa kreditohet në 1 DP (në raste të rralla deri në 3 DP)
1,0 % 0,20 EUR - -

SafetyPay  
Nuk ka rezervim pagese.
Koha e kreditimit të pagesës – deri në 1 DP (në raste të rralla deri në 3 DP)
3,0 % 0,25 EUR - -

Sisteme të tjera
Rezervimi i pagesës - 24 orë.
Aktivizohet sipas kërkesës dhe e veçuar nga metodat e tjera të pagesës.
 

Më shumë informacion...
nga 0,3 % - - -