Visuomenė

Čia skelbiame įdomybes iš Paysera vidinės virtuvės, o taip pat dalinamės patarimais ir įžvalgomis aktualiomis temomis.

Paysera įsirengs 2 elektrinių automobilių stoteles!

Žalia energija ir aplinkos tausojimas – mums viena svarbiausių temų, todėl nuolat stengiamės ne tik atsakingai palaikyti aplinkai naudingus įpročius, bet ir investuoti į jų plėtojimą. Šiame blogo įraše norime pasidžiaugti gautu Europos Sąjungos projekto „Naujos kartos Lietuva” finansavimu bei jau pasiektais rezultatais iš 2023 metų.

#

Žodžio „ačiū“ galia įmonėje

Nuostabus jausmas, kai kažkas tikrai įvertina jūsų sunkų darbą ir suranda laiko pasakyti „ačiū“, tiesa? Galbūt kai kuriems žmonėms atrodo, kad už atliktą darbą užtenka atlyginimo. Tačiau mes nesutinkame. Ištarti gerą žodį užtrunka vos akimirką, tačiau tai padeda kurti stiprius, ilgalaikius darbo santykius. Tad aptarkime mūsų naują iniciatyvą, skirtą skatinti darbuotojus palaikančią darbo aplinką.

#

Per fintech labirintus: sąvokų sąrašas jūsų patogumui

KYC, PPP, API... Esate girdėję šiuos žodžius, bet ar žinote, ką jie reiškia? Ne? Suprantame, kad kartais fintech kalba atrodo paini. O ką apskritai reiškia žodis „fintech“? Viską jums paaiškinsime šiame blogo įraše. Ar pasiruošę iššifruoti fintech žodyną?

#

Švenčiame kalbų įvairovę su mūsų daugiakalbiais talentais!

Norime suprasti savo klientų poreikius, o geriausias būdas tai padaryti yra kalbėti jų kalba. Užsukę į mūsų klientų aptarnavimo centrą nenustebkite, jei su jumis pasisveikinsime viena iš 6 kalbų, ir, žinoma, mūsų gimtąja lietuvių kalba. Šiame blogo įraše mūsų kolegos papasakos, kodėl smagu mokėti daug kalbų ir kaip tai padeda darbe.

#

Karjeros galimybės su Paysera: Marijaus sėkmės istorija

„Darbo vieta yra tokia, kokią ją patys sukuriate“ – šis pasakymas geriausiai apibūdina darbą Paysera. Netikite? Tada leiskite jums pristatyti Marijų Plančiūną – vieną iš mūsų žvaigždžių, neseniai paaukštintą iki Paysera generalinio direktoriaus pavaduotojo. Pasiruošę sužinoti, kodėl verta pradėti savo karjerą Paysera?

#

Paysera švenčia 18-ąjį gimtadienį!

Paysera jau sulaukė 18-os metų! Nemeluosime – laikas prabėgo itin greitai, todėl norime atsikvėpti ir prisiminti jau ne vienerius prabėgusius metus. Savo progresu pasidalinsime pabendravę su įmonės senbuviais – Paysera bendraįkūrėju ir pagrindiniu akcininku Kostu Noreika bei Paysera pardavimų departamento vadove Rasa Gruodyte.

#

Pasaulinė psichikos sveikatos diena: kaip darbuotojų gerove rūpinasi Paysera?

Ar žinojote, kad depresija ir nerimo sutrikimai yra dvi dažniausiai pasitaikančios psichikos sveikatos problemos pasaulyje? Minėdami pasaulinę psichikos sveikatos dieną, norime atkreipti dėmesį į šią sudėtingą temą ir pasidalinti tuo, ką darome, kad Paysera darbuotojai jaustųsi laimingi.

#

Susipažinkite su Paysera šunimis

Geriausi žmogaus draugai, ištikimiausi bendradarbiai, daugiausiai dėmesio sulaukiantys Paysera komandos nariai – šunys Paysera biure laukiami visada. Keturkojai kolegos yra neatskiriama mūsų verslo kultūros dalis. Paysera biuras Vilniuje didžiuojasi, kad yra gyvūnams draugiška darbo aplinka, kurioje šunys laukiami visada. Šiame blog’o įraše supažindinsime jus keletu Paysera keturkojų!

#

Karjera ir vaikai: kaip tai suderina Paysera darbuotojai?

Dirbate ir auginate vaikus? O galbūt su nerimu planuojate tai ateityje? Paysera maždaug 50 % darbuotojų, tarp jų ir vadovaujančias pareigas užimantys darbuotojai, yra ne tik puikūs specialistai darbe, bet ir atsidavę tėvai namuose. Todėl artėjančių Mamos ir Tėvo dienų proga pakalbinome keletą iš jų apie tai, kaip jiems sekasi atrasti tą tobulą profesinio ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrą dirbant technologijų srityje.

#

Žemės diena: kaip mano įmonė gali būti draugiškesnė aplinkai?

Balandžio 22 d. visame pasaulyje minima Žemės diena. Todėl šia proga norime pasidalinti keliais paprastais patarimais, padėsiančiais įmonėms būti draugiškesnėmis aplinkai savo kasdieniame gyvenime, nepakliūnant į „žaliojo melo“ pinkles ir neišleidžiant milijonų įgyvendinant tvarumo planus. Paysera taip pat vadovaujasi šiais patarimais, nes esame įsitikinę, kad kalbant apie Žemę ir ekologiją, svarbi kiekviena smulkmena.

#

Ką veikti Velykų savaitgalį? 10 renginių kiekvieno skoniui

Artėjant ilgajam Velykų savaitgaliui ieškote, ką nuveikti su draugais ar šeima? Paysera Tickets bilietų platinimo platformoje rasite įvairių renginių šventiniu laikotarpiu – nuo elektroninės muzikos koncertų iki smagių užsiėmimų su vaikais. Žemiau rasite mūsų rekomendacijas

#

Paysera pristato naująjį logotipą!

Šiandien, po 8-erių metų pertraukos, didžiuojamės galėdami pristatyti pirmąjį ir pagrindinį naujojo Paysera identiteto elementą – naują logotipą. Šis pakeitimas atspindi mūsų siekį pereiti prie superprogramėlės ir žymi naują įmonės pradžią – šviežesnį ir modernesnį įvaizdį, kuris kartu neša ir žinutę. Tai taip pat pirmasis iš daugelio kitų šiais ir ateinančiais metais suplanuotų prekės ženklo atnaujinimų.

#

Paysera mini tarptautinę moters dieną pasiekusi 50/50 proporciją tarp vyrų ir moterų!

Kol tarptautinė „fintech“ pramonė skambina pavojaus varpais dėl įvairovės trūkumo šiame sektoriuje, Paysera mini tarptautinę moters dieną, skelbdama ir didžiuodamasi naujausiais statistiniais duomenimis. Remiantis šių metų statistika, daugiau nei pusė Paysera darbuotojų yra moterys. Skaitykite toliau norėdami sužinoti daugiau

#

Kaip atrodys darbas Paysera 2022-aisiais?

Paysera darbuotojams stengiamės sukurti malonią ir įtraukiančią darbo aplinką ir jau dabar kartu mėgaujamės įvairiais privalumais. Naujų į žmones orientuotų iniciatyvų sąrašas išaugs dar 2022-aisiais. Pasitikrinkite ieškomas pozicijas ir skaitykite šį įrašą tam, kad sužinotumėte daugiau.

#

TOP 10+ Naujametinių renginių Lietuvoje!

Gruodžio mėnesis jau įsibegėjo, bet ar jau spėjote susiplanuoti, kaip sutiksite Naujuosius? Dalinamės 10+ šventiniais renginiais, į kuriuos bilietus įsigyti galite Paysera Tickets platformoje. Jokių papildomų mokesčių ir pinigų grąža atsiskaitant per savo Paysera sąskaitą!

#

Paysera švenčia 17-ąjį gimtadienį! Skaitykite interviu su mūsų komandos nariais

Įmonių ir žmonių gimtadieniai turi savo panašumų. Tik 17 metų žmogus – dar visai jaunas ir vis dar maištingas, tuo tarpu įmonei 17 metų yra brandos, patirties ir stabilumo ženklas. Šiemet nusprendėme paminėti šią gražią progą, suteikdami balsą tiems, kurie stovi už šio dabar jau brandaus ir gana gerai žinomo vardo – Paysera. Žemiau rasite trumpą interviu su Paysera komandos nariais. Taigi, kviečiame skaityti toliau 👇

#

Payseros darbuotojai išvyksta darbostogų į Meksiką ir Žaliojo Kyšulio salas!

Pandemija bei daugelyje valstybių įvesti kelionių draudimai privertė atšaukti ne vieno keliautojo planus, tačiau pagaliau Paysera paskelbė, jog kelios dešimtys darbuotojų artimiausiu metu vyks darbostogų į Meksiką ir Žaliojo Kyšulio salas. Junkis prie Payseros komandos ir prisijunk prie artėjančių kelionių!

#

Paysera pėsčiomis iškeliauja aplankyti savo biurų visame pasaulyje

Neseniai Paysera tapo „Walk15“ žingsnių skaičiavimo programėlės partnere ir nusprendė aplankyti visus savo 15 biurų visame pasaulyje.

#

2020: ralis, kuris sukrė(a)tė, bet priminė apie stabdžius

Tai turėjo būti tolesnio ekonomikos klestėjimo, Vasaros Olimpinių žaidynių metai, naujojo dešimtmečio pradžia. Daugiau kelionių, daugiau koncertų, dar daugiau į Vilniaus senamiestį plūstančių turistų. Netgi tamsesnės prognozės kalbėjo apie "čiut čiut" ekonomikos sulėtėjimą, o kraštutiniu atveju apie perkaitimą. Pamenu, tai kėlė rūpestį. Bet tada atėjo pandemija.

Vytenis Morkūnas
#

Darbo skelbimai fintech sektoriuje: Nauji metai – nauja karjera?

Nauji metai, naujas aš, nauji įpročiai, naujas darbas! Susiraskite sau tinkamą darbo skelbimą pirmojoje Lietuvos fintech įmonėje ir sutikite 2021-uosius su naujais iššūkiais ir nuotykiais!

#

Fintech ir fizinis auksas? Suderinama, ypač šiuo metu

Paysera bendraįkūrėjas ir pagrindinis akcininkas Kostas Noreika dalinasi savo įžvalgomis apie du iš pažiūros nesuderinamus dalykus – veikiančias internetinėje erdvėje finansinių technologijų įstaigas ir tikro fizinio aukso prekybą.

Kostas Noreika
#

Trumpa Lietuvos fintech istorija

16-ojo Paysera gimtadienio proga įmonės generalinis direktorius Vytenis Morkūnas apžvelgia trumpą, bet turtingą Lietuvos fintech istoriją. Nuo pirmųjų mokėjimo kortelių iki prekybos fiziniu auksu – visa tai telpa į mažiau nei 30 nepriklausomos Lietuvos metų.

Vytenis Morkūnas
#

Ar darbas iš namų gali tapti kasdienybe?

Situacijai šalyje gerėjant, darbo iš namų įspūdžiais jau dalinamės sėdėdami patogiose biuro kėdėse su nesibaigiančios kavos atsargomis. Tuo pačiu neišvengiamai keliame ir aukščiau parašytą klausimą – ar toks darbo pobūdis gali prigyti visam laikui?

#

Darbas iš namų: ar dabar tinkamas metas keisti darbą?

Praėjo beveik mėnuo kaip valdome tarptautinį fintech‘ą iš namų. Palaikome įprastą darbo kokybę ir vis dar ieškome naujų žmonių, kurie papildytų mūsų (kol kas) nuotolines komandas.

#

Karantinas suvienijo visus nuo verslų iki savivaldybių ir NVO

Pratęsus visuotinį karantiną vis daugiau verslų stoja į gelbstinčiųjų gretas ir stengiasi padėti ne tik savo darbuotojams, bet ir karantino paveiktiems žmonėms, medikams, organizacijoms. Paysera taip pat nelieka abejinga ir prisideda prie situacijos gerinimo kaip išmanydama.

#

Mūsų TOP momentai 2019-ais!

Sako, kad apžvelgti praėjusius metus labai naudinga – ne tik tobulėjimui, bet ir pasidžiaugimui, kiek gero per juos įvyko. Iš tiesų, kartais to stabtelėjimo taip pritrūksta. Tai einam pasivaikyti Instagram madų ir sakome S(TOP) tiems ypatingiems 9-iems praėjusių metų momentams!

#

Išpardavimai suveikė: internetu išleisti milijonai

Didieji masiniai išpardavimai – Black Friday ir Cyber Monday – praūžė. Jiems artėjant, leidomės į prognozes – kiek išleisite, kiek susigrąžinsite. Realūs skaičiai viršijo lūkesčius: bendrai išleista beveik 5 mln. Eur! Skubame dalintis įdomiausiais skaičiais ir pastebėjimais.

#

Darbostogos 3. Stebuklai Egipte

Trečiosios darbostogos mus nukėlė į stebuklais ir istorija apipintą Egiptą. Jos vėl buvo kitokios, su naujais atradimais ir patirtimis. Esame pasiruošę viską papasakoti!

#

15 gimtadienis – 15 faktų apie Paysera

Spalio vidurys – šventė – Paysera gimtadienis. Šiais metais tai dar ir gražus apvalus 15 jubiliejus. Ta proga dalinamės 15 faktų apie mus, mūsų kasdieninį gyvenimą ir kitus dalykus, kurių, neabejojame, nežinojote!

#

Smagiausio vasaros savaitgalio akimirkos

Vasarą liepos vidurys – mūsų laukiamiausias! Kodėl? Nes tada vyksta didžioji Paysera vasaros šventė! Įraše užfiksuotos smagiausios 2019-ųjų vasaros šventės akimirkos.

#

Darbostogos 2. Kai gimsta draugystė

Antrosios Paysera darbostogos įvyko! Visiškai kitokios nei pirmosios, tačiau atnešusios lygiai tokius pat gerus rezultatus. Kviečiame paskaityti apie mūsų nuotykius Turkijoje.

#

Ei jaunuoliai, karjeros galimybės laukia čia!

Ne, tai ne darbo kvietimas. Tai pasakojimas apie tai, kodėl mes tikime jaunimu, apie mūsų pavasarinius žygdarbius su jais ir kelios tikros sėkmės istorijos, kurios įrodo – Paysera yra vieta, kur talentai atranda galimybes.

#

Įspūdžiai iš pirmojo #workation Balyje

Apsidairius aplink, atrodo, visi keliauja! Kas atostogauja, kas darbo reikalas. O mes pabandėme viską suderinti! Pirmą kartą Paysera komanda leidosi į tokias tolimas ir ilgas darbostogas!

#

Nepaprastos E. Žigio kelionės

Tarp mūsų kolegų – daug įdomių asmenybių! Programuotojas, baigęs biologijos studijas, laisvalaikiu keliaujantis per atokiausias žemės vietas. Kviečiame susipažinti su Edgaru Žigiu!

#

Mes esame Paysera

Bloge kviečiame į savo namus, dalinamės savo vidiniu pasauliu. Bet koks dalijimasis, jeigu nesame deramai pažįstami? Kviečiame susipažinti artimiau!