Metodat e pagesës sipas vendit dhe tarifat e Paysera

Mbledhja e pagesave në Danimarkë

# Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose sistem dhe një tarifë komisioniPaysera.
Tipi i Pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifë Minimale Tarifë Maksimale Tarifë fikse

Shërbimi Paysera Bank Link
Nuk ka rezervim pagese.
Tarifa do t’i kthehet klientit Paysera si cashback për blerjen.

Pagesa kreditohet në 1 min.
1,0 % - 0,50  -
Banks of Denmark by Trustly
Bankat e Danimarkës
Nuk ka rezervim pagese.
Pagesa kreditohet në 1 ditë pune (në raste të rralla deri në 3 ditë pune)
1,0 % 0,20 EUR 2,00 EUR -